薄明
Re: 薄明
Wstępnie nie mam uwag. Czy wymienieni członkowie zostali zaproszeni fabularnie i potwierdzili swoją obecność? Jeżeli tak, prosiłbym o podlinkowanie członkostwa.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Natsume, Itami, Venus, proszę o wypowiedzi
Satoshi - o ustosunkowanie się.

Satoshi - o ustosunkowanie się.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
-
- Support
Zapoznałam się, również nie mam nic przeciwko. Podbijam jednak pytanie Defrevina o to czy członkowie zdążyli się już ze sobą poznać i czy oficjalnie zostali członkami tej grupy.
0 x
To w takim przypadku będzie do wprowadzenia, a w zaakceptowanych pojawi się dopiero po urzeczywistnieniu planów/zbudowaniu fundamentów fabularnych pod to.
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
Jeśli wszystko będzie ugruntowane fabularnie, to nie widzę raczej żadnych przeciwności.
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości