CS Juugo

Awatar użytkownika
Shikarui
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Ranga: Sentoki | Lotka
Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki
- Lewe oko w kolorze lawendy
- Na prawym oku nosi opaskę
- Średniego wzrostu
Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
GG/Discord: Angel Sanada#9776
Multikonta: Koala

CS Juugo

Post autor: Shikarui »

PROBLEM W KP nie ma miejsca na opracowanie/opisanie cs Juugo. Jest to raczej istotne, bo potem pojawiają się niedomówienia.

ROZWIĄZANIE Tak samo jak jest we wzorze KP tabelka dla psów Inuzuka, tak samo powinna być tabelka z opisem klątwy Juugo. I powinno być to tak samo klepane przez sprawdzających.

DODATKOWE UWAGI -
0 x
Obrazek

Fine.
Let me be Your villain.
Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Re: CS Juugo

Post autor: Asaka »

No w sumie racja. Nie mam nic do dodania właściwie i się zgadzam z panią wyżej.
0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Awatar użytkownika
Shikatsu
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Shikatsu to tam takie tam, jakaś tam laska. Taka se o, ciemne włosy, niebieskie oczy, kurtka na grzbiecie, znudzona mina.
Widoczny ekwipunek: Torba nad zadkiem. Dwie kabury na udach. Czarny płaszcz. Złożony Fūma Shuriken przytwierdzony nad torbą. Duży Shuriken przytroczony do pleców.
GG/Discord: urb#6156
Multikonta: -

Post autor: Shikatsu »

ja nawet nie wiem, jaka tu może wywiązać się dyskusja, bo jest to oczywiście potrzebne, nie możecie tego po prostu dodać i wrzucić zmiankę? macie władzę i te wasze sekretne adminowskie konfy XDD

Oczywiście, że tak - gdy grałam przez 5 minut Juugo, to sama stałam prze tym dylematem i się zastanawiałam, czy mam o zatwierdzenie mojej wersji pisać w prośbach, czy w wt, czy w ogole gdzie indziej.
0 x
猪 · 鹿 · 蝶 Obrazek ph · bank · kp · głos
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Post autor: Jun'ichi »

Z jednej strony mogłoby to być oceniane przez dział WT, ale ten w sumie nie ma nic wspólnego z samym wyglądem pieczęci i użytkownika, a właściwości pieczęci się od siebie nie różnią. Ale każda pieczęć inaczej zmieniała ciało, dawała nieco inne możliwości fizyczne jak latanie, dodatkowe oczy czy inne kończyny itd. więc może żeby zachować rozsądną równowagę, niech będzie to do oceny administratora albo modów fabularnych? Dzięki temu nie będą powstawały CSy mocniejsze i słabsze, a wyglądy też nie będą nagle wzięte od smoków czy demonów tylko bardziej przyziemnych istot tak jak to miało miejsce w mandze. W sumie fajnie to widać na tym obrazku. Just saying.
0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Awatar użytkownika
Asaka
Postać porzucona
Wiek postaci: 27
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
Aktualna postać: Airan

Post autor: Asaka »

Opracowanego CSa akceptuje techniczna część administracji. Tutaj w sumie nie wiem jak to najlepiej rozwiązać. Może przy osiąganiu kolejnych progów klanówki wtedy jakoś to opisywać i dawać do klepnięcia przez fabulara i kogoś technicznego, żeby nie robić tego wszystkiego na raz na etapie tworzenia postaci, gdy może się nie mieć na to jeszcze odpowiedniego zamysłu i żeby to jednak miało jakieś ręce i nogi?
0 x
· ·

Obrazek
· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Awatar użytkownika
Yamanaka Inoshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 18
Krótki wygląd: - Akcent Karmazynowych szczytów - Francuski
- Blond włosy długością do ramion
- Zielone oczy - w stylu Yamanaka
- Wzrost 161
- Łuskowaty kombinezon
- Widoczne bandaże na dłoniach.
Widoczny ekwipunek: Stalowe elementy pancerza, maska
Duży miecz na plecach
Plecak
Kabura z prawej strony na udzie.
GG/Discord: Tario#3987/64789656
Multikonta: Hoshigaki Maname
Aktualna postać: Jun

Post autor: Yamanaka Inoshi »

Cs pozwala rozdawać staty więc dla jugo dodać specjalny wzór w którym można to opisać i rozdysponować mechanikę, tyle.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Z tą uwagą parę postów wyżej to racja, bo w sumie to nie ma tutaj nad czym debatować i sami powinniśmy to już opracować. Tabelka z opisem wyglądu (który raczej nie będzie ulegać zmianom) wraz z rozdanymi dodatkowymi statystykami. I nie, nie będzie to sprawdzane w dziale WT. Wystarczy, że przy przekroczeniu progu ktoś z technicznych/sprawdzających KP skontroluje, czy poziomy klątw zostały we właściwy sposób skorygowane i tyle.
Temat do wprowadzenia.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości