Wielki Turniej Shinobi War! Event

Hakai

Wielki Turniej Shinobi War! Event

Post autor: Hakai »

Wychodzę tu do waz z pomysłem.
Co wy na to by zrobić Event w którym wyłoni się najsilniejszy ze wszystkich graczy?
Do tego posłużyła by nam arenka w jednym z miast handlowych. Zrobili byśmy zapisy i ktoś doświadczony zaprojektował by siatkę pojedynków. Pierwsze walki wyłoniły by osoby które by przeszły do kolejnego etapu i tak dalej aż po finał. W finale zmierzyli by się najsilniejsi ale żaden nie mógł by zginąć. Dla uczestników administracja zrobiła by jakieś nagrody zależne od ilości wygranych walk dodatkowo każdy dostał by PH za pojedynek. Myślę że to mogła by być fajna zabawa i tytuł najsilniejszego na forum skusił by nie jednego gracza. ;]
0 x
Kamiru

Re: Wielki Turniej Shinobi War! Event

Post autor: Kamiru »

Natsu miał wcielić w życie coś podobnego ponoć. Tak mi się o uszy obiło kiedyś tam.
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Cierpliwości. Event ten jest praktycznie przygotowany od niejakiej chwili, czekam po prostu na odpowiedni moment. I na siły do dokończenia opisu areny. kappa
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Ohohoho to trzeba powbijać szybko te WT kappa
0 x
Raito

Post autor: Raito »

Jestem za! Dzięki temu wrócę na forum po urlopie :P
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Cóż.. czekamy aż Natsume wprowadzi w życie swoje dzieło.
Przenoszę.. do wprowadzenia?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości