2. Mister Lata - Wesprę moją trapową rodzinę i zagłosuję na Mujina. Musimy być tolerancyjni i wspierać takie avatary!!
3. Forumowy No-Life - Poproszę o wybór Yamiego. Tak o.
4. Pechowiec - Z tego co wiem to Kimiko, dawniej Masachi, który sobie umarł przez nieaktywność Harumi, poor one.
5. Mocarz - Tyle tutaj postaci mogło być zanim umarli... Chyba Natsume się takim wydaje.
6. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki to chyba dość specyficzna i zarazem interesująca osóbka.
7. Najlepszy Męski Charakter - Dałbym Shigę, ale chyba go nie mogę już... Seinaru, jako szalony samurajowiec kopiący demona w dupala.
8. Szarak - Harruchi, tak o, na evencie jest, ale jakoś go nie widzę

8. Dobry Duszek Forum - Venus, nie znam, ale kazdy wydaje się być radosny, kiedy wchodzi no i pomocny supporcik z niej, chociaz chyba czasu mniej ostatnio ma
9. Pisarz Lata - Chyba Shikarui lubi snuć te piękne opowieści z eventu poznane.
10. Najlepsza sygnatura/avatar - Youmu Nanatsuki!
11. Maruda - Isei nie mogący otworzyć swojego sharingana, biedak

12. Mistrz Pióra - Hibana jak dla mnie wycisnęła z misji D coś naprawdę ciekawego, w czym trzeba było pomyśleć. Im shooketh.
13. Złoty Leniwiec - Ame co ma wiecznie czas na odpisanie w misji swojej
14. Złoty Pracuś - Ocir
15. Śmieszek - No to musi polecieć do Shikatsu. Normalnie zero konkurencji.
16. Najlepsza Letnia Scena - Zjedzenie Hirokiego przez bidżu.
17. Bohater Lata - Yami uratował wszystkich od podłego demona i bardzo ładnie to animowsko opisywał
18. Czarny Charakter Lata - Shikarui za wiele morderstw i bycie niegrzecznym : (
19. Nocny marek - Akaruidesu Yoake szczycący się swoim tytułem Nocnej Straży
20. Niespodzianka Lata - Dla mnie chyba każdy jest niespodzianką.