Youmumumumu szuka

Awatar użytkownika
Youmu Nanatsuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: W KP znajdziesz wszystko.
Widoczny ekwipunek: Po dużej, czarnej torbie nad pośladkami - nieco na boku, rozłożony fūma shuriken na plecach, katana o czarnym wykończeniu przytroczona do lewego boku
Multikonta: Airen Akamori

Youmumumumu szuka

Post autor: Youmu Nanatsuki »

Hello ❤
Krótkie ogłoszenie, aby nie zanudzać. Szukam kogokolwiek do fabuły. Mogę spotkać się gdziekolwiek, oprócz Cesarstwa, bo tam mnie nie lubią. :< Oferuję przynajmniej jeden post na dzień i właściwie nic więcej. Chętnym polecam zapoznanie się z charakterem Youmu, aby nie byli niezadowoleni z tego jak może wyglądać interakcja między postaciami. Osoby ostatecznie chętne mogą kontaktować się ze mną poprzez ten temat, PW lub czat - o ile mnie dorwiecie.
Cya ❤
0 x
Obrazek
| Youmu Nanatsuki |
Embrace | the | Perfection
Awatar użytkownika
Yoshimitsu
Martwa postać
Ranga: Pazur
Multikonta: Arata

Re: Youmumumumu szuka

Post autor: Yoshimitsu »

Wszystkich wystraszył charakter. Byłbym chętny, sam jestem ciekaw jak Yoshi zareaguje na członka klanu Maji ;)
0 x
Obrazek -Mowa Myśli
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Mam przymusowy cooldown na wyprawy, a moja postać sama w sobie też aktualnie potrafiła sprawić że inni patrzą na niego krzywo, więc a nuż się dogadają. kappa
Chwilowo jestem w Ryuzaku, mogę podejść gdziekolwiek, byle nie pustynia, bo udar cieplny to nie jest hobby mojej postaci >:V
0 x
Awatar użytkownika
Youmu Nanatsuki
Postać porzucona
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: W KP znajdziesz wszystko.
Widoczny ekwipunek: Po dużej, czarnej torbie nad pośladkami - nieco na boku, rozłożony fūma shuriken na plecach, katana o czarnym wykończeniu przytroczona do lewego boku
Multikonta: Airen Akamori

Post autor: Youmu Nanatsuki »

Bardzo mi miło, że jest taki odzew. :> Przedstawię sprawę - Toshiro odezwał się pierwszy i prawdopodobnie za tydzień, jak skończy misję, idę spotkać się z nim w Ryuzaku no Taki. Niedługo po nim odezwał się Shins, z którym też się spotkam, przed Toshiro, ale jeszcze nie wiem gdzie. Duet mafiozów chciałam poznać, więc Yoshimitsu najlepiej jakbyśmy się spotkali z Shinsem w trójkę. Natsume, z Tobą zaś mogę spotkać się przed, w trakcie lub po spotkaniu z Toshiro - wystarczy się dogadać dokładniej. ❤
PS Natsume, spotkanie z Twoją postacią mnie wyjątkowo intryguje, bo mam Bingo w Cesarstwie po zabójstwie członka klanu Yuki i jesteś pewniakiem, który może utrzeć nosa mojej nieznośnej postaci, gdy zacznie szczekać za głośno. :>

Na ten moment dziękuję wszystkim za zgłoszenia i ogłoszenie staje się nieaktualne.

PS2 W razie czego - możemy dogadywać się tutaj lub na PW. Wedle uznania. :>
0 x
Obrazek
| Youmu Nanatsuki |
Embrace | the | Perfection
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia graczy”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości