Prawdziwy problem:
Nie dostałem zgody na multikonto i po prostu musze się popłakać w pomysłach.
ROZWIĄZANIE Zamiast zapobiegać porzuconym multikontom, należy po prostu karać graczy dłuższym cooldownem na nowe multi w momencie porzucenia bądź nieaktywności na takim koncie. Załóżmy, że gdy osoba porzuci konto, lub też jest nieaktywna na multikoncie dłużej niż miesiąc (brak postu fabularnego z multikonta, przy aktywnej grze kontem 'matką), taka osoba dostaje bana na tworzenie kolejnych multi na powiedzmy: rok.
Prawdziwe rozwiązanie:
Należy dać mi zgode na multi kappa
DODATKOWE UWAGI Powiem tylko od siebie, że nie zawsze jest tyle czasu by grać dwoma kontami, ale na naszym forum drugie konto w niczym nie pomaga, nie ma łatwiejszego rozwoju, nie jest też jakkolwiek premiowane. Jest to po prostu sposób spędzania wolnego czasu, którego ktoś w danym momencie może mieć więcej. Zdaje sobie sprawę, że prośby o multikonta, odrzucane zapewne są rzadko i w skrajnych przypadkach, jednak wydaje mi się, że jeżeli ktoś chce sobie więcej pograć, to powinien najnormalniej w świecie mieć taką możliwość. Jeżeli to porzucane multikonta są problemem, to niech osoby, które nagminnie porzucają, albo porzucają multikonto drugi, lub trzeci raz są karane, nie osoby, które zniknęły z forum, czy miały mniej czasu na aktywną grę przed samą prośbą.Przypominam, że nasze forum powinno być miejscem ROZRYWKI, ZABAWY, a nie ciągłego utrudniania. Jeżeli ktoś chce pograć dwoma postaciami to powinien po prostu mieć taką możliwość.