Wynagrodzenie za misje
- Kyoushi
- Wiek postaci: 30
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
- Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
- Link do KP: viewtopic.php?p=3574#p3574
- GG/Discord: Kjoszi#3136
Re: Wynagrodzenie za misje
Nick prowadzącego: Shirokaze
Nick biorącego/biorących udział: Kyoushi
Rodzaj misji: C
Streszczenie misji: Misja polegała na odzyskaniu syna kobiety. Dziecko zostało porwane i uprowadzone, białowłosy po pościgu i walce w końcu odnalazł malca i zwrócił go matce.
Link do misji: Całość
Ilość postów: 31/30
Wynagrodzenie dla MG: 20 PH 500 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 300 ryo
Nick biorącego/biorących udział: Kyoushi
Streszczenie misji: Misja polegała na odzyskaniu syna kobiety. Dziecko zostało porwane i uprowadzone, białowłosy po pościgu i walce w końcu odnalazł malca i zwrócił go matce.
Link do misji: Całość
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 300 ryo
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij...

-
- Support
Nick prowadzącego: Kaien
Nick biorącego/biorących udział: Komatsu
Rodzaj misji: Misja D
Streszczenie misji: Babunia poprosiła i sprzątnięcie grobu męża. Spotkanie tajemniczego faceta. Powrót do babuni i zdanie "raportu"
Link do misji: Bum link
Ilość postów: 15
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 130 ryo
Nick biorącego/biorących udział: Komatsu
Rodzaj misji: Misja D
Streszczenie misji: Babunia poprosiła i sprzątnięcie grobu męża. Spotkanie tajemniczego faceta. Powrót do babuni i zdanie "raportu"
Link do misji: Bum link
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 130 ryo
0 x
Nick biorącego/biorących udział: Yukiko Kaguya
Streszczenie misji: Yukiko został zaatakowany na szlaku, Bóg jeden wie czemu. Kiedy probował dyplomacji zamiast walki, dowiedział się iż atak miał być na Kaiena, a Yukiko, jako podobny krewniak który się z nim spotkał niedawno, został za niego omyłkowo wzięty. Rozwiązał sytuacje bez rozlewu krwi niepotrzebnego.
Link do misji: Całość, strony 1-3
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 400 ryo (300 + 100 za umiejętności krasomówcze i wykiwanie ludzi, a także zeznawanie na niekorzyść krewniaka.)
Nick biorącego/biorących udział: Yukiko Kaguya
Streszczenie misji: Yukiko został zaatakowany na szlaku, Bóg jeden wie czemu. Kiedy probował dyplomacji zamiast walki, dowiedział się iż atak miał być na Kaiena, a Yukiko, jako podobny krewniak który się z nim spotkał niedawno, został za niego omyłkowo wzięty. Rozwiązał sytuacje bez rozlewu krwi niepotrzebnego.
Link do misji: Całość, strony 1-3
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 400 ryo (300 + 100 za umiejętności krasomówcze i wykiwanie ludzi, a także zeznawanie na niekorzyść krewniaka.)
0 x
Komatsu - jeśli przechodzicie na cmentarz powinniście założyć odpowiedni wątek na forum, a nie całą misje przeprowadzając w jednym temacie - mieszkaniu... Proszę prowadzącego aby uświadamiał następnym razem nowego uczestnika. Misja tym razem zaakceptowana.
Druga misja zaakceptowana.
Druga misja zaakceptowana.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Nick biorącego/biorących udział:Hakai
Rodzaj misji: D
Streszczenie misji: Głodny Hakai wpadł do karczmy na terenie Sogen. Usiadł namówiony przez boga i zamówił jedzenie. Karczmarz zaproponował mu wybicie szczurów z spichlerza. Ten zeszedł do piwnicy znalazł jaskinię przez którą przechodziły i oczywiście ją wysadził. Potem wrócił do karczmy i znów zeszedł na dół. Wybił szczury i przyniósł je zapakowane w wiaderko. Karczmarz się ucieszył i ugotował je dla hakaia.
Link do misji:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=98&t=807&start=30 Strona 2-3
Ilość postów:15
Wynagrodzenie dla MG:10PH 250ryo
Wynagrodzenie dla gracza:100 Ryo, 20 PH, Wiadro pełne pieczonego w przyprawach (różnych) mięsa, rolka sera, ludzie w Sogen mówią o 'teleportującym się chłopaku.'
Nick biorącego/biorących udział:Hakai
Streszczenie misji: Głodny Hakai wpadł do karczmy na terenie Sogen. Usiadł namówiony przez boga i zamówił jedzenie. Karczmarz zaproponował mu wybicie szczurów z spichlerza. Ten zeszedł do piwnicy znalazł jaskinię przez którą przechodziły i oczywiście ją wysadził. Potem wrócił do karczmy i znów zeszedł na dół. Wybił szczury i przyniósł je zapakowane w wiaderko. Karczmarz się ucieszył i ugotował je dla hakaia.
Link do misji:http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=98&t=807&start=30 Strona 2-3
Ilość postów:15
Wynagrodzenie dla MG:10PH 250ryo
Wynagrodzenie dla gracza:100 Ryo, 20 PH, Wiadro pełne pieczonego w przyprawach (różnych) mięsa, rolka sera, ludzie w Sogen mówią o 'teleportującym się chłopaku.'
0 x
Smaczn.. znaczy akceptuje.
Zachęcam jak zawsze zresztą do bardziej rozbudowywania swoich wypowiedzi. Rozumiem, że szybko szybko i te sprawy, no ale takie krótkolinijkowce.. :<
Zachęcam jak zawsze zresztą do bardziej rozbudowywania swoich wypowiedzi. Rozumiem, że szybko szybko i te sprawy, no ale takie krótkolinijkowce.. :<
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Nick prowadzącego: Hikari
Nick biorącego/biorących udział: Haruyasu
Streszczenie misji:
Była to kontynuacja mojej wcześniejszej misji również rangi D (KLIK). Udałem się do miejsca wskazanego na kartce, którą zdobyłem na wcześniejszej misji. Była to misja czysto psychologiczna, wątek bardziej fabularny. Na misji odbyłem rozmowę z własnym ja oraz tajemniczą postacią a raczej organizacją ludzi, których działania wciąż są mi nieznane. Fabuła misji na dalszych etapach wciąż będzie w jakiś sposób kontynuowana. Jedyne co odbyłem to walkę psychologiczną.
Link do misji: KLIK
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 25 PH, 100 Ryo (<- Panie władzo może jakiś dodatek z tytułu odbywania misji stricte fabularnych?
Pozdrawiam)
Nick biorącego/biorących udział: Haruyasu
Streszczenie misji:
Była to kontynuacja mojej wcześniejszej misji również rangi D (KLIK). Udałem się do miejsca wskazanego na kartce, którą zdobyłem na wcześniejszej misji. Była to misja czysto psychologiczna, wątek bardziej fabularny. Na misji odbyłem rozmowę z własnym ja oraz tajemniczą postacią a raczej organizacją ludzi, których działania wciąż są mi nieznane. Fabuła misji na dalszych etapach wciąż będzie w jakiś sposób kontynuowana. Jedyne co odbyłem to walkę psychologiczną.
Link do misji: KLIK
Wynagrodzenie dla MG: 10 PH, 250 Ryo
Wynagrodzenie dla gracza: 25 PH, 100 Ryo (<- Panie władzo może jakiś dodatek z tytułu odbywania misji stricte fabularnych?

0 x
Jako bonus dostajesz moją pochwałę. Misje stricto psychologiczne zawsze na propsie
Akceptuję.

Akceptuję.
0 x
Nick prowadzącego: Hikari
Nick biorącego/biorących udział: Komatsu Micho
Streszczenie misji: Komatsu dostaję paczkę od tajemniczej organizacji którą musi dostarczyć do karczmy. Spotkanie się z tajemniczymi ludźmi i nauczenie się podstaw Shogu.
Link do misji: Dom Komatsu Karczma
Ilość postów: 19
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 100 ryo
Nick biorącego/biorących udział: Komatsu Micho
Streszczenie misji: Komatsu dostaję paczkę od tajemniczej organizacji którą musi dostarczyć do karczmy. Spotkanie się z tajemniczymi ludźmi i nauczenie się podstaw Shogu.
Link do misji: Dom Komatsu Karczma
Ilość postów: 19
Wynagrodzenie dla gracza: 20 PH, 100 ryo
0 x
Akceptuję.
0 x
Nick prowadzącego: Kaien (Kilka postów) Kuroi Kuma (20 postów+)
Nick biorącego/biorących udział: Sekki Kaguya
Streszczenie misji: Pierwszy pracodawca Sekkiego, ktory poznał go jako kropke, miał więcej wrogów niz przyjaciol. W końcu zemściło się to i życie Zaushiego zostało wygaszone. Sekki próbował zdobyć lekarstwo, ale w sumie nie miał powodów ani chęci więc wręcz pomógł w morderstwie bogatego Akimichi - A teraz miał cel do wyeliminowania... I znów się wywiązał z zadania mordu.
Link do misji: 123 - Cały wątek.
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 750 ryo (400 za jedna misje, 350 za drugą, zaległę wynagrodzenie)
Nick biorącego/biorących udział: Sekki Kaguya
Streszczenie misji: Pierwszy pracodawca Sekkiego, ktory poznał go jako kropke, miał więcej wrogów niz przyjaciol. W końcu zemściło się to i życie Zaushiego zostało wygaszone. Sekki próbował zdobyć lekarstwo, ale w sumie nie miał powodów ani chęci więc wręcz pomógł w morderstwie bogatego Akimichi - A teraz miał cel do wyeliminowania... I znów się wywiązał z zadania mordu.
Link do misji: 123 - Cały wątek.
Wynagrodzenie dla gracza: 50 PH 750 ryo (400 za jedna misje, 350 za drugą, zaległę wynagrodzenie)
0 x
Wypłata przysługuje Tobie Kaien, bo to Ty dokończyłeś misje.
0 x
Nick biorącego/biorących udział: Aiko
Streszczenie misji: Szukając grosza wyszła z domku i trafiłą na handlarza-aptekarza który zlecił jej zdobycie wilczego ziela. Wyszła w góry i znikła.
Link do misji: Tutaj
Ilość postów: 5/15
Wynagrodzenie dla MG: Pod ocenę.
Wynagrodzenie dla gracza: Pod ocenę.
Nick biorącego/biorących udział: Aiko
Streszczenie misji: Szukając grosza wyszła z domku i trafiłą na handlarza-aptekarza który zlecił jej zdobycie wilczego ziela. Wyszła w góry i znikła.
Link do misji: Tutaj
Ilość postów: 5/15
Wynagrodzenie dla MG: Pod ocenę.
Wynagrodzenie dla gracza: Pod ocenę.
0 x
Od obu misji minął przeszło tydzień. Jeśli do końca jutrzejszego dnia nie pojawią się odpisy możesz sobie przyznać w pełni wypłatę za prowadzone misje. Odpowiednią notkę tylko wstaw do tematów w których prowadzisz misje.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości