W tym dziale lądują zaakceptowane karty postaci. Na ich podstawie można się upewnić wyglądu właściwie wykonanej KP, aby uniknąć późniejszych poprawek.

Kujaku Haruka 							 

Posty:  465 Rejestracja:  10 cze 2025, o 16:12Wiek postaci:  21Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Haruka preferuje barwy krwi i zachodu słońca – jej odzież często zawiera intensywne czerwienie, burgundy i brązy.  Ma długie, białawe włosy. Prawe oko – szarozielone – kontrastuje z pustym, niewidocznym pod maską oczodołem po stronie lewej.Link do KP:  viewtopic.php?f=32&t=11834&p=224917#p224917  

autor: Kujaku Haruka  10 cze 2025, o 16:23 

DANE PERSONALNE IMIĘ: NAZWISKO: KLAN: PRZYNALEŻNOŚĆ: WIEK: DATA URODZENIA: PŁEĆ: WZROST | WAGA: RANGA: APARYCJA WYGLĄD: UBIÓR: ZNAKI SZCZEGÓLNE: OSOBOWOŚĆ CHARAKTER: CIEKAWOSTKI: NINDO: HISTORIA Dzieciństwo i dorastanie za Murem  Jesień 394 roku - Bitwa o Kotei Zima 394 roku Początek 395 roku, zima  Okolice równonocy 395 roku Po równonocy 395r. Wiosna 395r. Kolejne zlecenie od Genzo   - należało odnaleźć zagubione w drodze do celu rozkazy. Po paru dniach poszukiwań udało mi się znaleźć dwójkę shinobi wroga, którzy zgładzili poprzedniego posłańca i najwyraźniej dalej polowali w okolicy, nie przeszukawszy jeszcze dokładnie jego ciała. Udało mi się odwrócić ich uwagę i przemknąć do zwłok. Chociaż nie miałam czasu ani zdolności, by zapieczętować lub pozbyć się permanentnie przeciwnika, to zdołałam odzyskać treść rozkazów - a także maskę zmarłego. Wpierw dostarczyłam najpierw rozkazy do docelowego posterunku, a następnie wróciłam do Kinoko, gdzie przekazałam maskę rodzinie - przynajmniej w ten sposób będą mogli go pochować, nawet jeśli jego cialo nie dołączy do grzybni naszych przodków.Po kilku dniach pojawiła się kolejna praca  - nasze siły przygotowywały się do większego starcia. Chociaż moje zdolności bitewne nie są jeszcze na wysokim poziomie, zostałam wytypowana do oddziału wsparcia, mającego za zadanie transport rannych z pola bitwy do namiotu medyków na tyłach. Ucieszyłam się, że przynajmniej w ten sposób zdołam zrobić coś pożytecznego i jak się okazało, nie myliłam się. Ruszyliśmy w pięć osób, na miejscu jednak pracowaliśmy dwójkami, z czego jedna osoba starała się stać na czujce. Obraz bitwy, w której brali udział doświadczeni shinobi był... zatrważajacym widokiem. Przez większość czasu nie widziałam nawet, co się dzieje i modliłam się tylko do Nesaku-kami, by uchronił nas przed wrogiem. Większość pracy na froncie oraz jako pomoc w namiocie medycznym zlała mi się w jeden, pełen krwi, potu i krzyków bólu miszmasz, ale zapamiętałam szczególnie jedno - udało mi się uratować jednego z naszych shinobi, odwracając uwagę Kaminari, który niemal zdołał poderżnąć mu gardło i umożliwić kontratak, a następnie odstawić do Iryoninów. Jak się okazało - wrócił potem do walki i dzięki niemu właśnie okazała się ona sukcesem! Poczułam się dumna, do tego pierwszy raz usłyszałam, jak skandowano moje imię, kiedy tamten po bitwie publicznie mi podziękował za pomoc. Byłam wykończona, ale... szczęśliwa. Może nadzieja na stałe miejsce na Kontynencie dla nas dalej istnieje? ZNANE OSOBY - Kujaku Genzo  - dowódca/jeden z oficerów Kujaku stacjonujący w Kinoko no Rakuen. Postawny mężczyzna, o wiecznie marsowej minie i zimnych oczach przypominających te najchłodniejsze zimy zza Murem. Zazwyczaj ostry wobec podwładnych, z rzadka zdolny do ciepła i ojcowskiej wręcz troski wobec nich. Nageboroshi  - sąsiad Haruki. Zawsze ubrany w elegancki strój, ocierając się trochę o śmieszność ponieważ nie zawsze wypadałoby taki nosić, zwłaszcza w zwyczajny dzień. Niski grubasek, o całkiem przyjaznej aparycji.Danzo  - chłopiec w wieku dziesięciu lat, bardzo zapatrzony w swojego idola - Genzo. Chłopiec wywalczył sobie u dowódcy posadę jego "prawej ręki". Bardzo szczęśliwy z objętego stanowiska, co w praktyce znaczy tyle, że odnajduje osoby które Genzo życzy sobie w danym momencie widzieć.Kujaku Kai  - jeden z przyjaciół z dzieciństwa Haruki, jej rówieśnik. Często strofowany przez Yakuchiego, przyjaźni się z Sou, chociaż ostatnio Sou ma mniej czasu dla niego z uwagi na związek z Meimei. Brał udział w transporcie zapasów z Atarashi do Kinoko no Rakuen. Był podejrzliwy wobec lokalnych mieszkańców, sfrustrowany tym, że Dzicy są postrzegani jako barbarzyńcy. Kujaku Yakuchi  - starszy od Kaia i Haruki o dwa lata. Doświadczony shinobi, wielokrotnie pokonywał Harukę podczas treningów. Wyższy od Haruki o prawie pół głowy. Kasztanowe krótkie włosy i brzydka blizna na prawym poliku. Pamiątka z Bitwy o Kotei. Stanowczy, ale bardzo zależy mu na zespole, którym dowodzi, często kosztem własnego dobrostanu. Nie lubi, kiedy wykorzystuje się klanowe zdolności do błahych celów. Dowodził podczas misji poświęconej transportowi zapasów z Atarashi do Kinoko no Rakuen. Kujaku Koten  - blondyn o długich włosach. Brał udział w transporcie zapasów z Atarashi do Kinoko no Rakuen.Kujaku Nina  - młoda, szesnastoletnia kunoichi, początkująca Iryoninka. Nieco nieśmiała. Brała udział w transporcie zapasów z Atarashi do Kinoko no Rakuen.Kujaku Meimei  - kunoichi, brała udział w bitwie o Kotei. Uratowana wtedy przez Sou, od tamtej pory są parą. Brała udział w transporcie zapasów z Atarashi do Kinoko no Rakuen.Kujaku Sou  - młody shinobi, brał udział w bitwie o Kotei, gdzie uratował Meimei. Przyjaciel Sou, ostatnio ma dla niego mniej czasu. Brał udział w transporcie zapasów z Atarashi do Kinoko no Rakuen.Uchiha Rei  - renegat, specjalista od genjutsu i nauczyciel tej sztuki Shimany. Pewny siebie i wręcz momentami zawadiacki, nie mówi wiele o powodach przejścia na stronę Dzikich, jednak brał udział w bitwie o Kotei i pracuje na rzecz Kinoko no Rakuen.  Brał udział w misji rozminowywania przejętych terenów, rzucił się by osłonić Harukę przed wybuchem notki, zostając w wyniku tego zraniony. Pomagał jej także w trakcie misji sabotażu na terenach Kaminari, pomagając w zabiciu tamtejszego dowódcy. Wydaje się być nieco zadurzony w Haruce, a w każdym razie - traktuje ją bardzo przyjacielsko, nierzadko lekko z nią flirtując. Kenro Yuki Shimana Tsukiko *wygląd*  - drobna, 10letnia dziewczyna o pogodnym usposobieniu. Jej poprzedni, przybrany rodzic - Daichi Kanzaki, starszy mężczyzna - zginął zamordowany we własnym domu przez dwóch innych członków klanu Kujaku. Dziewczynka schowała się wtedy, dzięki czemu być może uniknęła sama śmierci. Obecnie przebywa razem z pozostałymi członkami przyszywanej rodziny Haruki. Kujaku Ushi oraz Genishiro  - dwóch gapiowatych, dalekich kuzynów Haruki, nieco młodszych od niej. Zazwyczaj przypisywani do prostych misji, ostatnio mieli pilnować jeńca Kaminari, który jednak prawie im uciekł. Kujaku Misuno Senjoruou Kise Poznany podczas eskortowania szpiega Kaminari . Działania Haruki sprawiły, że został usunięty ze stanowiska i przydzielony pod obserwację do Kujaku Genzo. WIEDZA ZDOLNOŚCI  Ukryty tekst  
EKWIPUNEK PRZEDMIOTY PRZY SOBIE (WIDOCZNE):  Ukryty tekst  
ROZLICZENIA PIENIĄDZE:  Bank PH:  PH MISJE (dla klanu / inne): D -  Zlecenie Specjalne (ZS) D - Wojny Światów 1 , ZS D - Wojny Światów 2 ,ZS D - Wojny Światów 3 ,ZS D - Wojny Światów 4 ,ZS D - Wojny Światów 5 ,ZS D - Wojny Światów 6 ,ZS D - Wojny Światów 7 ,  C -  ZS C - Wojny Światów 1 ,ZS C - Wojny Światów 2 B -  A -  S -  WYPRAWY: C -  B -  A -  S -  EVENTY: PREZENT OD ADMINISTRACJI:  
	1  x

Jawa 							 
						Administrator 			
		Posty:  4342 Rejestracja:  10 mar 2015, o 23:33Ranga:  Head AdminGG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sasame |  Sumi 

autor: Jawa  11 cze 2025, o 15:44 

0  x

Kujaku Haruka 							 

Posty:  465 Rejestracja:  10 cze 2025, o 16:12Wiek postaci:  21Ranga:  DōkōKrótki wygląd:  Haruka preferuje barwy krwi i zachodu słońca – jej odzież często zawiera intensywne czerwienie, burgundy i brązy.  Ma długie, białawe włosy. Prawe oko – szarozielone – kontrastuje z pustym, niewidocznym pod maską oczodołem po stronie lewej.Link do KP:  viewtopic.php?f=32&t=11834&p=224917#p224917  

autor: Kujaku Haruka  11 cze 2025, o 16:42 

Jawa  pisze: ↑ 11 cze 2025, o 15:44  Ukryty tekst  
Poprawione, dziękuję.
	0  x

Jawa 							 
						Administrator 			
		Posty:  4342 Rejestracja:  10 mar 2015, o 23:33Ranga:  Head AdminGG/Discord:  MxPl#7094Multikonta:  Sasame |  Sumi 

autor: Jawa  11 cze 2025, o 17:19 

Akcept, miłej gry!
 Ukryty tekst  
	0  x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości