Wojna nadchodzi.

Moderator: Souei

Hakai

Wojna nadchodzi.

Post autor: Hakai »

Obrazek Nazwa: Zbroja wojenna klanu Haretsu.
Typ: Ubranie
Objętość: 60
Waga Fūin: 100
Opis: Choć nazywa się to zbroją tak naprawdę zestaw wojenny klanu Haretsu składa się z paru ochraniaczy na najważniejsze punkty ciała. Dzięki temu jest tak lekki że prawie nie odczuwalny podczas walki i w żadnym stopniu nie krępuje ruchów. Choć ma to też swoją wadę. By bronił posiadacza nie zawsze wystarcza go nosić. Bardziej już przydaje się w sytuacji gdzie członek klanu nie może uniknąć obrażeń. Wtedy zbierając je na swoją lekką zbroje i utrzymując dobrą postawę możemy oszczędzić parę swoich kości. W skrócie trzy filary. Twardość. Lekkość. Prostota. I do tego całość można schować pod ubraniem.
Skład:
-Metalowe [1cm grubości]Ochraniacze na przedramię obszyte wygodnym materiałem.
-Metalowe [1cm grubości] Ochraniacze na bark obszyte wygodnym materiałem.
-Metalowe [1cm grubości]Ochraniacze na piszczele obszyte wygodnym materiałem.
-Usztywniana metalowymi płytkami [30mm grubości] Kamizelka
W przypadku ochraniaczy pokrywają tylko zewnętrzną stronę kończyny. Od wewnętrznej są przywiązane dwoma długimi skórzanymi paskami.
Cena: Czekam na wycene
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Re: Wojna nadchodzi.

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Niech będzie. *zagląda w drogi regulamin*
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Cena boli, ale jest odpowiednia jak za to.
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

W takim razie cena zostaje. Przenoszę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości