Letnia Gala Shinobi War~

Kaien

Re: Letnia Gala Shinobi War~

Post autor: Kaien »

[uhide=Mei:1kylosyprd]1. Rinsari
2. Ryu
3. Ryu
4. Ryu
5. Arafinwe
6. Ichirou
7. Arinori
8. Yoshi
9. Murai
10. Ichirou
11. Zengado
12. Kuroi Kuma
13. Murai
14. Yoichi
15. Reika
16. Rinsari
17. Ichirou
18 - Brak
19. Mei
20. Rinsari[/uhide:1kylosyprd]
0 x
Shirokaze

Post autor: Shirokaze »

1.Miss Forum - Sayuri <3
2.Master Forum - Ichirou
3.Forumowy Noł Lajf - Sekki
4.Łamaga Roku - Tsubasa
5.Złota Rączka - Defrevin
6.Podrywacz Roku -
7.Chochlik Roku -
8.Mocarz Roku -
9.Najlepszy Charakterek -
10.Dobry Duszek Forum - Yukiko Kaguya
11.Lord Vader -
12. Dziadzio Roku -
13. Najbrzydsza postać -
14.Najlepsza sygnatura/avatar -
15.Maruda Roku -
16.Nieogar Roku - Tsubasa
17.Najlepszy Game Master - Kaien
18.Towarzysz Roku - Sayuri
19.Najbardziej Specyficzna Postać - Sekki
20. Złoty Leniwiec - Kaien
0 x
Satoshi

Post autor: Satoshi »

1.Miss Forum - Hanase. Brzmi jak pedofilia, ale ma bardzo ładny avatar.

2.Mister Forum - bez dwóch zdań Shigeru.

3.Forumowy Noł Lajf - Kaien, wydaje mi się, że chce mieć więcej wyliczonych godzin na forum niż ja.

4.Łamaga Roku - Shigeru. Położył się w misji i kwestia dyskusyjna czy powinien wstać.

5.Złota Rączka - Kaien. Taki nolife, że szkoda, żeby tego nie robił.

6.Podrywacz Roku - Asagi, zaliczył numerek fabularny jako pierwszy.

7.Chochlik Roku - Yuusuke, z tym swoim de gozaru.

8.Mocarz Roku - Będę hipsterem. Shigeru, ma taką postać, że może orać nią każdego.

9.Najlepszy Charakterek - Wataru. Bez komentarza, po prostu tu pasuje.

10.Dobry Duszek Forum - Yoichi, swoim duchem jest dalej adminem.

11.Lord Vader - Pasuje mi tutaj tylko własną postać. Pusty głos.

12.Dziadzio Roku- Kuroi właśnie, zrobił kategorię pod siebie. Nerd.

13.Najbrzydsza postać- Ryu, jego avatar jest paskudny. 0/10

14.Najlepszy awatar/Najlepsza sygnatura - Shigeru lub Venus. Miazga.

15.Maruda Roku - Soh, o te swoje magiczne wt.

16.Nieogar Roku - ZENGADO <3333333333333

17.Najlepszy Game Master - Kaien, z tymi misjami dla Shingo.

18.Towarzysz Roku - Nie mam towarzysza. Głos na Yoichiego. Bo nom pewnie będzie, a jak nie, to takiego chciałbym właśnie mieć.

19.Najbardziej Specyficzna Postać - Znowu widzę tu siebie. Od biedy Tamiko, z jej chorymi masami w głowie.

20.Złoty Leniwiec - Arinori, robi kp ruski rok. Ale i tak go kocham. <3
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Kaori

Post autor: Kaori »

1. Miss Forum - Itami/Tamiko, uwielbiam oba avki.
2. Master Forum -
3. Forumowy Noł Lajf - Defrevin, ciągle go widzę, jest często nawet jak na admina.
4. Łamaga Roku -
5. Złota Rączka -
6. Podrywacz Roku -
7. Chochlik Roku -
8. Mocarz Roku -
9. Najlepszy Charakterek - Yasui, znakomicie odegrana postać nastolatka zmuszonego do zabijania.
10. Dobry Duszek Forum - Mei, wyżebrany głosik. ;*
11. Lord Vader -
12. Dziadzio Roku -
13. Najbrzydsza postać - Sekki, jakoś mi nie podchodzą avki.
14. Najlepsza sygnatura/avatar -
15. Maruda Roku -
16. Nieogar Roku -
17. Najlepszy Game Master - Kaien, ciekawe misje z follow-upem w przyszłości.
18. Towarzysz Roku
19. Najbardziej Specyficzna Postać -
20. Złoty Leniwiec -
0 x
Naguri

Post autor: Naguri »

1.Miss forum-Mei
2.Mister forum- Ichirou
3.Forumowy noł lajf- Defrevin
4.Złota rączka- Ichirou
5.Dziadzia roku- Kuroi
6.Dobry duszek forum- Mei
7.Najbrzydsza postać- Shingo
8.Najlepszy Game Master- Ichirou
9.Najbardziej specyficzna postać- Itami
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Ukryty tekst
0 x
Miyuki

Post autor: Miyuki »

1.Miss Forum - Sairento
2.Master Forum - Soh
3.Forumowy Noł Lajf -
4.Łamaga Roku - Ichirou
5.Złota Rączka - Kaien
6.Podrywacz Roku - Ryu
7.Chochlik Roku - Sekki
8.Mocarz Roku - x
9.Najlepszy Charakterek - MeiMei ♥
10.Dobry Duszek Forum - x
11.Lord Vader - x
12. Dziadzio Roku - defrevin
13. Najbrzydsza postać - Kaien
14.Najlepsza sygnatura/avatar - x
15.Maruda Roku - x
16.Nieogar Roku - x
17.Najlepszy Game Master - x
18.Towarzysz Roku - Soh
19.Najbardziej Specyficzna Postać - x
20. Złoty Leniwiec - Yoichi
0 x
Tamiko

Post autor: Tamiko »

1.Miss Forum - Otwieram avki każdej dziewczyny na forum dostępnej w ostatnich 24h. Inue. Ewidentnie, tak.
2.Master Forum -Oczywiście, że on. Najprzystojniejszy, najlepszy, najwspanialszy Shig. Kto by pomyślał, prawda? No ale to w końcu on chce płodzić dziewczynom dzieci, chce dostawać buziaki. Tak, ewidentnie on nadaje się na to miejsce.
3.Forumowy Noł Lajf - Za każdym razem gdy wchodzę na sw widzę Ichieeego. Niestety. Nie moja wina, że on mnie wyczuwa! Powiem na marginesie, że to czarownica jest.
4.Łamaga Roku- Yoshi... :D
5.Złota Rączka - O osobę... Nie wiem, nie mam pojęcia. Nie będę faworyzować administracji więc... Mei. Masz słodka niewiasto.
6.Podrywacz Roku - Kenji, ewidentnie Kenji. STOP. Przecież go już nie ma, więc Shig, tak on będzie dobrym wyborem. Znaczy się. Wiecie, unikajcie go, dzieci to jest specjalność!
7.Chochlik Roku - wstrzymuję się wysoki sądzie.
8.Mocarz Roku - Oddalam.
9.Najlepszy Charakterek - Oczywiście że ja! No któż by inny skoro ja jestem odpowiednia? No dobra, dobra, wiem! Mam nie głosować na siebie, więc tą pozycję oddaję naszemu dzieciuchowi Yuusuke <3 Słodziak.
10.Dobry Duszek Forum - Natsuuuuuu. <3.
11.Lord Vader - Chyba Tami nikogo się nie boi i o nikim jeszcze nie słyszała.
12. Dziadzio Roku -Kuroi chce nim być, niech ma.
13. Najbrzydsza postać - Nie ubliżajmy nikogo, chociaż oczka Soha mnie po nocach straszą. <3 Ale TYLKO oczka.
14.Najlepsza sygnatura/avatar -Waciak i jego dupa na avku <3
15.Maruda Roku - Re-ika, Re-ika! Maruda nie zawsze musi być zła czyż nie ? Gdybym mogła sama bym na siebie zagłosowała!
16.Nieogar Roku - Był taki jeden Hebi przez chwilkę, aczkolwiek zniknął, po chwili gdy miał rywalizować ze mną o pakt. Och jaka szkoda.
17.Najlepszy Game Master -Ichi, Kamiru, Kamiru, Ichi.... awr... Kamiru? Niech będzie Kamiru.
18.Towarzysz Roku- Miałam niewielu towarzyszy, ale zobaczymy jak to będzie... Ciekawe czy Ichi się nada?
19.Najbardziej Specyficzna Postać - hm... zastanawiające, zastanawiające... Aczkolwiek nie mam typów :c
20. Złoty Leniwiec - Okami bez dwóch zdań!

PS. Kolorowe imiona to moje GŁOSY :D:D
0 x
Yuusuke

Post autor: Yuusuke »

1.Miss Forum - Haneye, bo to moja ukochana siostrzyczka :D
2.Master Forum - Soh, bo jako jedyny facet na forum goli nogi albo jako jedyny ma odwagę się przyznać.
3.Forumowy Noł Lajf - Soh, no po prostu tak mi się wydaje.
4.Łamaga Roku - Nie mam
5.Złota Rączka - Defrewin rzecz jasna
6.Podrywacz Roku - Kamiru! Gnojek poderwał moją siostrę :O
7.Chochlik Roku - Yuusuke! Cóż jako jedyny gotowałem jajka za pomocą notek wybuchowych, więc mi się należy!
8.Mocarz Roku - Kamiru, bo dostał strasznie dużo za transfer.
9.Najlepszy Charakterek - Kuroi Kuma, bo grałem z nim i spodobał mi się jego styl odgrywania starego ramola.
10.Dobry Duszek Forum - Mei, bo tak!
11.Lord Vader - Soh, bo to się zaraz okarze.
12. Dziadzio Roku - Kuroi Kuma rzecz jasna xD
13. Najbrzydsza postać -Kaien. No sorry jest rudy.
14.Najlepsza sygnatura/avatar -Sayuri, bo mi się podoba.
15.Maruda Roku -
16.Nieogar Roku -
17.Najlepszy Game Master -
18.Towarzysz Roku - Asagi, nie fabuliłem z nim, ale strasznie mi się podobało jak prowadziłem mu misję
19.Najbardziej Specyficzna Postać - Myślę, że znowu ja xD
20. Złoty Leniwiec -
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

1. Oceniając wygląd i takie tam fizyczne rzeczy... Hanaye. Ewentualnie Tamiko... Albo te dwie istotki na równi.
2. Yuusuke. Co tu dużo mówić, kawaii dziecię przejęło najlepsze cechy miszcza swego, urodą i charyzmą powalając de gozaru!
3. Kaien. No, sporo go jest. Albo Toru, który swą masą całe galaktyki przyciąga. Jednak Kaien.
4. Em... Kakizashi&Murai i ich spartaczona próba przeszczepu. Ewentualnie Inu&Yoshi z ich samobójczą wyprawą.
5. Eto. Chybaaaa Kaien, bo dwoi się i troi. Jeśli admini wchodzą do gry, to Araf lub Def.
6. Ichirou. Piaskowy chłopiec z pewnością złamie niejedno serce.
7. Dam dam dam... Nie ma.
8. Um... Satoshi? Bo widziałem jego kp?
9. Wataru bodajże, jak aktywnie grał. Teraz ciężko powiedzieć. Może Yuusuke? 12 letni shinobi-introwertyk nie będący introwertykiem!
10. Pojęcia nie mam, najpewniej Mei, bo Shig ją tak nazwał ~(o_O)~
11. Nikt nikogo tu nie zabił? Chyba, że jakieś Boby NPC w misjach.
12. Em... Nie wiem? XD
13. Tsubasa. Brzydkie i tyle. A mogłem mu dać ładny.
14. Sygnatura Shigeru. Avatar... Niet, nie ma takiego.
15. Eto... Zależy kto aktualnie po tyłku dostaje, więc no, zmienne to to.
16. Ryu. Bo to Ryu.
17. Nie, nie mam ulubionego MG, żadna z misji na której byłem/przyglądałem się nie wywołała u mnie opadu szczęki/podziwu za warsztat, pomysł i tempo.
18. Em... Yuusuke? Namolny Białowłosy (i oczywiście KAWAII) glut?
19. Ta... Sialala. Tamiko. Dlaczego? Czerwona diablica z charakteru i wyglądu. Dam dam daaam.
20. Kufuf, trudna sprawa. Arinori? Bo robi (a może zrobił?) swoją kp od wieków?
0 x
Mei

Re: Zakończenie Letniej Galii Shinobi War~

Post autor: Mei »

Planowałam Galę na dłuższy okres czasu. Jak się okazało dokonaliście wyboru przed końcem terminu, za co jestem wam wdzięczna. Przede wszystkim dziękuję za propozycje kategorii, nawet jeśli były robione pod siebie <patrzy na Kuroia i Arinoriego>. Mam nadzieję, że wybieranie kandydatów w poszczególnych kategoriach było dla was miłą odmianą. W końcu tym razem mogliście w pełni ocenić znanych wam graczy. Tak, więc może nie będę trzymać was w niepewności i po prostu zacznę typowanie zwycięzców 20 kategorii.
1. Tytuł Miss Forum zostaje wręczony Mei!
2. Tytuł Mistera Forum przyznaje Ichirou!
3. Tytuł Forumowego Noł Lajfa wręczam Ichirou i Yoshimitsu!
4.Tytuł Łamagi Roku leci do Yoshimitsu!
5.Tytuł Złotej Rączki wędruje do Kaiena!
6.Tytuł Podrywacza Roku otrzymuje Soh!
7.Tytuł Chochlika Roku wygrywa Yoichi!
8.Tytuł Mocarza Roku dostaje Satoshi!
9.Tytuł Najlepszego Charaktereku zostaje przyznany Yuusuke!
10.Tytuł Dobrego Duszka Forum przyznaję Mei!
11.Tytuł Lorda Vadera leci do Kamiru!
12. Tytuł Dziadzia Roku dostaje Kuroi!
13. Tytuł Najbrzydszej postaci powędruje do Ryu!
14.Tytuł Najlepszej sygnatury/avataru będzie miał Shigeru!
15.Tytuł Marudy Roku otrzymuje Soh!
16.Tytuł Nieogara Roku zdobył Ryu!
17.Tytuł Najlepszego Game Mastera wręczam Kaienowi!
18.Tytuł Towarzysza Roku dostają Akainu i Yuusuke!
19.Tytuł Najbardziej Specyficznej Postaci otrzymuje Tamiko!
20. Tytuł Złotego Leniwca daje Arinoriemu!
Wszelkie tytuły zostaną rozdane po znalezieniu grafika i zrobieniu wszystkich plakietek.
To jeszcze nie koniec naszego skromnego wydarzenia. Chciałabym sobie pozwolić na pokazanie liczby głosów. Niech każdy wie, kto został nominowany oraz ile wam zabrakło do naszych zwycięzców.

1. Zacznijmy od Miss, gdyż tam naprawdę był ciężki wybór. Dziewczyny w pewnym momencie stały na tym samym miejscu, ale udało się wytypować tą najpiękniejszą. Zatem pokaże jak się prezentowały głosy:
Mei x5, Nikusui x4, Tamiko x3, Hanaye x3, Inoue x2, Hanase x1, Wuu Tachibana x1, Sairento x1, Rinsari x1, Sayuri x1, Reika x1.
2. Czas na Mistera, gdzie tutaj jedna osoba zmiotła wszystkich innych. Oto wasze głosy: Ichirou x8, Shigeru x3, Yoichi x2, Soh x2, Kenji x1, Ryu x1, Yuusuke x1
3. Noł lajfów było parę, jednakże tylko dwóch miało remis! Yoshimitsu x4, Ichirou x4, Ryu x3, Kaien x3, Shigeru x2, Sekki x1, Inu x1, Kamiru x1, Mei x1, Natsu x1, Soh x1
4. Łamaga.. nie było ich wielu, ale paru się trafiło. Yoshi x4, Inu x2, Tsubasa x2, Shigeru x2, Sekki x2, Ryu x1, Mei x1, Okami x1, Ichirou x1
5. Kto tym razem okazał się pomocny, to już wiecie. Jednak, oprócz zwycięzcy inni też zostali docenieni.
Kaien x7, Satoshi x2, Kamiru x2, Shigeru x2, Soh x1, Asagi x1, Ichirou x1, Mei x1
6. Tylu podrywaczy, a tylko jeden zwycięzca. Oto wasi nominowani: Soh x4, Ichirou x3, Yoichi x2, Shingo x2, Shigeru x1, Ryu x1, Toru x1, Karada x1, Murai x1, Sekki x1, Kamiru x1, Asagi x1
7. Najzabawniejszy jest tylko wygrany, ale kto jeszcze jest zabawny?
Yoichi x4, Arinori x2, Wataru x1, Mei x1, Ichirou x1, Kuroi x1, Shingo x1, Yuusuke x1, Sekki x1
8. Najsilniejszy wybrany, ale kto mu dorównuje lub w pewnym stopniu też jest silny?
Satoshi x3, Yoshi x2, Shigeru x2, Tamiko x1, Inoue x1, Soh x1, Sekki x1, Mei x1 *śmiech na sali*
9. Kto najlepiej odgrywa postać to już wiecie, ale poza nim kto jeszcze zasłóżył na nominacje? Yuusuke x3, Reika x2, Kaien x2, Kuroi x1, Yoshi x1, Tamiko x1, Murai x1, Wataru x1, Asagi x1, Mei x1
10. Dobry Duszek Forum jest tylko jeden, ale czy bezkonkurencyjnie został wybrany? Mei x13, Tamiko x2, Reika x2, Ichirou x1, Yukiko x1, Yoichi x1, Natsu x1
11. Lord Vader został wybrany oficjalnie, jednak kto się ukrywa w jego cieniu? Kamiru x3, Yukiko x2, Yoshi x1, Kaien x1, Soh x1, Satoshi x1
12. Zdziadziała postać.. aż się nie dziwię, że konkurencja była mała. Kuroi x12, Shigeru x3, Natsume x1
13. Cóż tu dużo mówić. Wybrany jest, ale kto poza nim powinien zmienić avek? Ryu x4, Toru x3, Sekki x2, Murai x2, Tsubasa x1, Kaien x1, Shingo x1, Izuku x1, Soh x1, Reika x1
14. Najlepszy avatar, sygnatura ma nie tylko zwycięzca. Inni też zasłużyli na wytypowanie. Shigeru x3, Yoichi x2, Wataru x2, Tamiko x2, Kaien x2, Hanaye x1, Nikusui x1, Inoue x1, Natsu x1, Sayuri x1, Ichirou x1
15. Wiele osób marudzi, jednakże w tej kategorii wielu ich nie było. Soh x6, Reika x2, Kaien x2, Ryu x1, Hanaye x1, Arafinwe x1
16. Kto z was jest małym nieogarkiem, a może, który z was dorównuje zwycięzcy? Ryu x6, Hakai x1, Mei x1, Akainu x1, Wuu Tachibana x1, Zengado x1, Tsubasa x1, Rinsari x1
17. Najlepszym GM jest jeden, ale kto również robi ciekawe misje? Kaien x5, Ichirou x4, Asagi x3, Toru x2, Yoichi x2, Kamiru x1
18. Towarzyszem może być każdy, ale kto jest zaraz po tych najlepszych? Akainu x2, Yuusuke x2, Shigeru x1, Mei x1, Asagi x1, Sayuri x1, Yukiko x1, Tsubasa x1, Kuroi x1, Soh x1, Ichirou x1
19. Najbardziej Specyficzna Postać jest jedna, ale inni również się wyróżniają, czym to akurat wiecie, ale kto został nominowany? Tamiko x5, Kaien x1, Kamiru x1, Mei x1, Sekki x1, Shaky x1, Kuroi x1
20. Leniwiec, coś co ma każdy z nas. Tylko czy jest to bardzo widoczne. Odpowiedzią niech będą głosy graczy. 7x Arinori, Okami x4, Yoichi x2, Tsubasa x1, Soh x1, Rinsari x1, Kaien x1

Jeśli chodzi o głosy to już wszystko teraz zapraszam do waszych uzasadnień i pomysłów na nagrody dla naszych zwycięzców.
1. Miss Forum -> ,,Hanase. Brzmi jak pedofilia, ale ma bardzo ładny avatar"
2. Mister Forum ->,,Oczywiście, że on. Najprzystojniejszy, najlepszy, najwspanialszy Shig. Kto by pomyślał, prawda? No ale to w końcu on chce płodzić dziewczynom dzieci, chce dostawać buziaki. Tak, ewidentnie on nadaje się na to miejsce"
3.Forumowy Noł Lajf -> „ Za każdym razem gdy wchodzę na sw widzę Ichieeego. Niestety. Nie moja wina, że on mnie wyczuwa! Powiem na marginesie, że to czarownica jest."
4.Łamaga Roku -> „ Shigeru, prawie zginął na misji, ale i tak jest moją Ciapą <3"
5. Złota Rączka -> „ Kaien. Taki nolife, że szkoda, żeby tego nie robił"
6.Podrywacz Roku -> ,,Kenji, ewidentnie Kenji. STOP. Przecież go już nie ma, więc Shig, tak on będzie dobrym wyborem. Znaczy się. Wiecie, unikajcie go, dzieci to jest specjalność!"
7.Chochlik Roku -> ,,Yuusuke, z tym swoim de gozaru"
8.Mocarz Roku -> ,,Będę hipsterem. Shigeru, ma taką postać, że może orać nią każdego."
9.Najlepszy Charakterek - ,,Oczywiście że ja! No któż by inny skoro ja jestem odpowiednia? No dobra, dobra, wiem! Mam nie głosować na siebie, więc tą pozycję oddaję naszemu dzieciuchowi Yuusuke <3 Słodziak."
10.Dobry Duszek Forum -> Yoichi, swoim duchem jest dalej adminem.
11.Lord Vader -> ,,Kaien, czy poświęcił już wiele żyć to nie wiem, ale to jest NaziTerminator"
12. Dziadzio Roku -> „Natsume – miał być Def wpisany, ale po tym jak Natsume powiedział, że nie chce założyć ze mną i Ichirou Las Vegas na pustyni, zachował się jak stary dziod"
13. Najbrzydsza postać -> ,,Izuku - chłopak ninja z wymalowaną, spieczoną na solarze babą na avku? Bezkonkurencyjny"
14.Najlepsza sygnatura/avatar -> Waciak i jego dupa na avku <3
15.Maruda Roku -> ,,Soh! Legendarne są te wielostronicowe spory w jego WT (patrz w archiwum), a i w dziale „pomysły” daje popalić ludziom łobuz jeden"
16.Nieogar Roku -> ,,Ryu, z pewnością. Jak wyskakuje czasami na Cb z zapytaniem to szok. xD Np. o gatunek rapu. xD"
17.Najlepszy Game Master - ,,Kaien. Bo moje życie w końcu nabrało sensu."
18.Towarzysz Roku -> „ Em... Yuusuke? Namolny Białowłosy (i oczywiście KAWAII) glut?"
19.Najbardziej Specyficzna Postać -> ,,Tamiko (Schizofrenia na propsie!)"
20. Złoty Leniwiec ->,,Arinori, robi kp ruski rok. Ale i tak go kocham. <3"

Nagrody. Oficjalnie na samym początku miałam zaplanowane jedynie plakietki. Teraz jak sobie pomyślałam, mogłyby dojść działania fabularne. Innymi słowy Miss i Mister mogliby spędzić parę dni razem na fabule, najbrzydsza postać mogłaby na dzień lub dwa zmienić avatar na ten, który wybiorą uczestnicy Galii, podrywacz poszedłby na misje prowadzona przez administracje, oczywiście polegałaby ona na flirtowaniu z innymi dziewczynami, a może na znalezieniu miłości (działania romantyczne)? Hmm, co do naj sygnatury i avataru to można by ustawić sygne Shiga na cały tydzień, oczywiście każdy by zmienił swoją obecną na jego, by było zabawnie. Dalej nie mam pomysłów, więc prosiłabym o komentowanie i wrzucanie swoich propozycji. Jednocześnie proszę o ocenę Galii i czy mogłaby się ona stać tradycją? Wszystko, co wam wpadnie na myśl (jeśli dotyczy tego wydarzenia)niech zostanie uwiecznione w komentarzu.

Od siebie jako gracza, chciałam pogratulować wszystkim wygranym. Powodzenia, jeśli będą następne Gale i oczywiście sama bardzo dziękuję za głosowanie na mnie w różnych kategoriach oraz za możliwość prowadzenia takiego cudownego wydarzenia. *zaczyna płakać* Tak, więc dobranoc i nagrody zostaną rozdane, gdy zostaną potwierdzone przez administrację, kyun! ●ω●
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Dziękuję serdecznie każdemu za oddane głosy. Kocham was wszystkich motzno. ♥ Najwyraźniej moja kampania wyborcza się opłaciła! Tyle głosów, tyle kategorii~
Szczególnie nie spodziewałem się tylu w tytule GM'a.

No dobra, a teraz przyznawać się, która to osoba typowała mnie na łamagę? xD I dla kogo jestem czarownicą?

Jeszcze raz dziękuję. Wsiadam na motur ze wszystkimi głosami i jadę przemierzać świat w imię SW.
Obrazek
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Kaien

Post autor: Kaien »

Ogólnie to nie wiem od czego zacząć. Nie spodziewałem się, że zostane wybrany na jakąkolwiek pozycję czy tam tytuł. No, nie, na upartego to spodziewałem się tytułu marudy za te ciągłe marudzenie o evencie i ogolnie.

A tu całkiem miła niespodzianka. Bardzo miły mi tytuł Złotej rączki, za który dziękuje i obiecuje dalej pomagac jak umiem, czy to mechanicznie czy technicznie czy tłumacząc dalej ;-;

Ale drugi tytuł zrobił mi dzień motzno. 'Najlepszy Game Master' Jeju jeju jeju mało sie nie posikałem jak mała dziewczynka, taki zaszczyt mnie w tyłek kopnął.
Dziękuje wszystkim głosujacym. Dla was moi drodzy aż musiałem odwiedzić szafę ale...
Obrazek
0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

Chciałem podziękować mojemu psu, który trzymał za mnie kciuki. Hihi, nawet tutaj ze mnie śmieszek. Heheshky.

PS. Duchem to ja nie jestem adminem, duchem to ja jestem małą dziewczynką.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości