Ogłoszenia parafialne + rekrutacja

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Re: Ogłoszenia parafialne + rekrutacja

Post autor: Seinaru »

Stanowisko: Support Fabularny
Doświadczenie: No fabularem jeszcze nigdy nie byłem przyznam się bez bicia, ale przeczytać misje i policzyć chakre to chyba PRAWIE każdy umie. :v Poza tym wiecie, byłem adminem, umiem radzić sobie z opryskliwą osobowością Musa i czasem pomagałem przy reworkach.
Coś od siebie: Mam dużo czasu, jestem ambitny i przystojny. Jestem solidny, sumienny, mam prawo jazdy kategorii B i znam dwa języki w tym polski. Obiecuję że za mojej kadencji wioskowa straż będzie działała tak jak należy, a nie tak jak zawsze.
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Awatar użytkownika
Tohaku
Postać porzucona
Wiek postaci: 17
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Kędzierzawy młodzieniec o ciemnych włosach z cienką maseczką na twarzy.
Widoczny ekwipunek: Czarne, skórzane rękawice na dłoniach. Dwie kabury przy prawym udzie, obok siebie. Torba na lewym pośladku.
GG/Discord: pralkarz (Discord)

Post autor: Tohaku »

0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Harisham
Martwa postać
Multikonta: Harikido, Prosiaczek

Post autor: Harisham »

Doświadczenie: Gram w pbfy od kilku lat, wiele różnych graczy, mg i sesji widziałem. Jak sam coś prowadziłem, to swoich graczy oecniałem i sędziowałem, aby dać im odpowiednią ilość expa. No i umiem czytać od 24 lat xD
Coś od siebie: Siedzę chwilę na tym forum i chciałbym do niego coś wnieść więcej, poza to co już robię. Czytanie cudzych fabuł i misji siłą rzeczy musiałoby mnie mocniej wrzucić w wir życia forum, no i kto wie, może dzięki temu sam zacznę pisać lepsze posty xD
0 x
5 linijek i do przodu. To moje nindo. Dobre, nie?

W związku z licznymi problemami:
Mianownik: Harisham
Dopełniacz: Harishama
Celownik: Harishamowi
Biernik: Harishama
Narzędnik: Harishamem
Miejscownik: o Harishamie
Wołacz: Harishamie
Awatar użytkownika
Akaruidesu Yoake
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Niski, blond włosy z ciemniejszymi końcówkami, młodo wyglądająca twarz. Czarne ubranie z długimi rękawami i stojącym kołnierzem, na to żółte haori w białe trójkąty.
Widoczny ekwipunek: Kabura na broń na obu udach. Torba nad lewą nogą. Tanto przy pasie po prawej stronie, katana po prawej.
Multikonta: Budyś

Post autor: Akaruidesu Yoake »

Doświadczenie: Modowanie kuźni (i krócej WT), co za tym idzie kwestia wyceny według podanych wzorców forumowych.
Coś od siebie: Aktualnie mam więcej czasu niż weny, siedzę dużo na forum, czytam, a podliczenie kogoś to jak przyjemność.
0 x
Do hidów polecam używania mojego ID: 2457
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

Doświadczenie: Niestety nigdy nie pełniłem funkcji supporta na żadnym forum. Zawsze tak bardzo się angażowałem że dawali mi co najmniej moda. Takie moje zawodowe przekleństwo.
Coś od siebie:
Oto mój program wyborczy:
  • Wprowadzenie programu Fabuła+, czyli podwójne PH za fabuły prowadzone podczas wakacji;
  • Zniesienie tzw. "klauzuli sumienia" oceniającym fabuły, którzy nie będą już mogli stosować jej jako wymówki do niesprawdzania fabuł +18 trapów;
  • Raiton znowu będzie mógł podpalać (tego nie obiecuję ale postaram się);
  • Obniżenie rang wypraw dla członków Klepsydry, a także obniżenie limitu PH przeciwników dla tychże;
  • Zawiązanie Unii Górskiej, Rzecznej, Leśnej, Nizinnej, a także Północnej, Południowej, Wschodniej i Zachodniej;
  • Zrezygnuję z moda WT i Kuźni.
    EDIT:
  • Uregulowanie sprawy średniej długości życia postaci.
    EDIT2:
  • Sporządzenie rankingu graczy według PH i podanie go do wiadomości publicznej z pomieszanymi miejscami, wartościami PH i literami w nickach graczy.
    EDIT3:
  • Opracowanie Nuibari
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Awatar użytkownika
Oshi
Martwa postać
Wiek postaci: 20
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: -Niebieskie włosy.
-Całe ciało pokryte tatuażem w motywach lasu.
-Zlote oczy.
-Wakizashi na plecach, przy pasie.
-Czerwony płaszcz, przewiązany w pasie rękawami.
-Typowe sandały do połowy łydek.
-Bandaże na dłoniach, sięgające do samych łokci.
Widoczny ekwipunek: -Plecak(Eventy/misje/wyprawy).
-Torba biodrowa.
Multikonta: O.O

Post autor: Oshi »

Doświadczenie: Od 13 lat na forkach Naruto (SG/Snm/SW) znam świat, znam nasze restrykcje wyceny misji, mogę czytać i odciążyć organy władzy.
Coś od siebie:
Bo jestem tu od kilku lat, nigdy nie dostałem takiej szansy, nie zamierzam znikać :)
0 x
Towarzysz podróży •<~

Obrazek
•Imię: Burū
•Wielkość: 80 cm
...*Wąż ukrywający się przeważnie gdzieś na ciele Oshiego, owinięty wokół szyji przyjemnie syczy mu do ucha gdy krew niemal wisi w powietrzu. Złote spojrzenie pionowych źrenic, niebieskie łuski mieniące się w słońcu zielonym odcieniem. Chłopak nadał mu miano Burū... Było to pierwsze co przyszło do jego głowy, gdy ujrzał jak mały gad wydostaje się z rozciętych wnętrzności większej besti.*...
Awatar użytkownika
Harisham
Martwa postać
Multikonta: Harikido, Prosiaczek

Post autor: Harisham »

Doświadczenie: Coś tam kiedyś prowadziłem tu i ówdzie również w klimatach Naruto, zwykle mniejsze sesje na discordzie. Kiedyś trzeba jednak zacząć uzyskiwać jakies konkretniejsze doświadczenie do pbfowego cv.
Coś od siebie: Może i jestem pięciolinijkowcem, ale nie mam większego problemu z ludźmi, którzy lubią się dłużej rozpisywać. Uwielbiam światotwórstwo. Bardzo restrykcyjnie podchodzę również do wcześniej ustalonych zasad, nawet wtedy gdy się z nimi niekoniecznie zgadzam (chociaż wtedy zwykle próbuje je też zmienić). Pewnie podobnie jak Seinar, jeśli dostałbym supporta, to zrezygnowałbym z wt.
0 x
5 linijek i do przodu. To moje nindo. Dobre, nie?

W związku z licznymi problemami:
Mianownik: Harisham
Dopełniacz: Harishama
Celownik: Harishamowi
Biernik: Harishama
Narzędnik: Harishamem
Miejscownik: o Harishamie
Wołacz: Harishamie
Awatar użytkownika
Jun
Postać porzucona
Wiek postaci: 22
Ranga: Kenshi | Akoraito
Krótki wygląd: Kapelusz
Widoczny ekwipunek: Zbroja
Duża torba
Miecz i śpiwór
Manierka
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Maname | Kabuki
Aktualna postać: Kayo

Post autor: Jun »

Ukryty tekst
0 x
" RP/PBF to nie zabawa już "
Awatar użytkownika
Han Gug
Postać porzucona
Wiek postaci: 19
Ranga: Dōkō

Post autor: Han Gug »

Doświadczenie: To zależy o jakim konkretnie doświadczeniu mówimy. Jeśli chodzi o sprawdzanie misji, to od jakiś 18 lat umiem czytać. Posiadam nawet umiejętności czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia. Wydaje mi się, że to bardzo pomaga w przypadku oceny misji. Mniej więcej to samo mogę powiedzieć o sprawdzaniu kart, ale tutaj mogę jeszcze dodać, że milion lat temu miałem adminka na dwóch pbf. Jeden FT, a drugi to bardziej symulator z elementami forka. Nie zmienia to faktu, że na obu trzeba było sprawdzać karciochy i ogarniać sprawy administracyjne.
Coś od siebie: Mam sporo wolnego czasu, a jego większość spędzam na opierdzielaniu się, dlatego sprawdzanie misji i fabułek może być spoko zajęciem. Podobno dużo marudzę i krytykuję, ale wydaje mi się, że w kwestii supporta fabularnego to tylko plus. Nie waham się wyrazić krytyczną opinię jeśli uważam że coś jest słabe. Poza tym pluje na wszystkich tak samo mocno, a jeśli ludzie mają mi za to dziękować bo mimo wszystko oceniłem ich wypociny to sytuacje win-win. Chciałbym jednak zaznaczyć, że nie mam ambicji na awans. Mogę was odciążyć z wynagrodzeniami itp. ale też nie oczekiwałbym niczego wybitnego. Zawsze możemy się dogadać, kontakt do mnie na dc ma chyba każdy z administracji.
0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Post autor: Gundan »

Doświadczenie: Parę lat temu grałem na forku narutowym SR, o czym administracja pewnie doskonale wie ze względu na transfer. Grałem tam jakoś 3 lata w trakcie tej gry pełniłem urząd moderatora przez 1,5roku moderatora globalnego przez pół roku. Choć nie wiem czy to wystarczające by zajmować tu pozycje supporta fabularnego. Ale jakbym czegoś nie wiedział to napewno prędzej zapytam niż będę pisał jakieś głupoty. W końcu człowiek uczy się całe życie.
Coś od siebie: W sumie to zgłaszam się by podbić statystyki, nie liczę specjalnie na wygraną jednak gdyby jakimś cudem ktoś zdecydował inaczej to napewno znajdę przynajmniej raz w tygodniu czas na swoje obowiązki, które w sumie nie takie złe bo jak nie mam co pisać na postaci to trochę cierpię xD
Ponadto zawsze chciałem pracować w młodym, dynamicznym zespole ;)

PS Życzę powodzenia wszystkim kandydatom
0 x
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz
GG/Discord: Michu#5925

Post autor: Kuroi Kuma »

Doświadczenie: Sznycel
Coś od siebie: To wystarczy kappa
0 x
Obrazek
PH | BANK