Shigashi no Kibu jest krajem kupieckim na północ od Samotnych Wydm. Południowa granica kraju styka się z Sabishi i Atsui, zaś północna - z Soso i Kyuzo. Na zachodzie graniczy z Głębokimi Odnogami, a na wschodzie z krainą Yusetsu. Choć krajem w teorii zarządza gildia kupiecka, tak naprawdę główną władzę w Shigashi no Kibu stanowią trzy rodziny Yakuzy. A co najciekawsze, pomimo sporów zarządzają państwem w bardzo sprawny i względnie sprawiedliwy sposób, dzięki czemu Shigashi mogło się bardzo sprawnie rozwinąć.

Sumi 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  209 Rejestracja:  1 maja 2024, o 23:18Wiek postaci:  18Ranga:  DokoKrótki wygląd:  Krótkie czarne włosy, niska, szczupła, delikatne rysy twarzyWidoczny ekwipunek:  TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=217764#p217764 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sasame | Jawa 

autor: Sumi  17 gru 2024, o 10:39 

~ 1/28 ~ ~ Akira ~ 
	0  x

Kolorek Sumi 

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  22 gru 2024, o 12:42 

Ostatni czas był już tym czasem odpoczynku po zajebiście wykonanej robocie – treningi wykonane i umiejętności wyszlifowane w odpowiednim stopniu, a przy tym interes hula jak miło, nic więcej nie trzeba. A jednak chodzę dziś wkurwiony i jak Amaterasu nie kocham, tak przyrzekam, że jeśli ktoś mnie tylko zaczepi to go kurwa odpierdolę. Tak zły jestem!Co jest, młody?  – Pytam jednocześnie macham ręką, zachęcając go by podszedł bliżej. Wiążę opadające kosmyki włosów w niesfornego kucyka. 
	0  x

Sumi 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  209 Rejestracja:  1 maja 2024, o 23:18Wiek postaci:  18Ranga:  DokoKrótki wygląd:  Krótkie czarne włosy, niska, szczupła, delikatne rysy twarzyWidoczny ekwipunek:  TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=217764#p217764 GG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sasame | Jawa 

autor: Sumi  2 sty 2025, o 08:16 

~ 3/28 ~ ~ Akira ~  - Dzi-Dzień dobry... Ja się chciałem zapytać czy... Czy pochodzi pan z okolicy? B-Bo potrzebuję pilnie się dostaćd do Shigashi no Kibu, jednak wydaje mi się że chyba pobłądziłem. Do tego jakieś zbóje podobno się kręcą po okolicy i boję się że zamiast trafić do miasta, wyląduję  w jakiejś dziurze albo krzakach i tyle po mnie zostanie... -  
	0  x

Kolorek Sumi 

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			
		Posty:  245 Rejestracja:  18 lut 2024, o 15:07Wiek postaci:  24Ranga:  Mieszkaniec miastaWidoczny ekwipunek:  ◈ TorbaLink do KP:  viewtopic.php?p=214291#p214291 Multikonta:  Mijikuma | Ryū 

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  16 kwie 2025, o 11:29 

Patrzę tak na niego i słucham co ma tam do powiedzenia i trochę nie wierzę, że taki nicpoń doszedł tak daleko z tak chujowym poczuciem orientacji w terenie! Żeby być już tak blisko miasta i się nie zorientować to trzeba mieć ten kurde talent, ale w sensie odwrotnym - antytalent! Może i pochodzę, ale pierwsze to mi powiedz dzieciaku co takie chucherko szuka w Shigashi i po co do niego zmierza? Shigashi cię zje, przeżuje i wysra, zanim zdążysz się zorientować, że jesteś w jego szponach, młody. Bez wyraźnych podstaw nie polecam ci do niego zmierzać.  - Mówię całkiem szczerze, ale też z wyczuwalną wyższością. Bo co jak co, ale ja hardo pracowałem na swoją pozycję i przezwyciężyłem trudności, żeby być tu gdzie jestem - w mniejszych czy większych konszachtach z mafią, ale wciąż utrzymując autonomię własnego lokalu, czym nie każdy tu może się pochwalić.  
	0  x

Sumi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Sumi  16 kwie 2025, o 23:14 

~ 5/28 ~ ~ Akira ~  - Ja… Ja wiem. Jednak muszę się tam udać. -   - Wiem że Shigashi no Kibu jest niebezpiecznym miejscem, niestety tak się złożyło że jest tam ktoś kogo muszę znaleźć. Otóż… Mój ojciec był wspaniałym kowalem. Jak na porządnego rzemieślnika z dobrą renomą, zdarzało się że przychodzili do niego potężni wojownicy zdrożnych zakątków świata. Pewnego razu przyszedł pewien mężczyzna z Shigashi no Kibu i zażądał aby mój ojciec wykonał dla niego wspaniałą katanę. Mój ojciec poświęcił bardzo dużo czasu aby wszystko było zgodnie z życzeniem tego wojownika. Kiedy jednak ten przyszedł odebrać katanę, powiedział że nie ma zamiaru płacić za taki miecz. -  - Mój ojciec był niestety dość temperamentną osobą i nie miał zamiaru ustąpić, więc wojownik go zabił po czym zabrał miecz i uciekł.. Stało się to już dobrych kilka lat temu i od tamtej pory staram się go złapać, jednak nie jestem wojownikiem, ale chciałbym pomścić ojca i odzyskać jego ostatnie dzieło. -  
	0  x

Kolorek Sumi 

͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏ 							 
						Postać porzucona 			

autor: ͏͏͏͏Αkira͏͏͏͏  17 kwie 2025, o 09:39 

Okej, przyznaję, zaskoczyło mnie, że szczyl nie skulił wzroku pod ciężarem mojego własnego. Może jednak nie jest takim chucherkiem za jakiego go miałem! Słuchaj... chuj, nie wiem jak tam masz, ale dla mnie będziesz Henroku. Henroku, z tego co mówisz to masz prawo czuć się wkurwiony i pałać zemstą, ale spójrz na siebie! To miasto cię wyrucha w dupę zanim zdążysz się schylić, jesteś zbyt naiwny. Jaki masz plan? Biegać od gospody do gospody pytając o gościa, żeby wpaść w pułapkę i dać się zamordować w jakiejś ciasnej uliczce? Nie wyglądasz na silnego, może się mylę, ale jak chcesz wyegzekwować swoje uczucia? Poprosić go by się nadział na własny miecz?  - Pytam, mówiąc na tyle dobitnie, by móc też sprawdzić hart ducha młodzieńca. Szybko zapomniałem o swoim wkurwieniu sprzed kilku minut, całkowicie zaaferowałem się dzieciakiem, który może zapewnić mi pewną dozę rozrywki w dzisiejszym dniu. 
	0  x

Sumi 							 
						Postać porzucona 			

autor: Sumi  17 kwie 2025, o 13:57 

~ 7/28 ~ ~ Akira ~  - Nie przemyślałem tego w ogóle. Byłem tak zaabsorbowany tym żeby znaleźć tego człowieka że w ogóle nie zastanawiałem się co dalej z tym zrobić...  -   - Myślę że chyba w takim razie muszę dowiedzieć się kto to jest a następnie wynająć kogoś, żeby pomógł mi zabić go... -   - Ty... Ty wyglądasz na silnego... Wiem że proszę o wiele, ale czy byłbyś w stanie mi pomóc? Zapłacę ci, wbrew temu jak wyglądam, będę w stanie wynagrodzić ci to.  -  
	0  x

Kolorek Sumi 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość