Ulice

Ayatsuri Juranu

Re: Ulice

Post autor: Ayatsuri Juranu »

0 x
Chise

Post autor: Chise »

0 x
Ayatsuri Juranu

0 x
Chise

0 x
Ayatsuri Juranu

0 x
Chise

0 x
Ayatsuri Juranu

0 x
Chise

0 x
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Kolorki:
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

Zabrałem swoje wszystkie rzeczy jak i swojego zwierzaka po czym przez pewien kawałek szliśmy za Takeo niosącym Chizuru. Gdy znaleźliśmy się na jednej z ulic to On udał się do szpitala gdzie zapewne przy niej posiedzi a Hideki postanowił zostać ze mną. Po co? Sam nie wiedziałem i na razie zbytnio mi to nie przeszkadzało. Spokojnie wysłuchałem pierwszych słów swojego rozmówcy i lekko się zaśmiałem
-Dobra przyznam że żart o tym jak będzie nazywała mnie Chizuru udał się tobie. Zakocha się we mnie? Wątpliwe. Jestem pewien że już parę osób ją pokonało. Chociaż z jej taktyką to kto wie. No ale mniejsza. Rozumiem że może traktować mnie jak Rywala albo coś w tym guście ale od razu jako ukochanego? To jest mało prawdopodobne. oznajmiłem i lekko ręką pomachałem sobie przed nosem jak to czasem robią ludzie gdy "pokazują iż w coś nie wierzą"
-Miałem to w planach na początku. Coś w stylu "Chizuru. W końcu będzie na balu i jest piękna więc twoje zadanie już mam wykonane" ale spodziewałem się że raczej się na to nie zgodzisz. Myślałem o kimś innym przerwałem by wysłuchać reszty jego wypowiedzi. Fory tylko przy tym że mnie nie zabije? Interesująca. Czyli naprawdę ona była tak słaba? Czy może jednak tak naprawdę udają? Któż to może wiedzieć.
-Naprawdę? A myślałem że się powstrzymywała. Tak jak wspomniałem jej podczas walki. Plan miała bardzo dobry jednak jedną technikę znałem sam więc wiedziałem jak to zadziała, zaś resztę widziałeś. Więc jak na razie będę ufał w twoje słowa bo znasz ją o wiele lepiej niż ja...jednak nadal mam wrażenie że nie pokazała wszystkiego. Co do taryfy ulgowej dla niej...cóż powiedzmy że lekką taryfę miała. A co do wcześniejszego tematu. Jestem pewien że nie jeden się w Chizuru zakochał. Obstawiam też że parę osób ją pokonało poza mną...a jeżeli byłem pierwszym to będzie ciekawie. Jednak gdyby walczyła z którąś z osób jakie znam to zapewne nawet nie zdążyłaby kiwnąć palcem a już byłaby pokonana. Na pewno Natsume by ją błyskawicznie załatwił nie ma co ostatnie zdanie powiedziałem bardziej do siebie niż do Hideokiego ale wymówiłem to na głos więc mimo wszystko to i tak było do niego skierowane, a zapewne odebrał to w ten sposób.
-Czyli jest tak naprawdę słaba? Jednak zna dwa żywioły. Jestem ciekaw czy dałoby się je jakoś ze sobą połączyć w coś interesującego...hmm może kolce i wyładowanie do tego które by się między nimi poruszało? To by było nader interesujące. Może nawet sam bym coś takiego stworzył? Albo jakiś inny zamiennik...hmm...no nie ma co się nad tym zastanawiać zacząłem rozmyślać nad jedną rzeczą...no dobra nie rzeczą a umiejętnościami mojej niedawnej rywalki. Teraz nie pozostało mi nic innego jak...no właśnie co? Chyba udać się tylko spać bądź pochodzić chwilkę.
0 x
Awatar użytkownika
Yasuo
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP

Kolorki:
0 x
- Mowa
"Myśli"

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Awatar użytkownika
Tsukune
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Wysłuchałem spokojnie słów Hidekiego
-To wiele wyjaśnia. Ja to często pakuję się w kłopoty już od dziecka. Tylko raz się nie wpakowałem w kłopoty i zostałem przez to nieźle załatwiony przez bandytów w dzieciństwie mówiąc to pazurem dotknąłem lekkich blizn na kącikach ust oraz lewe przedramię jakby coś się tam znajdowało. Po czym lekko machnąłem dłonią jakby to było mało ważne. Jednak jeżeli by chciał zapytać bądź dowiedzieć się więcej o co chodziło to zapewne mu w skrócie bym to powiedział o ile zapyta. Po kolejnych słowach na moich ustach zagościł wredny i złośliwy uśmieszek ukazujący moje wampirze kiełki. Blizny oczywiście powiększyły ten uśmiech przez co wyglądał nienaturalnie i dosyć przerażająco.
-Podoba Ci się co? Chociaż pewnie wielu facetom się podoba. Jak ją pokonać? Nauczyłeś się czegoś przy obserwowaniu tej walki? Za dużo powiedziane. Potyczki lepiej zabrzmi. po tych słowach poczekałem aż mi odpowie. W sumie i tak mimo tego jak odpowie i tak powiem mu to co zamierzałem
-Po pierwsze. Po pieczęciach poznałem technikę którą miała zamiar użyć więc zyskałem dzięki temu. Po drugie miałem plan który miał parę punktów głównych do których chciałem się dostać lecz w jaki sposób nie było to ważne. Chcesz pokonać Chizuru? Największą broń jaką aktualnie posiadasz masz tutaj mówiąc to pazurem rękawicy dotknąłem lekko jego czoła
-Wiele razy walczyłeś u jej boku i widziałeś jaki styl walki preferuje. Sam z nią zapewne mierzyłeś się nie raz? Z każdą kolejną próbą miałeś gotowy plan na to jak zareagować gdyby spróbowała zrobić to co wcześniej prawda? Więc nie pozostaje tobie nic innego jak zebranie tego wszystkiego do kupy. Znasz ją bardzo dobrze więc wykorzystaj to. Zapewne wiesz jak się zachowuje gdy kłamie. Przykładowo powie tobie że zaatakuje cię w taki a taki sposób lecz ty dostrzeżesz że uśmiechnęła się kącikiem ust a przeważnie robiła tak gdy kłamała. Wszystko co o niej wiesz przyda się tobie podczas walki. Jak będziesz widział jej walki wyobrażaj sobie co byś zrobił aby się przeciw temu obronić. Wyznacz sobie w trakcie walki jakieś punkty. Wygrana powinna być ostatnim punktem o jakim byś myślał. To jest twój ostateczny punkt. Pytanie jak do niego dotrzesz? Przez wykonanie mniejszych punktów. Jeżeli zaatakowałaby ciebie w taki sam sposób jak mnie to co byś zrobił? Ja na twoim miejscu zapewne widząc jak chce przyłożyć ręce do ziemi strzeliłbym do niej tak by ją zranić. Jak mocno to już by była twoja decyzja. Jednak najlepiej tak aby ją osłabić. Następne co powinieneś zrobić? Wyrównać szanse czyli pozbyć się klona. Dalej? Dalej to już byś musiał myśleć w trakcie. Musisz zawsze posiadać kilka zapasowych planów. Jeden wypali? To wspaniale. Część z tego jednego planu się uda? To też dobrze. Jednak musisz mieć wtedy drugi plan ułożony tak aby zazębiał się z poprzednim nie ważne czy uda się cały czy tylko jego początek...Mam nadzieję że ten mój długi wywód chociaż trochę będzie zrozumiały. poradziłem? To może trochę mało powiedziane. Powiedziałem mu swój plan jaki miałem na walkę z Chizuru. Powiedziałem co według mnie jest jego najsilniejszą stroną. Jednak ta silna strona też jest jego słabością bo i ona wie sporo o nim. Następnie zapytał mnie o jakiej kobiecie myślałem więc postanowiłem co nieco mu o niej opowiedzieć. Zostaliśmy nagle zaatakowani przez jakiegoś ciekawie ubranego chłopaka...no dobra zaatakowani to było za dużo powiedziane.
-Po pierwsze odłóż broń bo tak się rozmowy nie zaczyna. Po drugie nie wiem o jaką o Nią ci chodzi. Masz na myśli Chizuru? Jak tak to jest w szpitalu. Odniosła lekkie rany przy sparingu. Po trzecie jak wspomniałem odłóż broń i na spokojnie powiedz o co chodzi bo nie chce mi się ciebie zabijać a później tłumaczyć się tutejszej starszyźnie czemu ciebie zabiłem. Więc jak będzie? Schowasz te kunaye i wyjaśnisz o co chodzi? Czy będę musiał cię wpierw ogłuszyć a później po ubezwłasnowolnieniu torturować byś powiedział czego chcesz? Mi to nie będzie przeszkadzało. W sumie i tak miałem zamiar na kimś wypróbować takie "delikatne" przekonywanie przy rozmowie zacząłem spokojnie uśmiechając się lekko. Spokojnie opierałem się na lasce która opierała się mocno o ziemię. Jeżeli owy chłopak postanowi jednak zaatakować to wykonuję [Raiton: Ikazuchi no Utage by go oszołomić a następnie za pomocą żyłki z rękawicy obwiązać porządnie. Dodatkowo jestem gotów zasłonić się rękawicą przed ewentualnym rzuconym kunayem. Cały czas podczas tej rozmowy sprawdzam czy ewentualnie nie miesza chakry. Gdy to wyczuwam to też używam Raiton: Ikazuchi no Utage by mu na to nie pozwolić
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Yasuo

Kolorki:
0 x
- Mowa
"Myśli"

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Awatar użytkownika
Tsukune

Czyli Hideo nie potrafi korzystać z chakry? To może być lekki problem to trzeba było przyznać. Niestety nie dane mi było mu odpowiedzieć przez "napaść" jakiegoś chłopaka. Dosyć szybko go załatwiłem.
-Teraz do mnie dotarło że niepotrzebnie marnowałem na ciebie chakre powiedziałem spokojnie cofając technikę. Podszedłem do niego i zabrałem mu cały ekwipunek jaki posiadał [tylko broń] po czym oparłem go plecami o ścianę budynku
-Powiem tak. Masz szczęście że nie mam złego humoru i ciebie po prostu nie zabiję powiedziałem spokojnie by następnie kucnąć obok niego i lewą ręką złapać go za nogę a dokładniej za kostkę pazurami rękawicy. W prawą chwyciłem jeden z jego kunayów ostrzem skierowanym w dół.
-Daję tobie ostatnią polubowną szansę. Jak będziesz mógł mówić zacznij gadać o co chodzi. Od ciebie będzie zależało czy wyjdziesz z tej rozmowy bez większego szwanku bo zaczynasz mnie irytować. Więc twoja decyzja czy zaczniesz mówić. Gadaj o co tobie chodziło i po cholerkę nas zaatakowałeś zapytałem spokojnie. Gdy wyczułem że zamierza coś zrobić, bądź jego odpowiedź nie będzie taka jakiej oczekiwałem po prostu bez ceremonialnie wbijam mu kunay w nogę i sięgam po drugie jego ostrze przygotowując się by wbić je w inne miejsce na jego nodze.
0 x
Awatar użytkownika
Yasuo

Kolorki:
0 x
- Mowa
"Myśli"

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Zablokowany

Wróć do „Lokacje”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości