Letnia Gala Shinobi War~

Mei

Letnia Gala Shinobi War~

Post autor: Mei »

Witam wszystkich zainteresowanych letnią Galą Shinobi War. W tym roku zgłaszam się na jej poprowadzenie, gdyż no chciałabym żeby to jakoś zgrabnie wyszło. Przewidywany termin byłby na koniec sierpnia, czyli wtedy kiedy skończą się upały, a ludzie nie będą czuli się jak zwłoki. Tak, więc przedstawiam parę kategorii, które na poczekaniu sama wymyśliłam lub którzy inni mi podsunęli. (Oczywiście jeśli komuś przeszkadza kategoria lub chciałby dodać swoją to proszę pisać na PW)

1.Miss Forum - Chyba nie muszę tłumaczyć, że chodzi o dziewczynę, która jest spełnieniem waszych marzeń. Piękności, której avatary zawsze się wam podobają oraz która jest chodzącym ideałem.

2.Mister Forum - Mali chłopcy zawsze chcieli być tacy jak on. Najlepszy wzorzec, przystojniak, którego avatary zawsze powalają, w dodatku na chacie jest kimś kogo wszyscy lubią.

3.Forumowy Noł Lajf - Osoba, którą zawsze widzicie na czacie, taka osoba zawsze z nami przebywa i jest bardzo aktywna w życiu forum.

4.Łamaga Roku - Znacie osobę, która naprawdę spartaczyła sprawę? A może ktoś jest naprawdę nieudolny, że zasługuje na wasz głos.

5.Złota Rączka - Osoba, która wiele pomaga i to skutecznie. Oczywiście, można wpisywać administrację, no ale tu bardziej chodzi o osobę.

6.Podrywacz Roku - Tutaj raczej nie muszę tłumaczyć ;>

7.Chochlik Roku - Znacie kogoś zabawnego, a może takiego co zawsze doprowadza was do łez. Zagłosujcie na waszego ulubieńca!

8.Mocarz Roku - Ktoś z kimś nie moglibyście się mierzyć. Znacie osobę będącą waszym zdaniem najpotężniejsza? To oddajcie na nią głos.

9.Najlepszy Charakterek - Osoba najlepiej odgrywająca swoją rolę. Trzyma się określonego przez siebie charakteru, nawet jeśli sytuacja jest niekomfortowa on/ona zawsze najlepiej odgrywają swoją postać.

10.Dobry Duszek Forum - Pomocna, sympatyczna, lubiana takie cechy ma osoba, którą powinniście wybrać.

11.Lord Vader - Najprawdziwszy zabójca, któremu nikt nie dorównuje. W swojej karierze pozbawił wiele osób ulotnych żyć.

12.Dziadzio Roku- najbardziej zdziadziała postać (na życzenie Kuroia)

13.Najbrzydsza postać- Jest ktoś na kogo nie możecie patrzeć, przy jej avatarach z przestrachem zamykacie oczy? Zagłosujcie na swojego faworyta! (na życzenie Kuroia)

14.Najlepszy awatar/Najlepsza sygnatura - Widzieliście najpiękniejszy, najbardziej wyjątkowy podpis w życiu, a może na czyiś awatar wpatrujecie się godzinami? Jeśli tak to zagłosujcie na niego, może uda mu się wygrać?

15.Maruda Roku - Znacie prawdziwą zrzędę, a może istnieje postać, która zawsze marudzi. Oddajcie na nią głos.

16.Nieogar Roku - Znacie osobę, która nie jest obeznana w temacie, a się wypowiada? Może spotkaliście kogoś takiego, że po jego wypowiedziach wasza buźka przypomina facepalm? Oddajcie głos na osobę, która pomimo, że nie zna forum, wymądrza się na wiele tematów.

17.Najlepszy Game Master - Byliście na misji i uważacie, że nie było lepszej? Prowadzący sprawił wam niesamowite wrażenia? Głosujcie na najlepszego MG!

18.Towarzysz Roku - Postać z która najlepiej wam się współpracuje, w dodatku jej pomoc w podróżach, misjach jest wręcz nieoceniona. Ponad to... jest to osoba, z którą lubicie fabulić.

19.Najbardziej Specyficzna Postać - Widzieliście kiedyś na forum/fabule kogoś, kto się wyróżnia? Niesamowity wygląd, dziwne zachowanie to właśnie takiej osoby poszukujemy do tej kategorii.

20.Złoty Leniwiec - Kategoria została specjalnie założona dla tych, co lubią się obijać i nie odpisywać latami. Znacie osóbkę, która długo nic nie robi, a może nie odpisuje wam na czas, dajcie jej głosa. ------------------ Chciałam podkreślić, że na wybraną osobę można zagłosować tylko w trzech kategoriach (niech inni mają szanse na wygraną)
Oczywiście zapraszam do głosowania, które należy podawać w [uhide =Mei]kategoria -> osoba[/uhide]. Proszę również o podawanie śmiesznych lub zwykłych uzasadnień, dlaczego wybraliście daną postać. Najlepsze teksty będą zamieszczone pod wynikami! Co do nich to będą na pod koniec sierpnia lub wcześniej w zależności, czy wszyscy zagłosują~
1.Miss Forum -
2.Master Forum -
3.Forumowy Noł Lajf -
4.Łamaga Roku -
5.Złota Rączka -
6.Podrywacz Roku -
7.Chochlik Roku -
8.Mocarz Roku -
9.Najlepszy Charakterek -
10.Dobry Duszek Forum -
11.Lord Vader -
12. Dziadzio Roku -
13. Najbrzydsza postać -
14.Najlepsza sygnatura/avatar -
15.Maruda Roku -
16.Nieogar Roku -
17.Najlepszy Game Master -
18.Towarzysz Roku
19.Najbardziej Specyficzna Postać -
20. Złoty Leniwiec -
0 x
Soh

Re: Letnia Gala Shinobi War~

Post autor: Soh »

1. Hanaye
3. Yoshimitsu
4. Mei
5. Kaien
6. Toru
7. Watatsu
10. Tamiko
14. Watatsu
15. Kaien
16. Ryu
17. Asagi
20. Okami
0 x
Inoue

Post autor: Inoue »

1. Miss Forum - Venus

2. Mister Forum - Ichirou

3. Forumowy Noł Lajf - Ryu

4. Łamaga Roku - Ryu

5. Złota Rączka - Arafka

6. Podrywacz Roku - Soh

7. Chochlik Roku - Yoichi

8. Mocarz Roku - Yoshi

9. Najlepszy Charakterek - Yoshi

10. Dobry Duszek Forum - Mei

11. Lord Vader - Yoshi

12. Dziadzio Roku- Kuroi Kuma xD

13. Najbrzydsza postać- Reika

14. Najlepszy awatar/Najlepsza sygnatura - Hanaye

15. Maruda Roku - Kaien

16. Nieogar Roku - Mei

17.Najlepszy Game Master - Yoichi

18.Towarzysz Roku - brak ;D

19. Najbardziej Specyficzna Postać - Widzieliście kiedyś na forum/fabule kogoś, kto się wyróżnia? Niesamowity wygląd, dziwne zachowanie to właśnie takiej osoby poszukujemy do tej kategorii.

20.Złoty Leniwiec - Yoichi xD
0 x
Sekki

Post autor: Sekki »

Miss Forum - Mei

Mister Forum - Shigeru

Łamaga Roku - Tsubasa

Podrywacz Roku - Shingo - Nie idzie to po jego myśli. kappa

Dobry Duszek Forum - Tamiko

Dziadzio Roku- Kuroi Kuma

Najlepszy awatar/Najlepsza sygnatura - Yoichi

Nieogar Roku - Tsubasa

Najlepszy Game Master - Kaien ~ Sorki Kaien, Ichirou przejmuje to miejsce.

Złoty Leniwiec - Arinori ~ Nawet KP nie założył. kappa
Nie wypisuję wszystkich, bo nie wszystkie typy ludzi zdążyłem tutaj poznać. :)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Taka niepisana zasada. Głosy na samego siebie nie będą liczone, ew do kategorii nieogar roku kappa
Swój głos oddam za parę dni :*
0 x
Karada

Post autor: Karada »

1.Miss Forum - Reika
3.Forumowy Noł Lajf - Ichirou
4.Łamaga Roku - Ryuu
6.Podrywacz Roku - JA XD ach, nie mogę na siebie... Ichirou
9.Najlepszy Charakterek - Reika
14.Najlepszy awatar/Najlepsza sygnatura - Inoue
15.Maruda Roku - Ryuu
16.Nieogar Roku - Ryuu.
17.Najlepszy Game Master - Ichirou
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

RATUJCIE KRÓLICZKI!
Obrazek
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Ryu

Post autor: Ryu »

1. Miss Forum – Tamiko – raz, że ma najpiękniejszą istotkę na avku, a dwa – że, obok Toru i Asagiego pisze najlepsze posty

2. Mister Forum – Ichirou – był Natsu, ale Ichi płakał mi na gg, spamował na fejsie błagając, żebym go tu wpisał.

3. Forumowy Noł Lajf – Inoue – no jest no jest I już.

4. Łamaga Roku – Yoshi – grać Uchihą i zginąć? Zwycięzca może być tylko jeden.

5. Złota Rączka – Asagi – aktywny w pomysłach i opisywaniu lokacji (Mickiewicz przy nim to pikuś jeśli chodzi o pisanie)

6. Podrywacz Roku – Murai – szkoda tylko chłopaka, że jest taki nieskuteczny ;d

7. Chochlik Roku – Yoichi – jego komentarze na czacie mnie rozwalają

8. Mocarz Roku – Meiuś – No raczej nie mógłbym Ci zadać ciosu z sympatii, więc nie miałbym szans z Tobą w walce ;d

9. Najlepszy Charakterek - Tamiko – jakość postów + skrupulatność odgrywania jej jakże barwnej postaci (czytam posty to wiem). Choć na wyróżnienie zasługuje Toru, Asagi i Arisu.

10. Dobry Duszek Forum – Ponownie Meiuś ;) Dlatego, że miła dziewuszka jesteś, a chłopaki się nie znają nazywając Cię okrutną ;d

11. Lord Vader – Kamiru - łobuz jeden jako MG uśmiercił Inoue i Yoshiego. Całą wyprawę żyli, a tu zjawił się Kamiru i ich zniknął.

12. Dziadzio Roku- Natsume – miał być Def wpisany, ale po tym jak Natsume powiedział, że nie chce założyć ze mną i Ichirou Las Vegas na pustyni, zachował się jak stary dziod.

13. Najbrzydsza postać- Izuku - chłopak ninja z wymalowaną, spieczoną na solarze babą na avku? Bezkonkurencyjny.

14. Najlepszy awatar/Najlepsza sygnatura – Tamiko – mrrrr czerwonowłose dziewczyny z taką nutką słodyczy w oczkach kuszą oj kuszą!

15. Maruda Roku - Soh ! Legendarne są te wielostronicowe spory w jego WT (patrz w archiwum), a i w dziale „pomysły” daje popalić ludziom łobuz jeden.

16. Nieogar Roku – Ryu – szukałem po nickach, i zwyczajnie nie miałem kogo tu wpisać oprócz mej skromnej osoby.
17. Najlepszy Game Master - Toru – faworytem był Kaien dopóki Toru eventu nie przejął.

18. Towarzysz Roku - Mei – zdradziłaś mnie, zostawiłaś samego na evencie, ale fanie się z Tobą pisze ;)

19. Najbardziej Specyficzna Postać - Kaien – to jest kategoria stworzona dla jego spaczonej postaci – ale takie są najlepsze

20. Złoty Leniwiec – Arinori – czyli człowiek brandzlujący się z KP od początku powstania forum.
0 x
Kuroi Kuma

Post autor: Kuroi Kuma »

1. Wū Tachibana - avek+KP tak po prostu xD
2. Ichorou - synek, tata o Tobie pamięta ;-;
3. Kamiru
4. Inoue - za największy ranking w makao :*
5. -
6. Soh - nie odpuści nawet swojej płci kappa
7. Mei
8. -
9. -
10. Mei
11. Yukiko
12. Kuroi - bo mogę, nawet jeżeli głoś będzie nieważny xD
13. Kenji <3
14. Natsu - jaram się avkiem xD
15. Hanaye
16. Akainu - nie muszę tłumaczyć xD
17. -
18. Akainu
19. -
20. Arinori - który to już miesiąc piszesz tą kp :D?
0 x
Akaime

Post autor: Akaime »

1. Miss Forum - Mei - Bo tylko ty jesteś w moim małym serduszku.

2. Mister Forum - Ichirou - To zachowanie, ten avatar. Kisiel w gaciach.

3. Forumowy Noł Lajf - Mei - Kiedy nie wejdę ty zawsze jesteś :3

4. Łamaga Roku - Sekki - Pozostawię to bez komentarza..

5. Złota Rączka - Kaien - Od początku gry mi pomaga.

6. Podrywacz Roku - Shingo i tak cię kocha :3 - A tak serio to Sekki, wyrywa dziewczyny o 4 lata starsze i się cieszy.

7. Chochlik Roku - Ichirou - Rozwalił mnie

8. Mocarz Roku - Soh - Znam go na tyle dobrze że wiem że przewidział by moje ruchy na pięć postów do przodu.

9. Najlepszy Charakterek - brak głosu - nie znam zbytnio ludzi i nie wiem jak odgrywają swoje postacie

10. Dobry Duszek Forum - Mei :* - Moje serduszko może pomieścić tylko ciebie.

11. Lord Vader - nie znam - Wiem tylko tyle że Shingo zabił własnego kuzyna za wejście do jego pokoju.

12. Dziadzio Roku- Kuroi :/ - Tutaj nie potrzeba komentarza.

13. Najbrzydsza postać- Sekki - A fuuuuuj

14. Najlepszy awatar/Najlepsza sygnatura - Kaien za podpis - Te słowa poruszyły mą duszę.

15. Maruda Roku - oprócz mnie, nie znam nikogo

16. Nieogar Roku - nie znam nikogo

17.Najlepszy Game Master - Kaien. Bo moje życie w końcu nabrało sensu.

18.Towarzysz Roku - Tsubasa. Nie znam nikogo innego kto odpisywał by raz na dwa dni i jeszcze poganiał innych.

19. Najbardziej Specyficzna Postać - nie znam, sorry

20.Złoty Leniwiec - Tsubasa - nie ma nawet co komentować, odpisy raz na 48h
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

1.Miss Forum -Inoue
2.Master Forum -Yoichi
3.Forumowy Noł Lajf -Ichirou
4.Łamaga Roku - Sekki
5.Złota Rączka - Kaien
6.Podrywacz Roku -Shingo Uchiha
7.Chochlik Roku -Shingo Uchiha
8.Mocarz Roku -Sekki
9.Najlepszy Charakterek -Reika
10.Dobry Duszek Forum - Mei
11.Lord Vader - Kamiru
12. Dziadzio Roku - Dziadzio Defrevin ;3
13. Najbrzydsza postać -Ryu [Wybacz]
14.Najlepsza sygnatura/avatar -
15.Maruda Roku -Arafinwe XD Wybacz wiem ,że to czytasz XD
16.Nieogar Roku - Chymm. Chyba ja. :P
17.Najlepszy Game Master -Kaien
18.Towarzysz Roku-Yukiko Kaguya[Jedyny który mi towarzyszył]
19.Najbardziej Specyficzna Postać - Kuroi Kuma
20. Złoty Leniwiec -Soh
0 x
Akainu

Post autor: Akainu »

1. Mei
2. Kenji
3. Natsume
4. Okami
5. Kaien
6. Soh
7. Kuroi
8. Inoue
9.
10. Mei
11. Yukiko
12. Kuroi
13. Kenji
14.
15. Mei
16. Wū Tachibana
17.
18. Kuroi
19.
20.
0 x
Mei

Post autor: Mei »

1.Miss Forum - Venus, taka utalentowana, mądra, a nie to nie to.. po prostu ładna xD
2.Master Forum - Ichirou, nad czym się rozwodzić.. przystojniak ;3
3.Forumowy Noł Lajf - Kaien, ten biały kolor mnie po nocach prześladuje @-@
4.Łamaga Roku - Shigeru, prawie zginął na misji, ale i tak jest moją Ciapą <3
5.Złota Rączka - Kamiru, no bo mi tak bardzo pomaga..
6.Podrywacz Roku - Soh, a jest inny?
7.Chochlik Roku - Yoichi, te wypowiedzi na czacie..
8.Mocarz Roku - Satoshi, no bo jest taki wszechmocny w dodatku pokonał wcześniejszą postać Yosiaka @-@
9.Najlepszy Charakterek - Kaien, to za to sikanie za filarem
10.Dobry Duszek Forum - Reika, taka pocieszna jest..
11.Lord Vader - Kamiru, zabija ludzi na misjach @-@
12. Dziadzio Roku - Kuroi Kuma, no bo jest takim zdziadziałym staruchem xD
13. Najbrzydsza postać - Kenji, co tu dużo mówić
14.Najlepsza sygnatura/avatar - Shigeru no nie muszę raczej mówić jaki ma teraz piękny avv
15.Maruda Roku - Soh, no bo mi marudzi na TS'ach
16.Nieogar Roku - Hakai za te odpisy na Galii, po prostu zginęłam
17.Najlepszy Game Master - Asagi nie byłam na żadnej misji, ale za te posty szacun
18.Towarzysz Roku - Akainu, co prawda jeszcze z nim nie fabuliłam, ale ktoś tak kawaii nie może być złym towarzyszem
19.Najbardziej Specyficzna Postać - Shaky, no bo jest kotęłe i zasłużyła ;2
20. Złoty Leniwiec - Okami, no te odpisy na evencie zasługują na uznanie ;3
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

1. Miss Forum - Nikusui, bo to piękne dziewczę
2. Mister Forum -
3. Forumowy Noł Lajf - obstawiam Ryu, którego spotykałem tutaj o każdej porze, pomimo tego że ostatnio coś go mniej
4. Łamaga Roku -
5. Złota Rączka - wymieniam tutaj Soha, który zawsze się wypowiada w pomysłach
6. Podrywacz Roku - Stawiam na Ryu, który bajeruje jak leci
7. Chochlik Roku - Yuusuke, którego posty są przyczyną moich wybuchów wesołości.
8. Mocarz Roku - Shitoshi, bo to najsilniejsza postać na forum.
9. Najlepszy Charakterek - Yuusuke, który wykreował świetnie poczytną postać
10. Dobry Duszek Forum - oczywiście Mei, która sama się tak reklamowała, potwierdzając to prowadzeniem choćby tego tematu., a także miłym nastawieniem do otoczenia
11. Lord Vader -
12. Dziadzio Roku -
13. Najbrzydsza postać - Kami, paskudny napis i wykorzystany art
14. Najlepsza sygnatura/avatar - Wataru, który tworzy świetne prace graficzne
15. Maruda Roku - Kaien, za marudzenie w evencie
16. Nieogar Roku -
17. Najlepszy Game Master - oddaje swój głos na Kamiru, który estetycznie i w rozbudowany sposób tworzy zarówno posty w misjach jak i w walkach.
18. Towarzysz Roku - Natsume, bo związał się ze mną w misji na dobre i na złe
19. Najbardziej Specyficzna Postać - postać Tamiko, pomimo że bardzo chciałbym ją poznać fabularnie, nie wiem czy to nie byłaby ostatnia czynność Shigeru przed śmiercią <ninja>
20. Złoty Leniwiec - Arinori, za najdłużej pisaną kartę postaci
0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

1. Miss Forum - Miyuki, bo jej avki som zawsze osom. Lubię małe blondynki, hiehiehie <3
2. Mister Forum - Shigeru, nowym avkiem zamiata.
3. Forumowy Noł Lajf - Ichirou, zawsze jak wchodzę na czat, to on z pewnością jest. Albo mnie prześladuje, albo noł lajf.
4. Łamaga Roku - Shigeru, w ostatniej misji sporo mu nie wyszło, a nie śledzę innych zbytnio... no więc on. Sorrasy.
5. Złota Rączka - Kaien, za te misje, które prowadzi hardkorowo. Bez niego forum nie byłoby tak żywe, pomaga je utrzymać w idealnej formie.
6. Podrywacz Roku - Wpisałbym siebie, bo wyrwałem wszystkich chłopaków i 3/4 kobiet, a Yoichi to podrywacz, ale jeżeli nie to... hmm... Sekki? To on mnie poderwał <3
7. Chochlik Roku - Ichirou, to zabawny człowiek. Ma bystre riposty.
8. Mocarz Roku - Natsume, bez kitu, bo reszty nie widziałem w akcji, ale to co wyprawia to łał.
9. Najlepszy Charakterek - Satoshi, bez dwóch zdań. Epicki charakter mimo przeciwności.
10. Dobry Duszek Forum - Hmm... wszyscy lubią Reikę, nie dziwię się. <3
11. Lord Vader - Morderca? KAMIRU NA WYPRAWIE XD Ale tak ogólnie to nie wiem... powiedzmy, że Yoshi.
12. Dziadzio Roku - Zdziadziały... Kuroi?
13. Najbrzydsza postać - Hmm, uwielbiam Dantego z DMC, ale avek Ryu jest najgorszy.
14. Najlepsza sygnatura/avatar - To chyba pokrywa się z punktem 1 i 2 prawda? Najlepsze sygnaturki i avatary ma Miyuki.
15. Maruda Roku - Nie mam pojęcia... Soh?
16. Nieogar Roku - Ryu, z pewnością. Jak wyskakuje czasami na Cb z zapytaniem to szok. xD Np. o gatunek rapu. xD
17. Najlepszy Game Master - Asagi prowadzi świetne misyje. Jest uber.
18. Towarzysz Roku - Nie fabuliłem zbytnio z osobami różnymi, dlatego muszę tutaj podać Miyuki.
19. Najbardziej Specyficzna Postać - Hm... Tamiko z jej dwoma głosami w głowie. Z pewnością.
20. Złoty Leniwiec - Okami. Kappa.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości