Siedziba Władzy
- Azuma
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Kogō
- Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy
- wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy
- delikatne blizny na przedramionach i rękach
- przeciętny wzrost, docięta sylwetka - Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu
- skórzana kamizelka shinobi
- kabury na broń na lewym i prawym biodrze
- torba z ekwipunkiem na lewym pośladku
- lekka zbroja - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=7859#p128617
- Uchiha Hiromi
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Czarne, długie włosy, ciemne oczy, delikatne rysy twarzy, lekka nadwaga.
- Widoczny ekwipunek: Torba na pośladku, kabura na udzie
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=11005&p=205011#p205011
- Multikonta: Yuki Hoshi
- Azuma
- Ranga: Kogō
- Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy
- wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy
- delikatne blizny na przedramionach i rękach
- przeciętny wzrost, docięta sylwetka - Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu
- skórzana kamizelka shinobi
- kabury na broń na lewym i prawym biodrze
- torba z ekwipunkiem na lewym pośladku
- lekka zbroja - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=7859#p128617
Re: Siedziba Władzy
Z zaciśniętą szczęką Azuma odłożył na bok ostatni zwój. Spędził w archiwum godziny, przejrzał dziesiątki dokumentów, ale rezultat był jeden – nic. Żadnej wzmianki o przyczynach odwołania zwiadowców, żadnego raportu o ich dalszych losach, żadnego wyjaśnienia, które miałoby sens. Tylko pusta luka, jakby ktoś celowo wyciął te kilka dni z historii. To nie był błąd, a świadomy zabieg.
Spojrzenie Azumy padło na imiona, które zapisał na podręcznej kartce – Nakano Ikuko i Date Nao. Zniknęli, a na ich miejsce wskoczyli inni. Kto mógł za to odpowiadać? Azuma był pewny, że to Takeru chciał tej misji. To on naciskał na atak, ignorując obawy Masahiro. Czy to on wydał rozkaz wycofania? Czy Nakano i Date odkryli coś, co mogłoby zniszczyć jego plan?
Pozostanie dłużej w archiwum nie miało sensu. Papiery milczały, bo ktoś kazał im milczeć. Azuma nie szukał już odpowiedzi na pytanie „co się wydarzyło”, ale „dlaczego” i „kto za tym stał”. Wiedział, że następny etap śledztwa nie odbędzie się już w spokojnej ciszy archiwum. Prawda nie była zapisana na papierze, ale w pamięciach ludzi.
Zebrał wszystkie notatki, schował je do torby i ostrożnie przywrócił porządek w archiwum. Nie chciał pozostawiać żadnych wskazówek na temat tego, czym się zajmował. Po tym ruszył w kierunku wyjścia. Musiał znaleźć tych dwoje. Miał dwie poszlaki: klan Nakano oraz osoby, które zajmowały się deszyfracją. Z logistycznego punktu widzenia, najpierw postanowił skorzystać z możliwości, jakie dawało Sarufutsu, i na miejscu odwiedzić szyfrantów.
Gdy tylko opuścił archiwum, odnalazł Orochiego.
– Dziękuję Orochi-san za pomoc. Postarałem się nie zostawiać bałaganu. Trafiłem na kilka imion, które mogą mi pomóc… Ueda Rin, Uchiha Miyu i Uchiha Haruka, podobno tu pracują? Czy możesz mi o nich coś więcej powiedzieć i wskażesz mi, gdzie ich znajdę?
Spojrzenie Azumy padło na imiona, które zapisał na podręcznej kartce – Nakano Ikuko i Date Nao. Zniknęli, a na ich miejsce wskoczyli inni. Kto mógł za to odpowiadać? Azuma był pewny, że to Takeru chciał tej misji. To on naciskał na atak, ignorując obawy Masahiro. Czy to on wydał rozkaz wycofania? Czy Nakano i Date odkryli coś, co mogłoby zniszczyć jego plan?
Pozostanie dłużej w archiwum nie miało sensu. Papiery milczały, bo ktoś kazał im milczeć. Azuma nie szukał już odpowiedzi na pytanie „co się wydarzyło”, ale „dlaczego” i „kto za tym stał”. Wiedział, że następny etap śledztwa nie odbędzie się już w spokojnej ciszy archiwum. Prawda nie była zapisana na papierze, ale w pamięciach ludzi.
Zebrał wszystkie notatki, schował je do torby i ostrożnie przywrócił porządek w archiwum. Nie chciał pozostawiać żadnych wskazówek na temat tego, czym się zajmował. Po tym ruszył w kierunku wyjścia. Musiał znaleźć tych dwoje. Miał dwie poszlaki: klan Nakano oraz osoby, które zajmowały się deszyfracją. Z logistycznego punktu widzenia, najpierw postanowił skorzystać z możliwości, jakie dawało Sarufutsu, i na miejscu odwiedzić szyfrantów.
Gdy tylko opuścił archiwum, odnalazł Orochiego.
– Dziękuję Orochi-san za pomoc. Postarałem się nie zostawiać bałaganu. Trafiłem na kilka imion, które mogą mi pomóc… Ueda Rin, Uchiha Miyu i Uchiha Haruka, podobno tu pracują? Czy możesz mi o nich coś więcej powiedzieć i wskażesz mi, gdzie ich znajdę?
0 x
- Uchiha Tsuyoshi
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Czarne włosy, często związane w kucyk, czarne oczy, średniego wzrostu, szczupły -> po resztę zapraszam do KP
- Widoczny ekwipunek: Torba przy boku
- Link do KP: viewtopic.php?p=202214#p202214
- Multikonta: Sashiko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość