No i co mi więcej pozostaje? Liczyć, że następnym razem będzie lepiej niż było teraz! Powodzenia w dalszej fabule wygranym jak i również tym przegranym. Bo w końcu liczy się historia i wspomnienia, prawda?
"Zwodniczy Karmazyn" - podsumowanie eventu
- Yamanaka Inoshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach. - Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie. - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=4957
- GG/Discord: Tario#3987/64789656
- Multikonta: Hoshigaki Maname
- Aktualna postać: Jun
"Zwodniczy Karmazyn" - podsumowanie eventu
No i co mi więcej pozostaje? Liczyć, że następnym razem będzie lepiej niż było teraz! Powodzenia w dalszej fabule wygranym jak i również tym przegranym. Bo w końcu liczy się historia i wspomnienia, prawda?
0 x
- Rika Kari Matsubari
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Sentoki
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=5085
Re: "Zwodniczy Karmazyn" - podsumowanie eventu
Okres wyczekiwania był dla mnie nieznośny, ale kilka scen mi to po części zrekompensowało. Eventowe granie nie jest jednak dla mnie... 
Mimo to oceniam na plus, wątek był dobry i szkoda że nie dało się go zrealizować. Następnym razem będzie lepiej
Nim odbiorę swoje punkciki chcę jeszcze zapytać o to co chyba zawsze przy takich wydarzeniach: jaka ranga?
Mimo to oceniam na plus, wątek był dobry i szkoda że nie dało się go zrealizować. Następnym razem będzie lepiej
Nim odbiorę swoje punkciki chcę jeszcze zapytać o to co chyba zawsze przy takich wydarzeniach: jaka ranga?
0 x
Spieszę z odpowiedzią na pytanie Riki. Każdy uczestnik może sobie wpisać event jako misję rangi B!
0 x
- Yasuo
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Czy ryo też jak za misję rangi B? I czy trzeba to oddawać do wynagrodzeń?
0 x
- Mowa
Kopiuj
"Myśli"Kopiuj
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:Kopiuj
Kopiuj
Kopiuj
Wzór Nowej Lokacji:
Kopiuj [/list][/fieldset]
[/quote][/code]
[color=#00FFFF]- Mowa[/color]"Myśli"
[color=#00FFFF][i]"Myśli"[/i][/color]Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
[quote][center][i]Nick gracza[/i]
[b]Misja rangi Y
1/X
<Pora roku>, <Rok> roku[/b][/center]
[akap]Tu wstaw tekst...[/akap][/quote][center][i]Misja wykonana pomyślnie![/i]
[b]X PH, Y Ryo(, dodatkowe wynagrodzenie lub informacje - opcjonalnie)![/b][/center][center][i]Misja zakończona niepowodzeniem.[/i]
[b]Informacje.[/b][/center][quote][fieldset=Opis][center][img]Obrazek/Obrazki[/img][/center]
[akap]Opis lokacji[/akap][/fieldset]
[fieldset=Ważni NPC][list][*][url=LinkDoNPC][b]NPC[/b][/url] - NPC
[code][b][color=KolorekNPC]- Mowa NPC[/color][/b]-
Sumairu Abe
Dziękuję za wspólną przygodę i życzę wszystkim powodzenia na nowych drogach życia.
Buziaki.
Buziaki.
0 x
- Yami
- Wiek postaci: 27
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=4268
Spoko "misjo" mimo, że "techniki czasoprzestrzenne" na mnie nakładano kappa
Szkoda, że ludzie poodpadali i Administracja kazała przedwcześnie kończyć. Tak to może byłaby większa burda i większa sława, a tak to zostaje "Ej ja go skądś kojarzę".
Szkoda, że ludzie poodpadali i Administracja kazała przedwcześnie kończyć. Tak to może byłaby większa burda i większa sława, a tak to zostaje "Ej ja go skądś kojarzę".
0 x
- Oshi
- Martwa postać
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: -Niebieskie włosy.
-Całe ciało pokryte tatuażem w motywach lasu.
-Zlote oczy.
-Wakizashi na plecach, przy pasie.
-Czerwony płaszcz, przewiązany w pasie rękawami.
-Typowe sandały do połowy łydek.
-Bandaże na dłoniach, sięgające do samych łokci. - Widoczny ekwipunek: -Plecak(Eventy/misje/wyprawy).
-Torba biodrowa. - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... shi#p59104
- Multikonta: O.O
Łooooo mega ^^ Dzięki wielkie
0 x
Towarzysz podróży •<~
•Imię: Burū
•Wielkość: 80 cm
...*Wąż ukrywający się przeważnie gdzieś na ciele Oshiego, owinięty wokół szyji przyjemnie syczy mu do ucha gdy krew niemal wisi w powietrzu. Złote spojrzenie pionowych źrenic, niebieskie łuski mieniące się w słońcu zielonym odcieniem. Chłopak nadał mu miano Burū... Było to pierwsze co przyszło do jego głowy, gdy ujrzał jak mały gad wydostaje się z rozciętych wnętrzności większej besti.*...
•Wielkość: 80 cm
...*Wąż ukrywający się przeważnie gdzieś na ciele Oshiego, owinięty wokół szyji przyjemnie syczy mu do ucha gdy krew niemal wisi w powietrzu. Złote spojrzenie pionowych źrenic, niebieskie łuski mieniące się w słońcu zielonym odcieniem. Chłopak nadał mu miano Burū... Było to pierwsze co przyszło do jego głowy, gdy ujrzał jak mały gad wydostaje się z rozciętych wnętrzności większej besti.*...
- Keion
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Szare włosy, szczupły w miarę wysoki, ma wcięcia koloru czerwonego na twarzy
- Widoczny ekwipunek: Kabura z prawej strony na udzie i torba na lewym pośladku.
- Link do KP: viewtopic.php?p=79323#p79323
- GG/Discord: Keion#4512
I ja dziękuje za to co otrzymałem, za mój niewielki wkład 
0 x
- Yasuo
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
W końcu przeczytałem to podsumowanie
. Na swoje pytania co prawda odpowiedzi nie otrzymałem, ale dopytam o to jeszcze. W każdym bądź razie, dzięki za tą niezwykłą przygodę!
I do zobaczenia na innych eventach/misjach/fabułach! \o/
Naprawdę... to mnie mega wciągnęło. I jeśli to był event (w sumie to się nie spodziewałem)... to chyba pierwszy, który moja postać przeżyła kappa. Gj, Inoś!
Naprawdę... to mnie mega wciągnęło. I jeśli to był event (w sumie to się nie spodziewałem)... to chyba pierwszy, który moja postać przeżyła kappa. Gj, Inoś!
0 x
- Mowa
Kopiuj
"Myśli"Kopiuj
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:Kopiuj
Kopiuj
Kopiuj
Wzór Nowej Lokacji:
Kopiuj [/list][/fieldset]
[/quote][/code]
[color=#00FFFF]- Mowa[/color]"Myśli"
[color=#00FFFF][i]"Myśli"[/i][/color]Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
[quote][center][i]Nick gracza[/i]
[b]Misja rangi Y
1/X
<Pora roku>, <Rok> roku[/b][/center]
[akap]Tu wstaw tekst...[/akap][/quote][center][i]Misja wykonana pomyślnie![/i]
[b]X PH, Y Ryo(, dodatkowe wynagrodzenie lub informacje - opcjonalnie)![/b][/center][center][i]Misja zakończona niepowodzeniem.[/i]
[b]Informacje.[/b][/center][quote][fieldset=Opis][center][img]Obrazek/Obrazki[/img][/center]
[akap]Opis lokacji[/akap][/fieldset]
[fieldset=Ważni NPC][list][*][url=LinkDoNPC][b]NPC[/b][/url] - NPC
[code][b][color=KolorekNPC]- Mowa NPC[/color][/b]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości