Wynagrodzenie za misje

W tym dziale można znaleźć aktualną listę misjonarzy, czyli osób mogących przeprowadzić Ci misję. Tutaj także można zamieścić zgłoszenie po misję oraz sprawdzić, kto takowe złożył. Oprócz tego można wrzucić tutaj do wyceny swoją misję czy fabułę.
Awatar użytkownika
Kyoushi
Wiek postaci: 30
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Re: Wynagrodzenie za misje

Post autor: Kyoushi »

Nick prowadzącego: Shirokaze
Nick biorącego/biorących udział: Kyoushi
Rodzaj misji: C
Streszczenie misji: Misja polegała na odzyskaniu syna kobiety. Dziecko zostało porwane i uprowadzone, białowłosy po pościgu i walce w końcu odnalazł malca i zwrócił go matce.
Link do misji: Całość
Ilość postów: 31/30
Wynagrodzenie dla MG: 20 PH 500 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 300 ryo
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Akceptuję.
0 x
Komatsu

Post autor: Komatsu »

Nick prowadzącego: Kaien
Nick biorącego/biorących udział: Komatsu
Rodzaj misji: Misja D
Streszczenie misji: Babunia poprosiła i sprzątnięcie grobu męża. Spotkanie tajemniczego faceta. Powrót do babuni i zdanie "raportu"
Link do misji: Bum link
Ilość postów: 15
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 130 ryo
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Nick biorącego/biorących udział: Yukiko Kaguya
Streszczenie misji: Yukiko został zaatakowany na szlaku, Bóg jeden wie czemu. Kiedy probował dyplomacji zamiast walki, dowiedział się iż atak miał być na Kaiena, a Yukiko, jako podobny krewniak który się z nim spotkał niedawno, został za niego omyłkowo wzięty. Rozwiązał sytuacje bez rozlewu krwi niepotrzebnego.
Link do misji: Całość, strony 1-3
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 400 ryo (300 + 100 za umiejętności krasomówcze i wykiwanie ludzi, a także zeznawanie na niekorzyść krewniaka.)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Komatsu - jeśli przechodzicie na cmentarz powinniście założyć odpowiedni wątek na forum, a nie całą misje przeprowadzając w jednym temacie - mieszkaniu... Proszę prowadzącego aby uświadamiał następnym razem nowego uczestnika. Misja tym razem zaakceptowana.

Druga misja zaakceptowana.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Hakai

Post autor: Hakai »

Nick biorącego/biorących udział:Hakai
Rodzaj misji: D
Streszczenie misji: Głodny Hakai wpadł do karczmy na terenie Sogen. Usiadł namówiony przez boga i zamówił jedzenie. Karczmarz zaproponował mu wybicie szczurów z spichlerza. Ten zeszedł do piwnicy znalazł jaskinię przez którą przechodziły i oczywiście ją wysadził. Potem wrócił do karczmy i znów zeszedł na dół. Wybił szczury i przyniósł je zapakowane w wiaderko. Karczmarz się ucieszył i ugotował je dla hakaia.
Link do misji:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=98&t=807&start=30 Strona 2-3
Ilość postów:15
Wynagrodzenie dla MG:10PH 250ryo
Wynagrodzenie dla gracza:100 Ryo, 20 PH, Wiadro pełne pieczonego w przyprawach (różnych) mięsa, rolka sera, ludzie w Sogen mówią o 'teleportującym się chłopaku.'
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Smaczn.. znaczy akceptuje.

Zachęcam jak zawsze zresztą do bardziej rozbudowywania swoich wypowiedzi. Rozumiem, że szybko szybko i te sprawy, no ale takie krótkolinijkowce.. :<
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Haruyasu

Post autor: Haruyasu »

Nick prowadzącego: Hikari
Nick biorącego/biorących udział: Haruyasu

Streszczenie misji:

Była to kontynuacja mojej wcześniejszej misji również rangi D (KLIK). Udałem się do miejsca wskazanego na kartce, którą zdobyłem na wcześniejszej misji. Była to misja czysto psychologiczna, wątek bardziej fabularny. Na misji odbyłem rozmowę z własnym ja oraz tajemniczą postacią a raczej organizacją ludzi, których działania wciąż są mi nieznane. Fabuła misji na dalszych etapach wciąż będzie w jakiś sposób kontynuowana. Jedyne co odbyłem to walkę psychologiczną.

Link do misji: KLIK
Ilość postów: 15
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 25 PH, 100 Ryo (<- Panie władzo może jakiś dodatek z tytułu odbywania misji stricte fabularnych? :) Pozdrawiam)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Jako bonus dostajesz moją pochwałę. Misje stricto psychologiczne zawsze na propsie ;)
Akceptuję.
0 x
Komatsu

Post autor: Komatsu »

Nick prowadzącego: Hikari
Nick biorącego/biorących udział: Komatsu Micho
Streszczenie misji: Komatsu dostaję paczkę od tajemniczej organizacji którą musi dostarczyć do karczmy. Spotkanie się z tajemniczymi ludźmi i nauczenie się podstaw Shogu.
Link do misji: Dom Komatsu Karczma
Ilość postów: 19
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 100 ryo
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Akceptuję.
0 x
Kaien

Nick prowadzącego: Kaien (Kilka postów) Kuroi Kuma (20 postów+)
Nick biorącego/biorących udział: Sekki Kaguya
Streszczenie misji: Pierwszy pracodawca Sekkiego, ktory poznał go jako kropke, miał więcej wrogów niz przyjaciol. W końcu zemściło się to i życie Zaushiego zostało wygaszone. Sekki próbował zdobyć lekarstwo, ale w sumie nie miał powodów ani chęci więc wręcz pomógł w morderstwie bogatego Akimichi - A teraz miał cel do wyeliminowania... I znów się wywiązał z zadania mordu.
Link do misji: 123 - Cały wątek.
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 750 ryo (400 za jedna misje, 350 za drugą, zaległę wynagrodzenie)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Wypłata przysługuje Tobie Kaien, bo to Ty dokończyłeś misje.
0 x
Kaien

Nick biorącego/biorących udział: Aiko
Streszczenie misji: Szukając grosza wyszła z domku i trafiłą na handlarza-aptekarza który zlecił jej zdobycie wilczego ziela. Wyszła w góry i znikła.
Link do misji: Tutaj
Ilość postów: 5/15
Wynagrodzenie dla MG: Pod ocenę.
Wynagrodzenie dla gracza: Pod ocenę.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Od obu misji minął przeszło tydzień. Jeśli do końca jutrzejszego dnia nie pojawią się odpisy możesz sobie przyznać w pełni wypłatę za prowadzone misje. Odpowiednią notkę tylko wstaw do tematów w których prowadzisz misje.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Misje i Fabuły”

Użytkownicy przeglądający to forum: Ero Sennin i 3 gości