Siemka. Chciałem, żeby osoby mogły mi razem pomóc w skorygowaniu, żeby było to napisane tak, że nikt nie zgubi się w trakcie textu. Jesli kilka osób napisze mi swoje momenty zawachania, może uda nam napisać się to tak, żeby modzi WT nie mieszali, a mówili o samej mechanice.
Dajcie znać czy taki temat, rozmawiania o tym jak w pomysłach, gdzie aktywna klasa, która ma fenomenalny kontakt moze wszystko naprawić przydał by się generalnie. Ludzie casem nie wstydzą się swoich technik, a chcą czuć się miło podczas oceniania samej mechaniki.
Technika uzywa specjalniej igły trujzebu,
Najpierw rzucamy pare iluzji siebie, które atakują (odrazu ktoś myśli, że iluzja), a później atakujemy i my i zadajemy igłą trujzęba cios.
-Samo stwierdzenie, że to iluzja utrzymuje się w osobie atakowanej, jest to moc tej broni.
Widzac iluzje tygrysów nie możesz dać się trafić, nie wiesz czy są prawdziwe- tu wiesz ze iluzja
-Samo stwierdzenie, że to iluzja utrzymuje się w osobie atakowanej, jest to moc tej broni.
Osoby czasami mówią [AAA! iluzja zadała mi obrażenia] po otrzymaniu pierwszej rany broń zamyka oczy przeciwnika mocniej, on myśli, że iluzja zadała mu ból ( Myślnik wyżej, on myśli że to iluzja była[Taka moc broni]).
Przełamując zbieraną na trujzębie igle iluzje, (że niby nie zasłona dymna) zadając obrażenia, uwalniamy w nim energie, ona powoduje, że zraniona osoba igłą broni może mieć od teraz rzucaną te iluzje na głowe, co powoduje, że iluzje siebie zadają ból.
Osoba jest domykana, kolejne iluzje zadają ból i osoba tylko na chwile przymknęła oczy na to całe przełamanie iluzji, bo zadała ból pierwszy raz i wtedy było duże.
Cała zasłona dymna była ukryta, od początku. Później domknięta tak żeby nikt nie zauważył faktycznego ruchu, iż jest to zasłona dymna. Kiedy iluzja zadaje już ból, my możemy uderzyć kilka razy i czekać, aż osoba padnie z wykrwawienia, albo zorientuje się po osłabieniu i zacznie atakować iluzje mysląc, że jednym z atakujących jest przeciwnik, ale jak ona juz jest troche wykrwawiona, to nas tam juz najpewniej nie ma
Ciekawostka: Możemy zdradzić przeciwnikowi sekret, wkręcić go, że dalej walczymy, może iluzja zadziała w drugą strone i osoba bedzie twierdzić, że dla nas to zasłona dymna, np kiedy nie chcemy go zabić, a zostawić w jakimś miejscu bezpiecznie, tak bedzie dłużej zdeterminowany.
Wspólna pomoc w skorygowaniu. Modzi to + stres
- Yamanaka Inoshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach. - Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie. - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=4957
- GG/Discord: Tario#3987/64789656
- Multikonta: Hoshigaki Maname
- Aktualna postać: Jun
Re: Wspólna pomoc w skorygowaniu. Modzi to + stres
Cześć Hakai... Akurat o tobie rozmawiałem, no patrz. Nie zawodzisz.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Ayumu i 6 gości