Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Teien

Re: Prośby do administracji

Post autor: Teien »

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=7 ... 8684#p8684

Tak jak Tamiczko chciała, posty dopisane chcemy: ja 4 PH, Inu 5 PH xD

No i będą wymagania na Shara jak dostane PH, więc też chce pozwolenie na to.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Inu i Yoshi- Oboje po 9PH, teraz mi pasuje.
  Ukryty tekst
0 x
Kakushi Hebi

Post autor: Kakushi Hebi »

Dobra, no to ja się tutaj zgłaszam po jedną sprawę. Nie chcę mówić, że jestem taki, tym i to osiągnąłem, dlatego powinienem to mieć, bo nie o to tutaj chodzi. Chciałbym prosić o zgodę na posiadanie stylu walki Suiken, gdyż chciałem się skupić na Taijutsu i ten styl bardzo mi pasuje do mojego stylu grania. Sądzę, że zrobiłbym dobry użytek z tego stylu i mógłbym pokazać ludziom potęgę Taijutsu \o/ Każdą odpowiedź przyjmę na klatę. Nie będę płakał jak mi nie pozwolicie... Może tak troszkę Q.Q
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Niech będzie.
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Kamiru wraca po więcej PH (niektóre części mają w sobie po dwa linki albo i więcej ~).
  • Część IV

Duet wyspiarzy po całym nawale przeżyć w herbaciarni musiał w końcu odsapnąć i udać się zasłużony odpoczynek. Nie trwał on długo, brak żywności zmusił ich do ponownego opuszczenia rudery. Wyruszenie po zapasy do miasta skończyło się inaczej, niż planował to Zabandażowany. ...Ponowne spotkanie z Shizuo nastąpiło szybciej, niż się tego spodziewali. Niestety po drodze Białowłosy został porwany przez całkiem ładną dojrzałą kobietę, a Czarnowłosy wyruszył z Olbrzymem na misję zleconą przez starego archeologa. Ryo na zakupy zawsze się przyda, ne? Szarooki nie wiedział, że całość potrwa tak długo, izolując go od Yuusuke. Nie, żeby na to narzekał...

Część V

Zabandażowany w końcu ukończył zlecenie polegające w głównej mierze na siedzeniu i pilnowaniu wiekowych głazów i prawie równie starych archeologów. Choć zdarzyły się też walki, ale mniejsza z tym. Najważniejsze, że otrzymał zapłatę i wrócił do miasta, mógł więc kupić w końcu te głupie zapasy żywności, po które wyruszył już trzeci i miał nadzieję, że ostatni raz. Nawet udało mu się je zdobyć, ale po dotarciu do domu z irytacją stwierdził, że Kałuża gdzieś sobie polazł, zostawiając enigmatyczną wiadomość która rodziła więcej pytań, niż odpowiedzi. Bóg wygnany nie miał wyjścia i wyruszył na poszukiwania Białowłosego, czując narastający gniew na lekkomyślnego dzieciaka (bo on przecież nie był winny takiego stanu rzeczy!) ...

Część V I (+)

Szukanie zlepka słodkości, chaosu i wody było trudnym zadaniem przyprawiającym o rosnący słupek irytacji, gniewu a może i troski (nie żeby Kamiru troszczył się Yuu, głupie pomówienia!). Jakim systemem kierował się Zabandażowany? Ciężko powiedzieć, lepiej więc uznać, że zdał się na wyrok losu. Szkoda tylko, że ten miał go najzwyczajniej gdzieś i miejsce pobytu ani stan zdrowia Kałuży był nadal nieznany. W końcu, tknięty nutą szaleństwa ruszył do jeszcze jednego miejsca w nadziei, że tym razem uda mu się złapać tego bezmyślnego dzieciaka i przemówić mu do rozumu.

Część VII

Czarnowłosy dotarł do miejsca, gdzie według jego źródeł mieszkało rodzeństwo Senju, poznane przez wygłup Szarookiego w herbaciarni. Czy w ogóle miał prawo pukać do drzwi? W chwili obecnej, kierowany raczej żądzą mordu niż troską mało obchodziło go to, co inni o nim myślą. Liczyło się tylko odszukanie Albinosa i tyle. I znalazł go! Powitanie po rozłące było... Charakterystyczne dla tego duetu. Po rozmowie, pytaniach, naganach i innych takich w głowie Reiki powstała idea, by wybrać się całą trójką na festyn. Pomysł szybko przyjął się w głowie Hoozukiego, a Kamiru... No, hip hip hura... Fetsyn, wee...

Część VIII

Park obfitował w okazję do zabawy, utraty ryo i tłumy bawiących się cywili. Wspaniale. O ile Niebieskowłosa dogadywała się z Białowłosym wspaniale, obdarowując się prezentami, pocałunkami i innym takimi rzeczami... Tak Bóg wygnany egzystował. Ot, krok za krokiem. Ze słodkim jabłkiem w dłoni. Myślał. Całkiem sporo myślała, a nawet się odzywał, wymieniając trudne w użyciu słowa z Reiką. I Yuusuke. Kolejne cenne informacje krążyły wokół, rozszerzając grono właścicieli. I było całkiem ciekawie, ne? Koniec końców, obejrzeli razem pokaz sztucznych ogni i już, trio rozeszło się w swoje strony. Jednak stan osobowy drużyny szybko wrócił do szczęśliwej trójki, gdy dołączyła do nich siostra Kałuży, która jednak nie miała chęci na przedstawienie się. Huh. Festyn, wee...

Część IX

I w końcu, po dniu pełnym wrażeń Czarnowłosy zawitał do swego domu. Treningi były całkiem miłą odmianą od tego, co działo się do tej pory. A potem było jeszcze ciekawiej, nie? Shinobi z Hyuo poznał kunoichi z Kantai i... Cóż, wydarzyło się coś ciekawego dla obu stron. Nie miało jednak okazji by się rozwinąć, skoro Yuusuke postanowił pobawić się w terrorystękucharza. Ta, bombowa zabawa była. A potem nastała noc, i dzień, śniadanie, spacer... Zbyt wiele, by spróbować to streścić, ująć w te złudne, mylące słowa. W każdym razie było ciekawie. Wszystko jednak zatrzymało się na chwili, gdy duet kotołaków zapukał do drzwi.
Hanaye tyż się podpina pod to od część VIII
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Dobrze a więc kilka wskazówek na przyszłość Kamiru:
-W kilku częściach podałeś link do tego samego wątku, mam prośbę...Mógłbyś albo zaznaczyć że w Części IV jest to s.1-2, a w części np IX s. 3-4? Ułatwiłoby mi to bardzo pracę.
Ogółem zakres stron jest mi bardzo pomocny w przypadku takich fabuł. Bo dodając jeden, góra dwa posty ja muszę obejrzeć Tą kartę, jedną w tył i drugą w przód, by się upewnić.
Ponadto błagam... Na samej górze następnym razem napisz, bym liczyła jeszcze komuś fabułę, bo .... Za pierwszym razem pominęłam Hanę.
Dziękuję!
PS. Piszę w ten sposób by reszta też to zauważyła. Tak, tyczy to się wszystkich graczy popełniających te same błędy!

Kamiru: 52PH
Hana:34PH
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

Shingo Uchiha, ponoć poszukiwany, chciałbym mieć możliwość go upolować, a jak wiem wbijać do tematów się nie można ot tak. Więc chce fabularnie go znaleźć i upolować... Jak to zrobić i czy jest zgoda? x3
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kuroi Kuma

Post autor: Kuroi Kuma »

Proszę o wycenę PH dla Kuroi Kuma, Akainu i Yukiko Kaguya
początek: na samym dole
koniec na 5 stronie, gdy Yukiko opuszcza temat, później jest misja
0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

Spragniony przygód chłopaczyna opuszcza swoją rodzimą osadę i wędruję do jednego z większych miast... Do Ryuzaku no Taki! Rozdział I
Sekki w dziwnych okolicznościach poznaje Sayuri, do której od początku nie był pozytywnie nastawiony, wręcz przeciwnie. Myślał, iż jest kobietą, z przeciwnego rodu, która będzie chciała mu coś zrobić. Dziewczyna zgubiła się i zasugerowała przysługę nastolatkowi, za odprowadzenie ją do mieszkania. Blady chłopak zdecydował się to zrobić, za zapewnienie jemu noclegu.
Część 1, Część 2

Rozdział II
Po wielu trudach, udało się dotrzeć do domu dziewczyny. W środku pokazano czarnowłosemu, pokój należący do niego, oraz inne duperele. Na miejscu młodzieniec ogarnął się, umył, oboje razem zjedli, etc. Nastąpił także niespodziewany wypadek, po którym dwójka zyskała zaufanie do siebie, lecz chłopak zamiast korzystać z okazji wziął wszystko do siebie i uciekł z domu.
Część 1, Część 2, Część 3

Rozdział III
Po kilku godzinach, chudzielec, który nie miał gdzie wrócić, mimowolnie przyszedł do domu dziewczyny, aby odespać cały dzień. Na miejscu, chwilę przed snem potrenował różnorodne techniki. Dziewczyna zrobiła jedzenie i znowu pokazała się od złej strony chłopaczkowi... podglądała go. Obrażony młodzik nie zjadł tego co zostało mu dane. Oboje rozeszli się do swoich pokoi i zasnęli.
Część 1

Rozdział IV
Nazajutrz Sayuri przygotowała śniadanie, podczas którego niechcący ubabrała szatę współlokatora kanapką. Oprócz tego, przefarbowała je na kolor czarny, lecz przedstawiciel rodu Kaguya, nie pogniewał się o to. Gdy byli wystarczająco blisko siebie, odbył się pocałunek, a później sceny miłosne etc. Całą romantyczną atmosferę przerwało pukanie do drzwi, a za nimi kolejna para, która oznajmiła, iż lider osady każe stawić się Sekkiemu w jego gabinecie. Nastolatek z rozkazu opuszcza miasto kupieckie, a za prośbą bladego chłopca, dziewczyna wędruję wraz z całą gromadką do Atsui.
Część 1, Część 2, Część 3, Część 4

Rozdział V
Wszyscy szczęśliwie dotarli, a Kagato, przełożony chłopca, załatwił na miejscu spotkanie. Po chwili wszyscy weszli do gabinetu przywódcy rodu Kaguya. Na miejscu próbowano przeciągać całą akcję, lecz w końcu wszystko doszło do punktu kulminacyjnego i wyszło na jaw, kto tak naprawdę zabił rodziców bohatera. Była to dwójka mężczyzn wywodzących się z rodu Uchiha. Żądny zemsty chłopaczyna, przy okazji otrzymuje misję, na której wyżywa się na przeciwnikach. Również składa sobie przysięgę iż zabije morderców swoich rodziców.
Część 1, Część 2 - nie reszty misji, ponieważ uważam, że jest nieistotna.
Skoro wszyscy proszą o PH, to czemu ja nie miałbym tego zrobić? :)
Prosiłbym także, o skromną ilość punktów dla Shirokaze, ponieważ zgodził się zrealizować mój pomysł, jako NPC.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Yukiko Kaguya - 17 PH
Akainu - 10 PH
Kuroi - 18 PH

Sekki - 26 PH, nie liczymy wykonywania misji, ponieważ za to zarówno uczestnik jak i prowadzący otrzymuje oddzielne wynagrodzenie
0 x
Satoshi

Post autor: Satoshi »

Proszę o jakieś PH za te wydarzenia fabularne mojej postaci:
- Spotkanie Hanase i byłego rywala, Yoshiego
- Walka z Yoshim i poświęcenie się treningowi.

W obu przypadkach czytać od miejsca zaznaczenia do końca tematu.
0 x
Akaime

Post autor: Akaime »

Poproszę o zmianę nicku na Akaime z powodów fabularnych.

Nie ma za co, Arafinwe
0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

Ave dziubasy!

Pytanko mam małe, bo w sumie popełniłem pewien błąd. Jak nie da rady, to luzik, nic się nie stało, ale warto zapytać.

No, bo na start sobie wybrałem styl walki kosą, a w sumie Arafka mi niedawno uświadomił, że to słaby wybór. No i miał rację, bo chciałbym zmienić na jakiś z Taijutsu. Jest możliwość naniesienia tej małej zmiany czy niezbyt? Jeszcze nie użyłem ani razu swoich statów, ani technik, ani stylu, bo nawet kosy nie mam. xD Jak nie da rady - luzik, jak da radę - super <3.
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Prośba o cofnięcie postaci w evencie.
Moja postać nie chciała udać się pod pałac, co zaowocowało śmiercią postaci w takim a nie innym toku zdarzeń.
Decyzje o tym, że moja postać dostała boskiej illuminacji i zmieniła zamiary podjął zmieniony już MG. Próbowaliśmy dostroić się do zmienionego toku wydarzeń, jednak jak widać nie da się.
Proszę o cofnięcie postaci do momentu otrzymania informacji w gabinecie kilka stron wcześniej. Nie ważne co będzie robił do tej pory niech nawet stoi w miejscu.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości