Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Stanowisko: Moderator WT i Kuźni Doświadczenie: Przez prawie dwa lata moderowałem sobie WT na innym forum(SNM wiadomka kappa) Coś od siebie: Bo najwięcej na modów ostatnio narzekałem, więc w sumie fajnie byłoby spróbować naprawić aktualną sytuację w dziale. Zdążyłem poznać sobie wystarczająco aktualny system, do tego Anime i Mangę znam dobrze(o ile nie bardzo dobrze), dlatego tez uważam, że jestem odpowiednim kandydatem. Do oceny technik też staram się podchodzić na spokojnie. Nawet jeśli coś mi się nie podoba w danej technice, nie oznacza to, że zostawię ją bez odpowiedzi nie wiadomo ile czasu. Pozdrawiam cieplutko.
Stanowisko: Moderator WT Doświadczenie: Żadne konkretne, po prostu jestem na forkach od dłuższego czasu, różnych, i w sumie to zawsze lubiłem się mechanicznie posprzeczać, a potem pozgadzać i dojść do porozumienia. Coś od siebie: Bo jak moje wt stało to byłem wkurzony, że czekam na posty, i chciałbym umilić innym życie.
Stanowisko: Moderator WT Doświadczenie: Podobna pozycja w Kuźni. Coś od siebie: Nie wiem. Chyba wszyscy już mnie kojarzą na moim stanowisku, pewnie i tak będą lepsi kandydaci.
Stanowisko: Moderator WT Doświadczenie: Byłam już modem WT i zdaje się szło mi całkiem nieźle. Nie potrzebuje przeszkolenia kappa Z technikami też radzę sobie całkiem dobrze XD Coś od siebie: Mam więcej czasu to mogę i pomóc w dziale. A na forum to i tak siedzę, to co mi tam poświęcić trochę czasu na WT.
Krótki wygląd: Niski, blond włosy z ciemniejszymi końcówkami, młodo wyglądająca twarz. Czarne ubranie z długimi rękawami i stojącym kołnierzem, na to żółte haori w białe trójkąty.
Widoczny ekwipunek: Kabura na broń na obu udach. Torba nad lewą nogą. Tanto przy pasie po prawej stronie, katana po prawej.
Przez miesiące, patrzył na pełny lili wodnej staw i stawał się świadom, że nie może być to zwykły rekin morski. Element, który zmienił jego charakter to wlasnie wybor bestii. Kiedy wrócił był nieco inny. Nie posiadał jeszcze paktu, jednak już do czegoś się zobowiązał, reprezentowania cechy tego zwierzęcia swoim nastawieniem. - Hakai o Ame.