[10 rocznica forum] Pierwszy (nie)Oficjalny turniej PVP SW
- Souei
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9235
Re: [10 rocznica forum] Pierwszy (nie)Oficjalny turniej PVP SW
Wszystko włączone tak jak było, kontynuuje nawalanie Ryujina. Po jego wykończeniu wsysa go i jak może to ucieka w stronę Ichirou. Unika strzały lub strzał Sashiko bo byak to widzi.
Ukryty tekst
0 x

- Ayumu
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Wyrzutek B
- Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
- Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11210
TLDR
Modyfikacje
Techniki
Kotra
Towar
KP
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
- Tang
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11750&p=222506#p222506
- Multikonta: Numa
- Aktualna postać: Numa
Tang słysząc jakieś smoki przeszedł na drugą stronę muru i ruszył do takich dwóch chyba klonów co czekają przy skrzynce czytając instrukcję. Planując pomóc po prostu otworzyć tą skrzynię. Zaper.. znaczy biegnąć przy tym sprintem na pełnej niczym człowiek z 3 shusnshinami na raz... Upewniając się że kusza jest pełna w razie gdy jaki kolejny napaleniec chciał go zaatakować wówczas plan był prosty strzał w łep i do przodu. Zwyczajnie starając się użyć potencjalnego strzału jako ofensywnej defensywy w razie gdyby trzeba było. Mamrocąc coś pod nosem. - Banda napaleńców... -
Gdy podszedł i jeśli podszedł do klonów (chyba klonów) Powiedział -Szczęść boże ja pomogę otworzyć. -
Gdy podszedł i jeśli podszedł do klonów (chyba klonów) Powiedział -Szczęść boże ja pomogę otworzyć. -
Ukryty tekst
0 x
- Minako
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: - Długie, brązowe włosy
- Błękitne oczy
- Śniada skóra
- Malowane wzorki na dłoniach - Widoczny ekwipunek: - Kabury na udach
- Ochraniacz na czole
- Rękawice bez palców z blaszkami
- Odznaka shinobi na szyi - Link do KP: viewtopic.php?p=199953#p199953
- Multikonta: Saori
Minako dalej popierdala za Ren i raz za razem wali jej z wzmocnionego gonga, jednocześnie robiąc uniki od jej własnych kontrataków, czy to odskakując, uchylając się, czy wykonując inny manewr, który będzie odpowiedni, posiłkując się oczywiście nadal swoimi zmysłami sensorycznymi, które ostrzegały ją przed zbliżającym się niebezpieczeństwem. Jej celem będzie obalenie Ren i przejęcie flagi, którą miała. Gdyby w międzyczasie któryś z innych przeciwników postanowił dołączyć i zaatakuje ją, to także będzie się starała odskoczyć i uniknąć zranienia. W tym momencie wali przede wszystkim ile sił we wzmocnionych pięściach i nie poddaje się.
Ukryty tekst
0 x

|| Karta Postaci || Punkty Historii || Pieniądze ||
- Sasame
- Ranga: Kogō
- Krótki wygląd: ~
- Średniego wzrostu
- Szczupła lecz dobrze zbudowana
- Burza czerwonych włosów
- Błękitne oczy
Ubiór: ~
- Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki
- Wysokie czarne sandały shinobi - Widoczny ekwipunek: ~
- Kabura na lewym udzie
- Kabura na prawym udzie
- Czarna torba przy pasie z tyłu na środku
- Tanto zamocowane poniżej torby
- Czarny płaszcz w czerwony chmurki
- Duży zwój - Link do KP: viewtopic.php?p=177516#p177516
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sumi | Jawa
Kiedy po moim trafieniu Anzou zamiast zmienić się w krwawą plamę, rozpadł się na setki malutkich kawałeczków, wydawało mi się że musiało to być genjutsu, jednak na całe szczęście mimo wszystko udało się użyć techniki klanowej aby przyswoić sobie to co z niego zostało. Teraz już koniec zabawy. Aktywowałam Przeobrażenie, szybkim ruchem zerwałam ciężarki z nóg i przekształciłam moją rękę w moją autorską technikę po czym ruszyłam w kierunku Mayu. Kiedy będę w odpowiedniej odległości to wyskakuję w powietrze i przyśpieszam mój lot na chmurkę Juugasowymi silnikami odrzutowymi.
- Omae wa mou shindeiru. - powiedziałam do niej delikatnym głosem, niemalże szeptem, który tylko ona usłyszy w momencie kiedy moja pięść zderzyła się z jej ciałem. Po tej nieco intymnej scenie pomiędzy mną a piękną pustyniarą, wykonuję super hero landing celując w ziemię centralnie poniżej jej chmurki, gotowa do podjęcia walki z kolejnym przeciwnikiem.
Ubranie:
Czarno-czerwona sukienka-kimono z czerwonymi chmurkami z białą obramówkąEkwipunek:
Ciężarki (2k ryo)
1 Kabura (20 ryo)
2 Bojowe pigułki żywnościowe (1k ryo)
56 Senbonów (280 ryo)
700 ryo w gotówie na wszelki wypadek
Ukryty tekst
0 x
- Arii
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita
-krótka bródka - Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
- GG/Discord: arii.2024
- Multikonta: Yachiru
Pomachajmy wszyscy drużynie niebieskich

Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
WYPOSAŻENIE:
Ukryty tekst
0 x
- Osamu
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Białowłosy i wysoki młodzieniec przyozdobiony kilkoma białymi tatuażami.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10932&p=202568#p202568
Ukryty tekst
Po wyjściu z ziemi Osamu składa pieczęci i krzyczy: -Asahi! Osłaniaj mnie Bratku!, wali dłońmi w ziemię i pizga złem w Hiromi i Sosuke. Chakra:
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
- Wiedza powszechna
- Legenda o Mędrcu 6 Ścieżek i powstaniu chakry
- Legenda o powrocie Antykreatora - potężnego ninja z minionej epoki, który zagroził całemu światu
- Wiedza o realiach i świecie, w którym dzieje się rozgrywka
- Podstawowa geografia świata
- Wiedza o prowincjach
- Shigashi no Kibu - ◈◇◇
- Soso - ◈◇◇
- Kyuzo - ◈◇◇
- Daishi - ◈◇◇
- Sabishi - ◈◈◈
- Atsui - ◈◇◇
- Tsurai - ◈◇◇
- Yusetsu - ◈◇◇
- Antai - ◈◇◇
- Sakai - ◈◇◇
- Sogen - ◈◈◈
- Shinrin - ◈◇◇
- Midori - ◈◇◇
- Kaigan - ◈◇◇
- Ryuzaku no Taki - ◈◇◇
- Kantai - ◈◇◇
- Hyuo - ◈◇◇
- Yinzin - ◈◇◇
- Teiz - ◈◇◇
- Wiedza o ważnych wydarzeniach
- Turniej Piaskowych Filarów (r.379) - ◈◈◇
- Bitwa o Atsui (r.381) - ◈◈◇
- Bitwa Senju-Uchiha (r.381) - ◈◇◇
- Masakra szczepu Jūgo (r.381) - ◈◇◇
- Zimna Wojna (r.382) - ◈◇◇
- Wiedza o Upadku Rady i zniszczeniu Kami no Hikage (r.384) - ◈◈◇
- Wiedza o zjednoczeniu Morskich Klifów w Cesarstwo Morskich Klifów (r.384) - ◈◈◇
- Wojna Yamanaka-Hyūga (r.384) - ◈◇◇
- Powstanie Dōhito, przeciwko reżimowi Haretsu (r.386) - ◈◈◇
- Wojna Aburame-Nara (r.387-389) - ◈◇◇
- Wiedza o Turnieju na Yinzin (r.388) - ◈◇◇
- Wiedza o zjednoczeniu się Samotnych Wydm w Unię Samotnych Wydm (r.389) - ◈◈◇
- Wiedza o Ostatniej Bitwie o Kotei (r.394) - ◈◈◈
- Wiedza o klanach oraz szczepach
- Aburame - ◈◇◇
- Akimichi - ◈◈◇
- Ayatsuri - ◈◈◇
- Dohito - ◈◈◇
- Gazo - ◈◈◇
- Hachimon - ◈◇◇
- Haretsu - ◈◈◇
- Hoshigaki - ◈◇◇
- Hozuki - ◈◇◇
- Hyuga - ◈◇◇
- Inuzuka - ◈◇◇
- Jugo - ◈◇◇
- Kaguya - ◈◈◇
- Kakuzu - ◈◇◇
- Kaminari - ◈◇◇
- Kami - ◈◇◇
- Koseki - ◈◇◇
- Maji - ◈◈◇
- Nara - ◈◈◇
- Ranmaru - ◈◇◇
- Sabaku - ◈◈◇
- Samurajowie - ◈◇◇
- Senju - ◈◇◇
- Shabondama - ◈◇◇
- Terumi - ◈◈◇
- Uchiha - ◈◈◇
- Wyznawcy Jashina - ◈◈◇
- Yamanaka - ◈◈◇
- Yuki - ◈◇◇
- Mateki - ◈◈◇
- Soma - ◈◈◇
- Orochi - ◈◈◇
- Kujaku - ◈◈◇
- Wiedza o technikach zakazanych
- Wiedza o ogoniastych bestiach
- I ogoniasty - ◈◇◇
- II ogoniasty - ◈◈◇
- III ogoniasty - ◈◇◇
- IV ogoniasty - ◈◇◇
- V ogoniasty - ◈◇◇
- VI ogoniasty - ◈◈◇
- VII ogoniasty - ◈◇◇
- VIII ogoniasty - ◈◇◇
- IX ogoniasty - ◈◈◇
- Postacie, o których słyszał.
- Uchiha Masahiro
- Sugiyama Kuroyami
- Takeda Masatoshi
- Najwyższy Kapłan Jashina - Rintaro
- Nara Lei
- Yamanaka Meduki
- Yamanaka Hinori
- Akimichi Chou
- Kaguya Taisho - Wzór do naśladowania dla wszystkich Kaguya.
Ukryty tekst
PRZEDMIOTY PRZY SOBIE (WIDOCZNE):Torba przy pasie.
Ukryty tekst
0 x

- Sashiko
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Ciemne włosy zawiązane w kok, brązowe oczy, szczupła i zgrabna sylwetka, średni wzrost. Ubiór: biały strój z białym płaszczem, białe rękawiczki i maska wilka na twarzy (szczegóły i obrazki w KP)
- Widoczny ekwipunek: Łuk i kołczan ze strzałami oraz włócznia na plecach, torba na boku nieco z tyłu
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9309&p=165031#p165031
- Multikonta: Uchiha Tsuyoshi
Sashiko musi w pierwszej kolejności zażegnać zagrożenie, które na nią czyha, nadal jednak stara się nie ujawniać swojej obecności.
Ukryty tekst
Ukryty tekst
SASHIKO EQ:
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ukryty tekst
0 x
- Ren
- Wiek postaci: 21
- Krótki wygląd: Bardzo wysoka, muskularna, o ciemnej skórze. Ma krótkie i ciemne włosy. Na czole wytatuowane czerwone kropki. Głowa owinięta chustą - tak, by ukryć klanowy tatuaż. Od stóp do głów okryta jasnym płótnem, zniekształcającym sylwetkę.
- Widoczny ekwipunek: Duża torba u dołu pleców.
- Link do KP: viewtopic.php?p=139112#p139112
- GG/Discord: rahsim
CO ROBI RENTak jak gong od jednej z pustynnych koleżanek nic jej w sumie nie zrobił dzięki bardzo mocnemu kośćcowi beduinki, tak trzepnięcie majusiowym piaskiem nie było aż tak łatwe do zignorowania. Irytujący był także ten dym, który sprawiał, że trudno było w ogóle cokolwiek tu trafić. Zmarszczyła brwi ze złością, zaczynając powoli przeżuwać flagę i waląc w babę na oślep.
Ukryty tekst
EKWIPUNEK I SKILLSY
Ukryty tekst
UBRANIE
1 x
- Ichirou
- Wiek postaci: 35
- Ranga: Seinin
- Krótki wygląd: Chodzące piękno.
- Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=320
Ale pech, ale pech, co za niefart. Rozwalił za dwa klony, ale znowu napadły go kamienne smoki, rozbijając piaskową defensywę oraz chmurkę. No i teraz pikował na glebę, a widmo rany z upadku zbliżało się nieuchronnie. No, nie do końca nieuchronnie, bo zamierzał temu sprytnie zaradzić. Trochę chakry, właściwa intencja, błyskawiczne puffnięcie i... znalazł się w zupełnie innym, bezpiecznym miejscu.
Gdyby nawinął mu się Arii lub ktoś inny z jego zespołu w pobliżu, to najeżdża na niego piaskiem. Jeżeli jednak sytuacja będzie bezpieczna, to przemieści się, zeżre w międzyczasie pigułkę i przygotuje na spokojnie do dalszej walki. Na koniec zrzuci zbędny balast (chodzi o ciężarki a nie).
Ukryty tekst
0 x
- Minoru
- Wiek postaci: 30
- Krótki wygląd: Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.
- Widoczny ekwipunek: - 2 x Torby umieszczone na plecach, przy pasie
- 2 x Katana wisząca u lewego boku
- Kamizelka shinobi - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=4573&p=68391#p68391
Klonowany Minoru spełnił swoje zadanie po dwakroć. Wpierw zniszczył cyce Hiromi, a teraz jeszcze obronił swych towarzyszy przed nadchodzącym, śmiertelnym atakiem od Soska, który miotał się jak ten chomik w klatce to raz na lewo, to raz na prawo. Zaiste, miał on zapewnione miejsce w Valhali.
Inaczej miała się sprawa z oryginałem, który co prawda wjechał epicko w plecy gaciowego kolesia, który był częścią bandy łysego (bo trzech na jednego to banda łysego). Lecz wciąż nie miał na swoim koncie żadnego fraga. I teraz Minoru stanął przed dylematem, bo jego sensor jasno dawał mu znać, że był w samym środku sztormu. Dzieki swojemu szóstemu zmysłowi, mógł wyczuć pierdnięcie Ayumu, które zniszczyło klona Sasame. Mógł wyczuć katon Soska i to jak jego klon zrobił co do niego należało. Czuł też wszystkich innych walczących. I do wyboru miał wiele celów. Mógł bowiem lecieć ratować swoich i skonfrontować swój Suiton z Katonem Soska, który chyba pomylił drogi. Mógł dalej napierdalać Ayumu z nadzieją, że ten wreszcie zacznie gryźć glebę. Albo też mógł obrać kolejny cel i wrąbać się kolejnej osobie na plecy by zadać ciachnięcie.
Nie zastanawiał się jednak zbyt długo. Ayumu był ranny i tyle mu na ten moment wystarczyło. Wycofał się zatem do tyłu w kierunku gdzie znajdowali się jego towarzysze. Jego nogi wciąż pokryte były cieńką warstwą chakry, co by nie utrudniać sobie podróży. Gdy napotyka klona Soska, kładzie swoją dłoń na rękojeści katany i znajdując się jakieś 7 metrów od niego przyspiesza momentalnie, zadając cięcie swoim ostrzem pokrytym raitonem. Tylko po to by dalej w biegu schować je ponownie i ruszyć na pomoc swoim kolegom.
Dalsza sytuacja zależała od tego co wydarzyło się dalej. Jeżeli dotrze do Shinsa i Shigemiego przed kolejnym atakiem Soska, to będzie gotów do kontrowania jego ataków swoim suitonem. Jeżeli natomiast Sosek zaatakuje wcześniej, wtedy potraktuje go wodnym biczem, tak jak Ayumu. A jeśli nie zrobi nic, to odprowadzi go groźnym spojrzeniem, co by pomyślał dwa razy zanim wpadnie na kolejny głupi pomysł.
Ukryty tekst
0 x
Prowadzone misje:
- Tetsu Maji - D Przekleństwo pustyni (Wolna)
- Tsukune - Wyprawa B Zdradzicecki Korikami (Przejęta)
- Arii - Zadanie specjalne C Kress
- Shigemi
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Zeref
- Widoczny ekwipunek: Torba medyczna i plecak,
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=198684#p198684
Atakować medyka to wbrew konwencji..., Minoru na szczęście nas obronił, a mi nie pozostało nic innego jak na ten moment zakończyć leczenie Shinsa i zacząć spierdalać.
-Leczenie dokończymy później, teraz spierdalamy. - lustrowałem przeciwnika i wziąłem nogi za pas, postanowiłem oddalać się od niego w prawą stronę, tak aby przybliżać się po okręgu do Minoru, ale ciągle zwiększać promień. Staram się unikać ataku odskokami i dostosowując mój bieg do zaistniałej sytuacji, jeśli jednak będę wiedział, że spotkanie z tym ogniem jest nieuniknione. Używam techniki:
-Leczenie dokończymy później, teraz spierdalamy. - lustrowałem przeciwnika i wziąłem nogi za pas, postanowiłem oddalać się od niego w prawą stronę, tak aby przybliżać się po okręgu do Minoru, ale ciągle zwiększać promień. Staram się unikać ataku odskokami i dostosowując mój bieg do zaistniałej sytuacji, jeśli jednak będę wiedział, że spotkanie z tym ogniem jest nieuniknione. Używam techniki:
- Nazwa
- In’yu Shōmetsu
- Ranga
- A
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Bezpośredni
- Koszt
- Kawałek ciała
- B: 25% | A: 15% | S: 10% | S+: 5%
- Kluczowy narząd
- B: 28% | A: 21% | S: 14% | S+: 7%
- Dodatkowe Obrona kluczowych narządów dostępna od Iryōjutsu S; Technika nie może działać na więcej niż jeden obszar jednocześnie. Zmniejsza siłę ataku o 50.
- Opis Technika polegająca na przewidzeniu jaki punkt zaatakuje wróg i dostarczeniu do niego zawczasu leczenia, minimalizując obrażenia. Użytkownik koncentruje chakrę na tym punkcie i rozpoczyna proces regeneracji komórek, jeszcze zanim obszar docelowy zostanie uszkodzony. Efektem jest możliwość przyjęcia nawet bardzo silnego uderzenia "na klatę" i przeżycie go bez najmniejszego problemu - już podczas otrzymywania obrażeń następuje regeneracja komórek w zastraszającym tempie. Przypomina to nieco napieranie atakiem na ten sam fragment ciała, przebijając się w sposób nieznaczny. Możemy w ten sposób zniwelować normalnie śmiertelne obrażenia dla każdego narządu prócz mózgu użytkownika - cios który by zabił w tym wypadku jedynie pozbawi przytomności. Nie czyni nas to jednak nieśmiertelnymi. Technika może działać jedynie na niewielkim obszarze nieco większym niż rozszerzona dłoń dorosłego mężczyzny. Reszta ciała pozostaje nadal narażona na ataki.
Ukryty tekst
0 x

- Shins Hyo
- Wiek postaci: 30
- Ranga: Wyrzutek D
- Krótki wygląd: Shins ubrany jest w czarny strój zasłaniający większość jego ciała. Widoczne są jedynie niebieskie oczy.
- Widoczny ekwipunek: Wielki Kunai na plecach
Płaszcz - Link do KP: viewtopic.php?p=213621#p213621
- GG/Discord: shintarguar
Minoru & Shigemi
Shins ubrany jest jak na miniaturce plus na plecach ma kołczan z 20 strzałami.
Dzięki darmowej prywatnej opiece medycznej Shins czuł się jak nowo narodzony. Znowu mógł skakać jak kuzka przez złamaniem nogi. Przed następnym turniejem musi nauczyć się latać, ot co. Taju Kage Bunshin no Jutsu zakrzyknął by Shins, gdyby krzyczenie nazw technik nie było cringowe. Wokół chłopaka pojawiło się 50 klonów, które pobiegły na Sosuke i Hiromi (tam max. na prawo), żeby zrobić im z dupy jesień średniowiecza. Klony nie lecą w kupie tylko rozczapierzyły się na różne strony.
Ukryty tekst
Ukryty tekst
Ubranie i wyposażenie.Shins ubrany jest jak na miniaturce plus na plecach ma kołczan z 20 strzałami.
Ukryty tekst
0 x
- Souei
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9235
Zawirował węgorzem jak wściekły i odpalił swoje kre mdelak rem i pobiegł tam gdzie biegła Sasame. Jak ona wyskakuje na Mayu to on też i jak Sasame w nią walnie/zostanie zablokowana/złapana/whatever to wtedy w Sasame wpada Souei żeby jej pierdolnąć tak, żeby wypadła za bezpieczny obszar mapy lol. Dosłownie na tym się skupia. Ale chce mieć czyste uderzenie, wtedy kiedy Sasame zatrzyma się na maju albo na jej obronie. Battle royale bejbe. Oprócz tego to wiadomo - unika tego co może.
Ukryty tekst
0 x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości