Głębokie odnogi są nazwą odpowiadającą górskim szczytom, których groty nieprzerwanie biegną w dół mieszając się z kolejnymi korytarzami tworząc w ten sposób sieć niezbadanych odnóg. Miejsce to często jest wykorzystywane przez wszelakiej maści ludzi jako kryjówki, gdyż niemal z całą pewnością stwierdzić można, że znalezienie osoby w takim miejscu jest niezwykle trudne. Z drugiej jednak strony, zapuszczając się w takie głębie nigdy nie wiadomo co można napotkać a i o zgubienie się nie jest wcale trudno.

Ame Uchiha 							 
						Martwa postać 			
		Posty:  244 Rejestracja:  21 sty 2021, o 17:00Wiek postaci:  15Ranga:  DokoLink do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 53#p164153  

autor: Ame Uchiha  24 mar 2021, o 09:14 

Misja rangi D dla Mangetsu Uderzyłeś się w głowę za mocno czy coś? Śpisz znowu nie wiadomo ile i od dobrej godziny bijemy w kamień. Trochę popracowaliśmy, a kamienna ściana spadła nam prawie na łby i  z boku pojawiło się wejście A ty od razu o jakimś wypadku. Chyba sam jakiś miałeś. Ja tam Cię chciałem olać, ale bracia uznali, że trzeba nas jak najwięcej do sprawdzenia tego korytarza. Wyskakuj z piżamki! 
	0  x

Wszystko opiera się na prostym fakcie, iż 1+1=13  

Mangetsu 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  93 Rejestracja:  23 paź 2020, o 19:00Multikonta:  Ryuujin 

autor: Mangetsu  7 kwie 2021, o 23:19 

- Dobra już dobra idziemy i wcale nie musisz być taki złośliwy Ikuo, po prostu się martwię o was...no o ciebie tak nie specjalnie bo w końcu złego shinigami nie biorą ale o resztę już tak  -  rzuciłem wychodząc z pokoju i zamykając za sobą drzwi.- Ikuo o jakim wejściu mówiłeś?  -  zapytałem w drodze aby uzyskać więcej informacji choć prawda była taka, że dopiero gdy dotrę na miejsce będę miał naprawdę właściwy pogląd na sytuację.
	0  x

Ame Uchiha 							 
						Martwa postać 			
		Posty:  244 Rejestracja:  21 sty 2021, o 17:00Wiek postaci:  15Ranga:  DokoLink do KP:  http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 53#p164153  

autor: Ame Uchiha  9 kwie 2021, o 14:38 

Misja rangi D dla Mangetsu A ja wręcz przeciwnie! O Ciebie martwię się najbardziej! Normalnie. Też się zdziwiliśmy. Tak jakby ten wielki kloc, którego nie mogliśmy rozbić służył za blokadę tego wejścia. Zaczęliśmy jak zwykle. Po dziesięciu minutach znaleźliśmy jakby.. mozaikę albo coś, która była częścią jakiegoś muru albo ściany. Kontynuowaliśmy wzdłuż niej, aż w końcu przebiliśmy się do ciemnego pomieszczenia, które rozwidla się na prawo i lewo. Zresztą sam zobaczysz. Mangetsu! Może powinniśmy się rozdzielić? Może poinformujmy Ojca... albo chociaż Wujaszka? 
	0  x

Wszystko opiera się na prostym fakcie, iż 1+1=13  

Mangetsu 							 
						Postać porzucona 			

autor: Mangetsu  25 cze 2021, o 02:06 

- A czy ktoś już tam wchodził? Mam nadzieję, że zabroniłeś braciom...co to do diaska może być...  -  wtrąciłem pytanie nim jeszcze dotarliśmy na miejsce aby wiedzieć jak szybko muszę działać.- Czy ktoś tam wchodził pod moją nieobecność?  -  jeśli okaże się że nikt nie był na tyle głupi by pchać się w nieznany tunel biorę głęboki wdech i z ulgą wypuszczam powietrzę przenosząc wzrok na tych którzy pytali o dalszy plan działania - Całe szczęście. Okej to teraz na spokojnie. Poinformujcie Ojca-Stwórcę oraz Wujaszka, muszą się dowiedzieć co tu się dzieje. Zajmiesz się tym.  - Okej zrobimy tak, przygotujcie linę ile tylko mamy. Jak będą odzielne kawałki to zwiążcie je razem, następnie ja i Ikuo przywiążemy się tą liną i pójdziemy sprawdzić z czym mamy do czynienia. Gdybyśmy napotkali coś niebezpiecznego szarpniemy za linę dwa razy dając wam znać abyście zachowywali wzmożoną czujność. Jeśli to będzie jeden ale bardzo stanowczy raz macie postarać się zawalić to przejście bo będzie to oznaczało, że jest tam coś co powinno tam zostać. Czy wszystko jest jasne?  -  nie powinienem mówić niektórych rzeczy jednak niewyspanie nieco zaburzyło moją wstępną ocenę tego co powinno się powiedzieć, a co przemilczeć.- Ikuo mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko i nie pękasz?  -  zażartowałem do czterorękiego aby dodać mu nieco motywacji na małą ekspedycję w głąb tych cudacznych tuneli.
	0  x

Ame Meitou 							 

Posty:  189 Rejestracja:  23 cze 2021, o 11:59Wiek postaci:  16Ranga:  ŁuskaKrótki wygląd:  Jak na avkuWidoczny ekwipunek:  torba na zadkuLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=9781&p=177766#p177766 Multikonta:  nje

autor: Ame Meitou  27 cze 2021, o 10:17 

Misja rangi D dla Mangetsu No co Ty, dlatego czekaliśmy na Ciebie. Hai. Dobra, chyba wystarczy. W końcu jak długi może być ten tunel, nie? Jesteś pewny, że jakieś zawalanie jest konieczne? Wujaszek pewnie będzie tu za chwilkę. Wiesz, ja chyba lepiej kopie niż... no nie wiem co tu może być, ale wiesz... 
	0  x

Adieu, Goodbye, Auf Wiedersehen Die Zeit mit dir war schön  

Mangetsu 							 
						Postać porzucona 			

autor: Mangetsu  27 cze 2021, o 18:53 

Nadzieja umiera ostatnia...no choć w moim wypadku umarła na samym początku jeszcze nim wraz z Ikuo ruszyliśmy na wycieczkę krajoznawczą, a raczej tuneloznawczą. W końcu zakładałem, że łysy jest odważniejszy niż wyszło ale z drugiej strony mu się nie dziwiłem ba! Ja sam mimo, że mogłoby się zdawać bez mrugnięcia przedstawiłem plan to jednak w środku umierałem ze strachu. Ja też nie chciałem ginąć, tak po prawdzie to nieco żałowałem że mnie obudzili. Jednak mimo to wiedziałem, że należy działać. Chciałem być jak Suichi. Odważny, szanowany, oddany, silny, w końcu moim marzeniem było zostać częścią elity która mogła opuszczać kryjówkę.- Jeśli faktycznie niedługo dotrze to pewnie obejdzie się bez zawalania. W końcu nas nie zostawi, to fakt że to dziwak ale jest naszym wujaszkiem co nie?  -  a przynajmniej ja sam bardzo w to chciałem wierzyć jednak zdrowy rozsądek mówił, że jeśli byłaby potrzeba to należało by to zrobić dla dobra ogółu - Rozumiem, to tylko taki zwiad. Unikamy walki z czymkolwiek by nie przyszło się tam bić ale spokojnie bracie to może kwestia wody drążącej w tej górze.  - Spójrz na to, co to za miejsce?  -  rzuciłem niby do Ikuo choć bardziej do siebie pochylając się nad zwojami tak aby za pomocą chakrowej latarki oświetlić sobie ich treść, licząc że znajdę tam odpowiedzi na pytania. Ukryty tekst  

0  x

Ame Meitou 							 

Posty:  189 Rejestracja:  23 cze 2021, o 11:59Wiek postaci:  16Ranga:  ŁuskaKrótki wygląd:  Jak na avkuWidoczny ekwipunek:  torba na zadkuLink do KP:  viewtopic.php?f=32&t=9781&p=177766#p177766 Multikonta:  nje

autor: Ame Meitou  29 cze 2021, o 10:14 

Misja rangi D dla Mangetsu Na pewno nie. Mangetsu, to nie woda, woda nie robi takich kształtów. Stare. Nie ruszaj więcej! Może o nie chodzi Wujaszkowi! 
	0  x

Mangetsu 							 
						Postać porzucona 			

autor: Mangetsu  30 cze 2021, o 01:54 

Widziałem, że żłobienia nie były tworem wody ale wchodząc próbowałem sobie tłumaczyć to w jakiś sensowny sposób, a zarazem podnieść Ikuo na duchu. Sensowny? Woda tworząca mozaikę... Gdy przemierzaliśmy tajemnicze korytarze czułem jak wyostrza mi się słuch. Serce waliło mi niczym młot i zdawało mi się, że słyszy to cała góra. Mimo to stawiałem krok za krokiem w przód starając się nie zatrzymywać choćby na chwilę bo inaczej mogłem pęknąć, a do tego nie można było dopuścić biorąc pod uwagę stan mojego brata. Choć jedna osoba musiała zachować tu chłodny, dobre sobie, umysł.Woda tak? Co tu się dzieje do diabła... - Ikuo, musimy powiadomić o odkryciu i przekazać reszcie, że mogą odetchnąć z ulgą. Nie mam powodów do zawalenia tunelu. Zajmiesz się tym? W razie jakby czekał tam Wujaszek będziesz też wiedział gdzie mnie znaleźć jakby miał nam coś do przekazania.  -  zaproponowałem bratu by się nie męczył i wyszedł na zewnątrz w taki sposób by brzmiało to jak nie zbędę działanie i kolejna część niesamowitego planu. Prawda oczywiście była zgoła inna, po prostu nie chciałem by musiał męczyć się psychicznie gdyż go strach najwyraźniej nie opuszczał, a oglądanie go w takim stanie delikatnie łapało mnie za serce. Co prawda mowa tu było o Ikuo ale co tu dużo gadać, w głębi serca kochałem go jak całą resztę rodziny...no Renji'ego może nieco mniej niż innych ale też. Ukryty tekst  

0  x

Ame Meitou 							 

autor: Ame Meitou  1 lip 2021, o 08:48 

Misja rangi D dla Mangetsu Nie ma szansy. Nigdy nie wiadomo czy jeszcze coś się nie odwali. Jeżeli Wujaszeka to obchodzi, to sam przyjdzie. A jak to pułapka?! 
	0  x

Mangetsu 							 
						Postać porzucona 			

autor: Mangetsu  1 lip 2021, o 14:50 

Cóż woda zdawała się nie być dobrym wytłumaczeniem choć nigdy nie mów nigdy noooo... i jak to się mówi cicha woda brzegi rwie więc czemu nie miała by rzeźbić sobie ludzkich kapłanów wewnątrz gór. Przecież nikt tu nie widział tych dzieł, nikt nie oceniał, a ta woda mogła być bardzo wstydliwa. Taaaak, to nie miało za grosz sensu i prawa na bycie prawdą. Jednak cóż takiego zrobiło to miejsce? Nie wiedziałem i nie byłem pewny czy chciałem wiedzieć.- O nie Ikuo, uciekaj to pułapka. Miałeś rację, zastawiona przez kamiennego mnicha hahahaha, o nie ten kijek wysysa ze mnie siły hahaha.  -  podroczyłem się nieco gdy dostrzegłem coś przez co zamknąłem się jak zawodowy gracz w króla ciszy. Hahahaha i w jednej chwili nic. Cisza. Nawet mrugałem jakby ciszej, a mój wzrok spoczął na kwiatku, a potem ponownie wrócił do kija.- Jest nowy...cholera Ikuo. Ten kij się nie rozpadł co znaczy że nie jest tak stary jak reszta tego miejsca. Spójrz na zwoje. One obracają się w pył jak za szybko przy nich mrugasz. To nie możliwe, żeby ten kij miał tyle lat co one...ale to by ... kurwwa, musi być na to logiczne wyjaśnienie... Może wpadł jakoś z góry przez szczelinę do środka? Nie... już chyba prędzej bym uwierzył, że...Ikuo? Czy to jakiś durny żart?  -  chaos zapanował w mojej głowie. Nie wiedziałem co tu się dzieje, nie miałem nawet pomysłu, żadnej teorii, żadnego planu co mam robić.- Bardzo śmieszne ale rozgryzłem was... bo to żart prawda? To ty to zaplanowałeś i przyniosłeś ten kij i tamten kwiatek... byłeś na powierzchni?   Ukryty tekst  

0  x

Ame Meitou 							 

autor: Ame Meitou  2 lip 2021, o 08:30 

Misja rangi D dla Mangetsu Bardzo śmieszne, braciszku. Ej, co się dzieje?! Cholera. Trzeba powiedzieć Wujaszkowki i to szybko. Niby jak mielibyśmy to zrobić, geniuszu?! Wodą? 
	0  x

Mangetsu 							 
						Postać porzucona 			

autor: Mangetsu  2 lip 2021, o 15:48 

Spojrzałem na czterorękiego z podejrzliwą minął gdy kończyłem swoje małe dochodzenie w sprawie dziwnego odkrycia które sprawiło, że pot spłyną mi po plecach. Z jednej strony chciałem aby to wszystko faktycznie było dziełem wstydliwej wody albo głupim żartem Ikuo ale wiele rzeczy mi się tu nie zgadzało. Spojrzałem raz jeszcze na całe to miejsce, na brata i na kij.- Racja...cholera. Dobra Ikuo wracamy musimy zdać raport Wujaszkowi z tego co tu znaleźliśmy. Nie podoba mi się to.  -  to, że nie podobało mi się to miejsce i cała ta sytuacja było bardzo delikatnie powiedziane. Ruszyłem w stronę wyjścia zatrzymując się przed samym korytarzem by przepuścić w nim Ikuo ale również aby zastanowić się nad tym kijem. W końcu jeśli go zabraknie na pewno zwróci to uwagę tego który tu przychodzi, z drugiej strony szkoda było mi go zostawiać żeby się marnował w rękach tego sztywnego mnicha. - Jeśli mogę coś dodać od siebie uważam że musimy zamknąć to przejście albo przynajmniej ustalić przy nim straż całodobowo. Ktoś tam był stosunkowo niedawno, a nie wiemy kto ani jakie może mieć zamiary w stosunku do nas.  -  dodałem na sam koniec chyba, że to sam Ojciec-Stwórca się pofatygował wtedy nie ośmielam się niepytany narzucać jakiegokolwiek pomysłu. Ukryty tekst  

0  x

Ame Meitou 							 

autor: Ame Meitou  2 lip 2021, o 16:48 

Misja rangi D dla Mangetsu Idziemy! Eee... byliście w tym tunelu, nie? Zamknąć to czasami lepiej buzie. Pokaż no ten kijek. Na dzisiaj koniec kopania. Idźcie odpocząć. 
Koniec. Nagroda = Kij Bo, brak ryo.
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość