Piękne oczy masz ~
-
- Support
Re: Piękne oczy masz ~
Dobra, pasowałoby się w końcu zdecydować. Rozumiem, że boost pod styl Juuken odpada, z czym się zgadzam. Propozycja do lepszej percepcji podczas używania oczek jest nawet sympatyczna, ale właśnie trzeba wziąć pod uwagę też inne klany. Prosiłabym założyciela tematu, bądź innego zainteresowanego o podsumowanie tematu.
0 x
To może inaczej.
Aktywacja Byaka = użytkownik widzi wszystko "w zwolnionym tempie" widać ten motyw w walce z Kidomaru etc.
Aktywacja Byaka = użytkownik widzi wszystko "w zwolnionym tempie" widać ten motyw w walce z Kidomaru etc.
0 x
- Rokuramen Sennin
- Support
- Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki
W sumie, jakiś sens to robi.
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Jeden z przykładów Kliknij mnie! Nie licząc tej głupiej palety kolorów użytej, by pokazać "że tak to działa".
Dlatego te spowolnienie powinno być naprawdę mocne, wszystko dwa/trzy razy wolniej? Patrząc na to jak się poruszał, a jak widział.
Dlatego te spowolnienie powinno być naprawdę mocne, wszystko dwa/trzy razy wolniej? Patrząc na to jak się poruszał, a jak widział.
0 x
-
- Support
Do tego trzeba podejść ostrożnie. Bo tutaj wzrastała użytkownika percepcja, nie szybkość. Jeśli ataki następowałyby szybciej niż byłby w stanie się poruszać to nie byłby w stanie kontratakować. Dlatego można ustalić, że to ta percepcja gwałtownie wzrasta dwu-trzy krotnie wzrasta.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ale ja nigdzie nie napisałem, że wzrasta szybkość. Widzi w spowolnieniu, więc łatwiej mu uniknąć ataku/wyprowadzić cios.
0 x
Może to trochę egoistyczne, ale na tablecie nie przenosi mnie do konkretnych sekund filmiku, a nie mam ochoty przez godzinę czekać na dowód, więc byłbym wdzięczny za podanie czasu. Osobiście nie przypominam sobie, by byakugan spowalniał obraz, to by było trochę pozbawione sensu. Jeśli o to chodzi, to prosiłbym o dowód z mangi/db, anime w tej kwestii ufać nie możemy, bo wszelkie takie spowolnienia mogą być dodawane dla efektownego obrazu, przeciągnięcia czasu trwania odcinka, choćby dla myśli bohatera, czy po prostu dla dokładnego przedstawienia techniki. Anime w tym wypadku jest średnim motywem do wprowadzania takich zmian.
0 x
Nie chcę zabrzmieć jak jakiś Byakuganowy hater, ale ten motyw ze "spowolnionym widzeniem" został - przynajmniej w przykładzie Kamiru - ukazany w momencie użycia techniki Hakke Hyaku Nijuuhachi Shou. Nie każdy musi o tym wiedzieć, ale jest to technika...Anime-only, co źle o niej świadczy, a tym bardziej o fragmencie, w którym została ukazana. Zgodziłbym się w tym wypadku z Soszkiem, że ten bajer był tylko dla uczynienia sceny bardziej fajną.
0 x
Proszę autora tematu o podsumowanie dyskusji.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Dobra, opcji jest kilka:
I
I
- Zostawiamy wszystko jak jest.
- Aktywacja Byakugan/Tsūjitegana daje użytkownikowi 20-30 percepcji na czas używania (tylko do wzroku).
- Jūken staje się normalnym stylem walki dostępnym tylko dla Hyuuga (mogą wziąć go na start zamiast ogólnodostępnych) dodającym +10 szybkości i percepcji / + 20 percepcji
0 x
Opcja trzecia mi najbardziej odpowiada. Pasuje do mechaniki, jak w Kugutsu no Jutsu.
0 x
Nikt więcej się nie wypowiedział. Razem z Arafinwe obgadam zmianę i wprowadzimy.
Do wprowadzenia.
Do wprowadzenia.
0 x
Przenoszę do zaakceptowanych.
Dla klanu Hyuga został wprowadzony bonus do percepcji przy aktywowanym KG.
Dla klanu Hyuga został wprowadzony bonus do percepcji przy aktywowanym KG.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości