Pustelnia Numy
- Numa
- Martwa postać
- Wiek postaci: 16
- Ranga: Wyrzutek
- Krótki wygląd: Brązowooki chłopak, rasy białej. Posiada ciemnobrązowe włosy.
- Widoczny ekwipunek: -Hełm zakrywający twarz pozostawiający jedynie małą szczelinę na jego oczy.
-Czarny płaszcz z kapturem. - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=79250#p79250
- Multikonta: Ni ma
Re: Pustelnia Numy
To mieszane uczucie gdy ktoś ci pomaga likwidując ludzi w okolicy i to nie jesteś ty. - Ktoś ich zabija! No dobra masz rację. Nie powiedziałem niczego mądrego... Ciekawe jaka jest motywacja tego nowego kogoś co lepsze dlaczego go nie widzę. Powinienem go dość szybko poznać. Po chakrze... W jaki sposób mógł stworzyć błoto z chakrą pozostając samemu niewidocznym... - Teraz Numa zdecydowanie zdenerwowany sytuacją pobiegł w kierunku najbliższego drzewa wspinając się na nie. Nawet jeśli to małe drzewo to wydawało mu się to lepszym rozwiązaniem niż stanie na ziemi. Podczas gdy ktoś prawdopodobnie używa jakiejś techniki dotonu. Zawsze zyskiwał nieco czasu. Szukał również calutki czas kogoś kto sprawia że ludzie znikają. Mu to się opłacało, w końcu pozbywał się jednego problemu a dodatkowo! Co najważniejsze napastnik tracił powolutku chakrę. To wydawało się najistotniejszym elementem całej sytuacji. W końcu chakra stanowiła prawo życia. Wystarczyło poczekać aż problemy same się zniwelują. Choć musiał być ostrożny aby to czasem nie stać się celem ataku.
Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
[/center]
Nie odpowiadam przed żadną władzą.
Oraz mogę mówić i robić co mi się żywnie podoba.
Bez ponoszenia żadnych konsekwencji !
Nie posiadam siły, wpływów czy pieniędzy.
Mało, nie mam nawet pracy.
Jestem Bezdomnym !
- Słowa Numy -

Jestem Bezdomnym !
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-QdgoBYUHBU[/youtube]
- Numa
- Martwa postać
- Widoczny ekwipunek: -Hełm zakrywający twarz pozostawiający jedynie małą szczelinę na jego oczy.
-Czarny płaszcz z kapturem. - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=79250#p79250
Numa dostrzegł napastników którzy uporali się z wszystkimi zwiadowcami, znaczy się światkami. Teraz zamierzali zając się obozem. Była to kolejna dwójka mężczyzn. Jeden z nich wyglądał na poważnie wyeksploatowanego. Prawdopodobnie to właśnie on używał tego jutsu Dotonu. Ten drugi za to jeszcze chyba nic nie zrobił... Sprawiło to że Numa chciał dać czas im działać. Znaczy się nie robił nic specjalnego oczekiwał dalszego rozwoju akcji. Nie zależało mu na nikim i niczym z obozu. Wręcz nawet i śmierć ludzi w nim była mu na rękę. Od grupa baranów chcących ziemię. Powód obecności nowych ludzi na polance był nieznany aczkolwiek, było to dość zagadkową kwestią. Dlatego dalej ich obserwował, a nawet i powolutku zakradał się śledząc ich z bezpiecznego dystansu ponad 60 metrów. Obserwował ich techniką doujutsu. Śpiący ludzie w obozie nie powinni być dla nich problemem no chyba że ciemność sprawi że uderzą w jakiś garnek albo coś innego budząc śpiących ludzi. Było to zdecydowanie zagmatwane, Numa był jednak cierpliwy. Wyczekiwał będąc w sumie gotowym zabić zarówno jednych jak i drugich. W końcu pewnie byli tu rządni jego polanki.
Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
[/center]
Jestem Bezdomnym !
- Słowa Numy -

Jestem Bezdomnym !
- Numa
- Martwa postać
Obserwacja trwała nadal. Numa widząc że przeciwnicy podsuwają się zamierzał nieco cofnąć się aby nie tworzyć sobie problemów. Przysłuchiwanie się sytuacji było wręcz aż niepokojące. To co mówił ten jeden koleś było jakieś takie dziwne. Wyzywał jego polankę, jednak nie pragnął jej sprawiało to iż nie był zagrożeniem dla Numy. Mógł tak po prostu pozwolić im odejść po tym jak pozbędą się za niego kupca. Co lepsze będzie mógł nawet ich oskarżyć o to morderstwo gdyby ktoś kiedyś przybył i znalazł ciała. Byli idealnym kozłem ofiarnym. A samemu mógł się wytłumaczyć że nie był w stanie nic zrobić. W końcu był młodym bezdomnym. Co niby miał zrobić? Plan był wręcz doskonały. Tylko czekać na rozwój wydarzeń. Prawie że zacierając ręce. Choć musiał pozostać niezauważony. To było wręcz najistotniejszym elementem jego planu.
Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
[/center]
Jestem Bezdomnym !
- Słowa Numy -

Jestem Bezdomnym !
- Numa
- Martwa postać
Numa przyglądał się wszystkiemu co działo się w obozie, nic nie robił gdy jakiś człowiek zabijał właśnie kupca. Sprawiało to że chłopak czuł się źle, z jednej strony zdawał sobie sprawę z tego że kupiec by nie odpuścił że kiedyś miał by problemy. Z drugiej za to czuł się cholernie winny. Czuł jak by właśnie sam zabił kupca sprawiło to że rozpoczęła się poważna dyskujsja w jego głowie.
- Powinienem był coś zrobić. Mogłem do tego nie dopuścić. Nie nie mogę tego zrobić. Oni nie sprawią problemów. Nie.. Nie, nie mogę. Wolę już żeby to spadło na mnie... Niee... Nieee... -
Aż w końcu stało się Numa zwątpił. w to co robi, właściwie to nie w to co robi tylko w to kim jest. Bo kim on właściwie jest? Bezdomnym? Młodym miłym chłopakiem? Potworem? Odpowiedz nie była tak prosta. Choć istniała jedna prosta aczkolwiek nie wyjaśniająca nic odpowiedz. Desperatem.
Obóz z ludźmi w środku nagle zaczął być zasysany przez śmiercionośną technikę. Tą samą która zabiła najsilniejszego z nich. Tego który próbował go zabić. W tym momencie prawdopodobnie zabijając resztki ludzi kupca. Wzrok Numy który był już od jakiegoś czasu w łzach upewnił się że zabił wszystkich, A następnie skierował się w kierunku dwójki która zabiła resztę. Ich również musiał się pozbyć. Nie było mowy o rozmowie czy pokoju. Numa tracił na swój sposób zdrowy rozsądek. Wyjął dwa Kunaie i rozpoczął atak który był bardzo specyficzny. Zbliżał się do nich na zasięg rzutu aby następnie przewidzieć ich ruch i rzucić w nich kunaiami, najpierw celował w tego który nie był przemęczony. Celował w jego szyję. W mroku nie miał szans zrobić uniku. W końcu niewiele widział, w przeciwieństwie do Numy. Który swymi ukrytymi oczami potrafił odwrócić pole walki na swoją stronę. Kiedy wykończył pierwszego rzutem zamierzał rzucić do drugiego również celując w szyję. Jeśli to nie powiodło miał nadal sporo broni rzucanej którą mógł atakować z mroku zmieniając miejsce z którego rzucał. Przewidywanie sytuacji w mroku i rzucanie do kogoś kto niewiele widzi było raczej łatwe. Aczkolwiek coraz to bardziej dobijało Numę który czuł się jak jakiś potwór mordujący przypadkowych ludzi mogących mu zagrozić.
- Powinienem był coś zrobić. Mogłem do tego nie dopuścić. Nie nie mogę tego zrobić. Oni nie sprawią problemów. Nie.. Nie, nie mogę. Wolę już żeby to spadło na mnie... Niee... Nieee... -
Aż w końcu stało się Numa zwątpił. w to co robi, właściwie to nie w to co robi tylko w to kim jest. Bo kim on właściwie jest? Bezdomnym? Młodym miłym chłopakiem? Potworem? Odpowiedz nie była tak prosta. Choć istniała jedna prosta aczkolwiek nie wyjaśniająca nic odpowiedz. Desperatem.
Obóz z ludźmi w środku nagle zaczął być zasysany przez śmiercionośną technikę. Tą samą która zabiła najsilniejszego z nich. Tego który próbował go zabić. W tym momencie prawdopodobnie zabijając resztki ludzi kupca. Wzrok Numy który był już od jakiegoś czasu w łzach upewnił się że zabił wszystkich, A następnie skierował się w kierunku dwójki która zabiła resztę. Ich również musiał się pozbyć. Nie było mowy o rozmowie czy pokoju. Numa tracił na swój sposób zdrowy rozsądek. Wyjął dwa Kunaie i rozpoczął atak który był bardzo specyficzny. Zbliżał się do nich na zasięg rzutu aby następnie przewidzieć ich ruch i rzucić w nich kunaiami, najpierw celował w tego który nie był przemęczony. Celował w jego szyję. W mroku nie miał szans zrobić uniku. W końcu niewiele widział, w przeciwieństwie do Numy. Który swymi ukrytymi oczami potrafił odwrócić pole walki na swoją stronę. Kiedy wykończył pierwszego rzutem zamierzał rzucić do drugiego również celując w szyję. Jeśli to nie powiodło miał nadal sporo broni rzucanej którą mógł atakować z mroku zmieniając miejsce z którego rzucał. Przewidywanie sytuacji w mroku i rzucanie do kogoś kto niewiele widzi było raczej łatwe. Aczkolwiek coraz to bardziej dobijało Numę który czuł się jak jakiś potwór mordujący przypadkowych ludzi mogących mu zagrozić.
Ukryty tekst
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
[/center]
Jestem Bezdomnym !
- Słowa Numy -

Jestem Bezdomnym !
- Numa
- Martwa postać
Od niefortunnych wydarzeń upłynęło już sporo dni. Numa kontynuował swą dziwną budowę. Postępowała ona bardzo powoli, można było odnieść wrażenie że coś powstaje, potrzebował jednak wiele czasu i chakry. Co sprawiało że powoli uszczuplały się jego zapasy pożywienia. Musiał wyruszyć aby je uzupełnić. Miał już powoli dosyć okolicznego mięsa i ryżu. Sprawiło to że postanowił ruszyć po najzwyczajniejsze ryby. W tym celu musiał ruszyć do najbliższego miejsca gdzie znajdzie ryby. Wydawało mu się że najbliżej będzie do klifów. Bez sensu wydawało mu się nadrabianie drogi po to aby mieć łagodne zejście do morza. Sprawiło to że spakował wszystko ruszając w drogę. Pod drodze starając się oczywiście w razie deszczu zebrać zestawem do gotowania deszczówkę do swoich manierek. Gdzieś w gnębi czuł jednak dziwne poczucie wyrzutów sumienia w związku z tym co stało się na jego ziemi niedawno. Potrzebował czegoś co w inny sposób odciągnie jego myśli, wydawało się że budowa nie dawała już sobie z tym rady.
/nmm\
/nmm\
0 x
- Myśli Numy -
- Słowa Numy -
[/center]
Jestem Bezdomnym !
- Słowa Numy -

Jestem Bezdomnym !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości