Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Krótki wygląd: Długie czarne włosy częściowo spięte w kucyk, reszta puszczona luzem przez co jeden kosmyk zasłania lekko lewą część twarzy. Spore płatki uszu w których znajdują się duże, okrągłe czarne kolczyki. Ubiera się w stylu buddyjskich mnichów.
Stanowisko: Support fabularny Doświadczenie: Doświadczenie Szybko się uczę! Coś od siebie: W sumie to moje któreś podejście do tego stanowiska więc można by rzec że jestem trochę jak Najman Ale póki nie zostanie mi zakazane puty próbować będę, no i kurcze chciałbym mieć trzy konta :3 A tak nieco poważniej to czasem boli mnie jak widzę dużo misji do wyceny więc chciałbym pomóc ot tylko tyle i aż tyle.
0 x
Słowa|BattleTheme | +18 | Theme|Myśli Jeśli to czytasz to chciałbym Ci życzyć cudownego dnia! Lepiej tu nie zaglądać. BabyRyuujin
Krótki wygląd: szczupły, delikatnie umięśniony, czarnowłosy, zielonooki
Widoczny ekwipunek: odznaka ninja, duża torba, bandaże na rękach, dwie kabury na broń, duży pojemnik na substancję na ramieniu (pełen piasku), Yakei, płaszcz
Stanowisko: Moderator techniczny Doświadczenie: na ninja-gaiden pomagałem w renowacjach. Mam też doświadczenie w dziale technik na tym samym forum jako jeden z jego opiekunów, więc umiem dbać o balans Coś od siebie: bo wkurza mnie jak są zbugowane techniki i bym coś z tym zrobił. Mam też inne podejście do wielu rzeczy niż większość ekipy, co może być cenne i postrzegam to bardziej jako szansę niż problem, choć może spowodować scysje.
Krótki wygląd: Białowłosa, o dwukolorowych tęczówkach - lewa srebrzysto-biała, a prawa fiołkowa, ubrana w płaszcz, rękawiczki ze stalowym ochraniaczem. Na szyi kwiatowa kolia, powyżej, po prawej stronie pozioma blizna; różowe kanzashi we włosach
Widoczny ekwipunek: Torba na lewym i prawym biodrze;plecak
Stanowisko: Support fabularny Doświadczenie: swego czasu moderator fabularny na innym forum naruto, pomoc fabularna w postaci prowadzenia fabuły początkującym graczom na forum bleach - nauka jak wygląda świat forum, nauka pisania walk i wprowadzanie fabularne Coś od siebie: Bo nie byłoby tradycji gdybym się nie zgłosiła
Krótki wygląd: szczupły, delikatnie umięśniony, czarnowłosy, zielonooki
Widoczny ekwipunek: odznaka ninja, duża torba, bandaże na rękach, dwie kabury na broń, duży pojemnik na substancję na ramieniu (pełen piasku), Yakei, płaszcz