Siedziba władzy

Awatar użytkownika
Atari
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: Średniego wzrostu młodzieniec. Charakterystyczne "białe oczy". Ciemne włosy za ramiona związane za plecami.
Widoczny ekwipunek: kabura u lewej nogi, torb z ekwipunkiem umocowana z plecami
GG/Discord: Liber02#8595

Re: Siedziba władzy

Post autor: Atari »

No i rozmowa toczyła się dalej, chociaż nie w sposób jaki chłopak zakładał. Czy mi się tutaj podoba? Kurcze, sam nie wiem- Atari popatrzył na towarzysza po czym uniósł głowę w kierunku nieba. Skupił się na jednej chmurce zanim odpowiedział na pytanie.
-Nie wem, ale to dobre pytanie... Czy mi się podoba? ciężko powiedzieć. Nie za bardzo mam do czego porównywać jesli mam być szczery. - tutaj popatrzył już na Hamure i kontynuował-Ogólne tak, dobrze mi się tutaj żyje. Co do planów. Cóż, nie, nie mam. Nigdy jakoś za daleko ne planowałem. Do tej pory skupiałem się głównie na pomocy rodzinie w domu. -Wyznał na końcu. Pytanie jednak dało mu do myślenia. Czy miał jakieś plany na przyszłość? nie, nic nie planował ani nigdy jakoś mocno nie zastanawiał się nad tym. Chyba jednak najwyższy czas zacząć.
-A ty? jak tam twoje losy się klarują?- zrewanżował się pytaniem, teraz już mocno zaciekawiony towarzyszem. Co też może planować członek ich Rodu?
-aha, widzę.- Atari popatrzył z wielkim zainteresowaniem na zbliżającą się dziewczynę, bo tak należało ją określić. Była wszak w ich wieku. Ciężko było coś więcej o niej powiedzieć, poza tym że jej mina nie zachęcała
-strasznie poważnie się zachowują. O co tutaj chodzi? Przecież nie może chodzić o nic poważnego, skoro łapali ludzi z ulicy, prawda?- zapytał teraz już całkowicie nie rozumiejąc sytuacji
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Shiroi-iwa (Osada Rodu Hyūga)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości