Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Kaien

Re: Prośby do administracji

Post autor: Kaien »

Raito wrócił z wakacji i chciał dwa posty temu dołączyć jak Toru przejmował event. To mu odpisał "Lepiej Cię nie będę włączał. Przynajmniej przeżyjesz"

Czyli za prowadzenia Okamiego straciliśmy 3 miesiące robiąc rzeczy których postaci robic nie chciały, tylko po to by dojśc do momentu w którym Toru przejmuje misje a my i tak byliśmy skazani na śmierć?
Taka farsa na żadnym forum się do tej pory mi nie zdarzyła i mam nadzieje że i tutaj się do niej nie dopuści.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Odnosząc się do ostatniego wpisy w prośbach, dwie tury temu Soh dał post o ataku na was, turę temu Toku dał wam ten minimalny czas, a teraz pojawił się werdykt uśmiercający, tak więc odnosząc się do postu Kaiena - nie, wasza śmierć nie była zaplanowana. To nie był nasz pomysł tylko pomysł Soha, który postanowił was wysadzić w powietrzę.

Akcja również nie zostanie cofnięta do momentu o który prosisz z tego względu, że jak Toru przejmował mini-event to poświęcił cały wieczór na rozmowę z Wami. Mogliście pisać co jest nie tak, co powinno być inaczej, a on miał to uwzględnić i wyprostować mini-event, który prowadził Okami. Nie wiem czy mu też o tym wspominałeś, ale skoro nie dostałem kolejnych skarg na MG i uczestniczyliście w tym dalej nie opuszczając mini-eventu, uznaję, że powyższa kwestia została rozwiązana. I nie tylko ja tak myślę - wszyscy administratorzy na konferencji to potwierdzili.

Omawiamy też tą sytuację na konferencji, myślę że jutro powinniśmy albo potwierdzić werdykt, albo go nieco zmodyfikować. Nie obiecuje jednak niczego - proszę o cierpliwość.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Satoshi, dostajesz 13 PH, ze względu, że nie zwracałam uwagi na Twoją walkę, tym bardziej, że za nią dostałeś oddzielne wynagrodzenie.
  Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

Chciałbym mieć pozwolenie na stworzenie paktu ( z czym to się zastanowię bo tam jest zwierzyniec w dziale i muszę pomyśleć co mi się spodoba itp.) no i dodatkowo tak... Araf mówił, że pierw trzeba opisać pakt, później można iść na misję. Ja chciałbym iść na misję najpierw i w trakcie niej opisywać pakt. Jeśli nie można tak no to nie, choć no takie coś sprawiłoby że człowiek nie zmarnowałby czasu, a misji nie skończę w jeden dzień przecież. Co do wymagań czyli Ninjutsu C i nauka przywołania, to PH na nin C mam (tylko muszę zedytować KP) tylko nauczyć się przywołania co zajmie mi czasu chwilkę. Więc chce wiedzieć najpierw czy mogę pakt czy nie, bo tak to nie będę wydawać PH na ninjutsu hah :D

Yoshi, odmawiam.
Wszyscy robią regulaminowo. Musisz dostać zgodę na pakt, potem tworzysz, na koniec misja. Bo się jeszcze okaże, że w trakcie misji będą komplikacje z paktem i co wtedy? Misja stoi? A może się kończy i dostajesz pakt z summonami, z którymi nie masz gotowego paktu? O.o
Napisz jakiego chcesz Summona, to zgody udzielę.[/ghide]

~Arafinwe
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Yuusuke

Post autor: Yuusuke »

Wpadam po PH z dużym przytupem :D Znowu

1. 2 posty w domu http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... =488#p6774
2. 9 postów i Shiga i Reiki http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... t=15#p6966
3. 8 postów w parku http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... t=90#p7564
4. Kolejnych 10 w domu (w tym chyba mój najbardziej emocjonalny post w historii xD) http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... t=15#p8681
5. 6 postów picia w barze z Kenjim http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... t=15#p9142
6. ciąg dalszy nastąpi :3

Proszę o dużo PH :D
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

Chce pakt z sowami Araf... Strasznie sztywno się zrobiło.

Udzielwam zgody'- Araf
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Chciał bym prosić o 2 PH. Brakuje mi do odblokowania umiejętności. Brałem udział w Gali więc może to mi jakoś je za sponsoruje ;]
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Hakai

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=5 ... 030#p12030 Chciał bym prosić o przydzielenie mi jakiś PH za fabularny trening. Choćby parę sztuk ;P
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Za jednego posta przypada niecały 1 PH :)
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Hakai

0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator

Ukryty tekst
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

No to z tego miejsca chciałbym ładnie prosić o pozwolenie na stworzenie paktu z wilkami, bo pakt ten sobie od jakiegoś czasu robie i niedługo go ukończe.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości