- Nazwa
- Irakusa
- Poziom
- Prosty
- Rodzaj
- Trucizna
- Forma
- Płyn
- Sposób aplikacji
- Naskórnie
- Opis Rzadki, lekko zielony płyn na bazie soku z pokrzywy z niewielkimi dodatkami soków innych ziół, które rozrzedzają konsystencję, nie powodując utraty pieczenia związanego z użyciem pokrzywy. Przy kontakcie ze skórą trafionej osoby wywołuje swąd, pieczenie oraz lekkie zaczerwienienie.
- Działanie W kontakcie ze skórą powoduje swąd, pieczenie oraz lekkie zaczerwienienie. Działa póki się nie zetrze tej trucizny, bądź trucizna nie wyparuje z miejsca kontaktu ze skórą.
Wyjątkowo skuteczna w kontakcie z oczyma.
Brak dodatkowego obciążenia organizmu.
1 porcja wystrzelona z rozpylacza zamontowanego w marionetce potrafi pokryć niedokładnie większość twarzy, na większe segmenty ciała, jak np. udo/ramię potrzebne będą 2 porcje, wystrzelone z różnych kierunków. - Link do tematu postaci
- KLIK!
W moim temacie z zaakceptowanym umieszczam linki do wszelkich wykupień i wytworzeń. Aktualnie całą chemię mam stworzoną, marionetki czekają (byłoby mi łatwiej, gdybym nie wrzucił sobie do nich fuuina B
), jednakże będą pojawiały się już niedługo ze względu na znalezienie sponsora. Jestem wolny fabularnie przez jakiś czas i chemia będzie wytwarzana na bieżąco w mojej małej piwnicy.