Zagajnik

Awatar użytkownika
Kazuma
Wiek postaci: 18
Ranga: Dōkō
GG/Discord: Avarice#3584
Multikonta: Avarice

Re: Zagajnik

Post autor: Kazuma »

0 x
~ Zawsze i wszędzie, reberu j... będzie ~ Obrazek
Henge
Awatar użytkownika
Shinju Hyūga
Ranga: Doko

Post autor: Shinju Hyūga »

0 x
Awatar użytkownika
Kazuma
GG/Discord: Avarice#3584
Multikonta: Avarice

Post autor: Kazuma »

0 x
~ Zawsze i wszędzie, reberu j... będzie ~ Obrazek
Henge
Awatar użytkownika
Shinju Hyūga
Ranga: Doko

Post autor: Shinju Hyūga »

z/t
0 x
Awatar użytkownika
Zakata
Wiek postaci: 14
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
GG/Discord: Zaakata#3405

Post autor: Zakata »

Tak jest wszystko zrozumiane, od razu wyruszam na polowanie na tych gagatków. - Wstałem i powiedziałem z dumą. Wiedząc, że żarty się skończyły. Od razu po usłyszeniu tych słów wyszedłem z siedziby władzy. - Ranmaru... Ranmaru... Mogłem dopytać w zasadzie czym się specjalizuje ten klan poza okiem co widzi na dystans i jakimś genjutsu. - Rozmyślałem tak, jak się przygotować zanim jeszcze dojdę do zagajnika. Czy wymyślić jakiś plan walki, przeskanować obszar albo wejść od tyłu? W głowie pojawiało się więcej pytań niż odpowiedzi. Otworzyłem moją torbę w której były przydatne przedmioty do misji. - No tak trochę bieda, shurikeny... kunaie... To nie jest coś co może zrobić mocne zamieszanie które bym z oczami wykorzystał. - Podrapałem się po drodze oceniając moje przygotowanie do misji, które poza dobrym snem i lekkim śniadaniem nie wyglądało najlepiej. - Wiem wykorzystam ten sam sposób co na ostatniej walce ale teraz nie będzie improwizowany. - Pomyślałem i miałem wyruszyć do sklepu po drodze do zagajnika - Ale w sumie może najpierw polecę do zagajnika, może koleżanka jakieś ciekawe pomysły będzie miała. - Obróciłem się na pięcie jednak w stronę zagajnika.

Dochodząc tam tylko zacząłem się rozglądać i krzyczeć - Minoko!! Minako!!! czekaj, czekaj nie tak była... O już pamiętam. Mikoto! Mikoto! - Liczą, że dziewczyna sama się zaraz znajdzie i nie będę musiał się rozglądać. A zwracanie na siebie uwagi też jest jedną z moich specjalności.
0 x
<catkeyboard>Piosenka do odpałki<catkeyboard> Mowa | Myśli | Pitos | PH [/hr]
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
Wiek postaci: 19
Krótki wygląd: - Stalowe oczy
- Kucyk
- Atletyczna budowa ciała
- Brązowo-bordowa tunika
- Dopasowane spodnie shinobi
- Czarny pas
- Bose stopy
Widoczny ekwipunek: - Duża torba
- Płaszcz
Multikonta: Tapion

Post autor: Kaito Mizukane »

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"
  1. Souei - Zlecenie Specjalne A
Awatar użytkownika
Zakata
Wiek postaci: 14
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
GG/Discord: Zaakata#3405

Post autor: Zakata »

Zagajnik sam w sobie wyglądał cudnie, musiałem się lekko zastanowić czemu tutaj wcześniej sam z siebie nie przychodziłem. Wystarczyłoby tu usiąść, posłuchać śpiewu ptaków. Inaczej by człowiek do życia podchodził, może trochę spokojniej. Jednak tych rozważań nie było dużo, bo przecież cały czas byłem na misji.

Wyskoczyła z krzaków jakaś dziewczyna, jakbym miał jej głos określić jednym słowem to byłoby to - donośny. Próbowała mnie uciszyć na co zareagowałem z lekkim zdziwieniem ale nie opierałem się. Nagle zaczęła zwalać na mnie winę, że to ja przestraszyłem jej ptaki. - Jak to przeze mnie, jeszcze głośniej krzyczałaś! Próbując mnie uciszyć, wystarczyło powiedzieć a bym się nie darł. Zresztą jakbyś pff była tak dobra w obserwowanie ptaków zauważyłabyś smyracza karmazynowego jakieś 5 minut temu na tamtym drzewie. Aaa... swoją drogą, Zakata Hyuga - Totalnie nie miałem pojęcia o czym rozmawiamy ale poszedłem w ten vibe rozmowy i próbowałem ją wkręcić, że też znam się na ptakach by współpraca lepiej poszła.

- Przysłał mnie Mibayashi, po dzięwczynę o imieniu Mikoto i to by się zgadzało, która ma zielone pasemka włosów. - Spojrzałem i wskazałem na jej włosy. - I to też by się zgadzało. Nie wiem czy znasz szczegóły czy dopiero muszę Ci je przedstawić. Ale brałem udział w pewnej misji D, która teraz się przerodziła w misję C i potrzebuję pomocy. Miyabashi mówił, że lepszej od Ciebie w znajomości ptaków i fuinjutsu nie ma. - Przedstawiłem jej od razu obraz sytuacji.

- Chodź może już wyruszymy bo potrzebowałbym przejść jeszcze na szybkości przez sklep z wyposażeniem. - Dodałem na koniec z uśmieszkiem i drapiąc się z tyłu głowy.
0 x
<catkeyboard>Piosenka do odpałki<catkeyboard> Mowa | Myśli | Pitos | PH [/hr]
Awatar użytkownika
Kaito Mizukane
Wiek postaci: 19
Krótki wygląd: - Stalowe oczy
- Kucyk
- Atletyczna budowa ciała
- Brązowo-bordowa tunika
- Dopasowane spodnie shinobi
- Czarny pas
- Bose stopy
Widoczny ekwipunek: - Duża torba
- Płaszcz
Multikonta: Tapion

Post autor: Kaito Mizukane »

Klanowa misja C
Zakata
"Zapieczętowane Wnętrze"

z/t
0 x
Narrator / Myśli / Mowa KP | PH | BANK Prowadzone Misje:
  1. Souei - Zlecenie Specjalne A
ODPOWIEDZ

Wróć do „Shiroi-iwa (Osada Rodu Hyūga)”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości