Ogłoszenia parafialne + rekrutacja
- BeeBee-Hachi
- GG/Discord: Kubalus#9713
- Multikonta: Tetsuro/Zankoku
- Arii
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: *czarne, lekko pofalowane włosy
*jasna cera
*zazwyczaj czarny ubiór(kimono/sweter plus spodnie( + sandałki i skiety - Widoczny ekwipunek: *Duża Torba
*Plecak
*Manierka - Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
- GG/Discord: arii.2024
- Multikonta: Yachiru
Re: Ogłoszenia parafialne + rekrutacja
Stanowisko: Support Fabularny
Doświadczenie: Hm.... Żadne. Ale widać, ile misji prowadzę, za ile graczy się biorę i robię to systematycznie. Po powrocie na forum robię to z większą satysfakcją niż wcześniej. Prowadzę własne wątki w trakcie. Więc czemu Wam nie pomóc? Sprawdzanie misji? Dajcie mi to, przed snem będę sprawdzać Pomóc wam z jakimiś wydarzeniami? Chyba moich pomysłów nigdy nie zabraknie a chętnie będę budować świat złoli, których pokochają gracze pebefka :3
Coś od siebie: Bo jestem słodki, uroczy, no i wszystko cimci rimci. A tak na poważnie, poświęcam sporą część czasu na forum, bo nie mam co robić - lubię to i, i tak tutaj siedzę. Dogaduję się z... kilkoma osobami. Lubię cukrzyć Papyrus i uwielbiam H@ (jestem Twoim fanem ), poza tym przyda się kolejna osoba do kontroli tego, co tworzą gracze i jaki może mieć to wpływ na fabułkę :3 A no i nie będę chciał za to pehaczków, zrobię to za free
Doświadczenie: Hm.... Żadne. Ale widać, ile misji prowadzę, za ile graczy się biorę i robię to systematycznie. Po powrocie na forum robię to z większą satysfakcją niż wcześniej. Prowadzę własne wątki w trakcie. Więc czemu Wam nie pomóc? Sprawdzanie misji? Dajcie mi to, przed snem będę sprawdzać Pomóc wam z jakimiś wydarzeniami? Chyba moich pomysłów nigdy nie zabraknie a chętnie będę budować świat złoli, których pokochają gracze pebefka :3
Coś od siebie: Bo jestem słodki, uroczy, no i wszystko cimci rimci. A tak na poważnie, poświęcam sporą część czasu na forum, bo nie mam co robić - lubię to i, i tak tutaj siedzę. Dogaduję się z... kilkoma osobami. Lubię cukrzyć Papyrus i uwielbiam H@ (jestem Twoim fanem ), poza tym przyda się kolejna osoba do kontroli tego, co tworzą gracze i jaki może mieć to wpływ na fabułkę :3 A no i nie będę chciał za to pehaczków, zrobię to za free
0 x
Prowadzone misje:
1. Saito Hoozuki - Wyprawa B - Błyskotki i inne takie takie - 5/17
2. Kubomi - Zlecenie Specjalne B - Smoczyca - 12/17
3. Klepa - Souei & Misae & Ichirou & Kyoushi - Grupowe Zlecenie Specjalne S - 7/22
4. Shins Hyo - Wyprawa B - 1/17
5. Ryukuro - Zlecenie Specjalne C - 9/14
5. Ario - WYPRAWA S - REZERWACJA
6. Ario - WYPRAWA B - REZERWACJA PH
Bank
WT
1. Saito Hoozuki - Wyprawa B - Błyskotki i inne takie takie - 5/17
2. Kubomi - Zlecenie Specjalne B - Smoczyca - 12/17
3. Klepa - Souei & Misae & Ichirou & Kyoushi - Grupowe Zlecenie Specjalne S - 7/22
4. Shins Hyo - Wyprawa B - 1/17
5. Ryukuro - Zlecenie Specjalne C - 9/14
5. Ario - WYPRAWA S - REZERWACJA
6. Ario - WYPRAWA B - REZERWACJA PH
Bank
WT
- MandeLorean
- GG/Discord: deviler#4408
- Multikonta: Rokudo Gaika
- Aktualna postać: Kamiyo Ori
Wybrani z łapanki!
Parafianie i parafianki, mam zaszczyt ogłosić zapełnienie dwóch nowych stołków w składzie administracyjnym.
Po pierwsze uno w uznaniu zasług za niezmierne farmerstwo na stanowisko Supporta Fabularnego zapraszamy towarzysza Arii’ego, który będzie się legitymował teraz w sprawach służbowych jako Maneki Neko.
Po drugie uno w uznaniu niezwykłych zasług w dziale Pomysły na stanowisko Moderatora Technicznego wyznaczony został nie kto inny, jak Kamiyo Ori, który będzie się legitymował wizytówką MandeLorean.
Liczymy na owocną współpracę i ciekawe historie przygotowane przez nowych członków ekipy forum. Powodzenia! W tym momencie zamykamy dalsze rekrutacje do działu technicznego.
1 x
Is this is the wae?
- Obi Wan Nerobi
- Aktualna postać: Kisuke
Nabór do administracji: Moderator Techniczny! Z racji innych obowiązków oraz wydarzeń, przez wzgląd na brak czasu MandeLorean zrezygnował z pełnienia funkcji w administracji. Z tego miejsca chcielibyśmy mu podziękować za poświęcony czas, masę pomysłów i potrzebne reworki. Dzięki, że byłeś, mamy nadzieję, że powrócisz i będziemy mieli jeszcze przyjemność razem nad czymś popracować!
Od poprzedniej rekrutacji nie poprawił się znacząco czas wprowadzania zmian na forum, a braki kadrowe na pewno w tym nie pomogą. Więc ponownie wylądowaliśmy w tym samym miejscu. Rekrutacja na Moda Technicznego. Kończenie rozgrzebanych tematów nigdy nie jest proste, dlatego też nie wrzucimy nikogo na głęboką wodę. Potrzebujemy świeżego powiewu. Kogoś, kto nie będzie głowił się nad tym "co autor miał na myśli", tylko sam stanie się tym autorem i wdroży swoje dzieło w życie. Oczywiście tak jak poprzednio i tym razem ostrzegę, że pozycja ta zazwyczaj nie jest lubiana i że osoby pełniące tą lub podobną funkcję w przeszłości będą miały "ciężej" w dostaniu się.
Kopiuj [color=#FF0040]Stanowisko:[/color] Mod techniczny [color=#FF0040]Doświadczenie:[/color] Jakie masz doświadczenie w tego typu pracy? [color=#FF0040]Coś od siebie:[/color] Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na dane stanowisko?
0 x
- Shinsu
- Wiek postaci: 23
- Widoczny ekwipunek: Dwie torby u pasa.
- Link do KP: viewtopic.php?p=193383#p193383
- GG/Discord: Shins#7007
Stanowisko: Mod techniczny
Doświadczenie: Byłem modem WT przez długi czas na SW, ale to chyba większość z Was wie.
Coś od siebie: Zgłaszam się bardziej na zasadzie, żeby spróbować swoich sił w tym temacie. Nie będę ukrywał, że jakoś bardzo mi nie zależy, ale jeśli uznacie, że warto mnie sprawdzić na tym stanowisku, to chętnie spróbuje wspomóc kadrę w reworkach.
Doświadczenie: Byłem modem WT przez długi czas na SW, ale to chyba większość z Was wie.
Coś od siebie: Zgłaszam się bardziej na zasadzie, żeby spróbować swoich sił w tym temacie. Nie będę ukrywał, że jakoś bardzo mi nie zależy, ale jeśli uznacie, że warto mnie sprawdzić na tym stanowisku, to chętnie spróbuje wspomóc kadrę w reworkach.
1 x
- Azugimoto
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Kasshokara
- Krótki wygląd: Czarne włosy, blada skóra, dość wysoki, prosty strój, fioletowe oczy.
- Widoczny ekwipunek: Torba, bandaż 5m, biały płaszcz z kanji "牛" oznaczającym bawoła.
- Link do KP: viewtopic.php?p=197396#p197396
- GG/Discord: DaddyCool#7244
Stanowisko: Mod techniczny
Doświadczenie: Mod na forach Naruto (zdarzyło się i tu) oraz i innych, w tym takich gdzie różne mechaniki były od zera przygotowywane przeze mnie.
Coś od siebie: Bo potrafię coś zrobić w trzy dni, nie trzy miesiące.
Doświadczenie: Mod na forach Naruto (zdarzyło się i tu) oraz i innych, w tym takich gdzie różne mechaniki były od zera przygotowywane przeze mnie.
Coś od siebie: Bo potrafię coś zrobić w trzy dni, nie trzy miesiące.
1 x
- Generał Nerfious
- Aktualna postać: Shinsu
Generale Nerobi, jesteś odważny!!
Wojna trwa w najlepsze i nie wydaje się, by miała się szybko skończyć, a siły Imperium wzmacniane zostają przez Generała Nerfiousa (znanego szerzej jako Shinsu) obejmującego stanowisko Moderatora Technicznego.
Wasze znerfione techniki będą wspaniałym dodatkiem do mojej kolekcji.
3 x
- Sans
- Administrator
- Wiek postaci: 8
- Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus
Kilka ogłoszeń
Hej, witajcie Wszyscy!
Trochę czasu minęło od jakichkolwiek informacji wypuszczanych do społeczności. Wiemy, że forum przymuliło i wiemy, że to głównie wina przeciągającego się eventu. Nie wyszło tak, jak było to planowane, a reakcja dość późna ze względu na nawarstwienie rzeczy w życiu oraz nadzieja, że będzie dobrze.
No ale dopomożemy nadziei teraz. Jako, że parę rzeczy się zadziało – oto informacje na ten temat:
- Przejęcie Eventu: Event całkowicie zostaje przejęty przez Administratorkę Fabularną. Odpisy będą wykonywane przeze mnie, z pomocą Minoru oraz Jawy, kiedy będzie trzeba – szczególnie w walkach.
Tutaj również bardzo chcemy podziękować dotychczasowym prowadzącym, którzy dawali z siebie wszystko – Ariiemu, Misae oraz Tetsuro, który wszystko zaplanował i przygotował. Absolutnie doskonała robota. Wiemy, że przycisnęło Was wszystkich życie, a forum to ma być zabawa. Dlatego no hard feelings i po prostu doprowadzimy to do końca.
Tutaj też informuję, że poza dzienną pracą teraz skupię się na evencie. Planujemy odpisy: 72h MG i 48h gracze, ale mile widziane szybsze odpisy. Dodatkowo wchodzi system, że jeżeli brakuje odpisu gracza, MG podejmuje decyzje za niego, zgodną z charakterem postaci. Może zdarzyć się, że postaci stanie się krzywda. Polecam takowy zgłaszać nieobecności oraz podsyłać info.
W tej chwili osoby, co jeszcze nie odpisały na ostatnie posty, mogą jeszcze spróbować odpisać do jutra. Pierwszy wspólny post jest już w produkcji.
Aha, i Hoshi tymczasowo przechodzi na NPC.- Podziękowania dla Kisuke: Chcielibyśmy serdecznie podziękować Kisuke (Obi-Wan Nerobi) za jego dotychczasową pracę jako admin mechaniczny. Kisuke zdecydował się poszukać zielonej trawy na innych pastwiskach i przestaje grać oraz adminować. Zechciał jednak przejść teraz do roli pomocy informatycznej, oferując swoje wsparcie techniczne w razie potrzeby. Jego doświadczenie i wiedza pozostaną z nami, mimo tej zmiany.
I pamiętajcie, zawsze- Odejście Ariiego: Pewnie zauważyliście, że Arii zniknął. Nikt nie miał z nim kontaktu od jakiegoś czasu, niemniej mamy nadzieję, że wszystko u niego w porządku i spamuje postami, gdzie obecnie jest. Życzymy mu wszystkiego najlepszego w przyszłych przedsięwzięciach.
- Rekrutacja na Moda Mechanicznego: W związku z odejściem Kisuke, otwieramy rekrutację na stanowisko moda mechanicznego. Zachęcamy chętnych do zgłaszania swoich kandydatur według ustalonego wzoru.
- Rekrutacja na Suppa Fabularnego: Równocześnie ogłaszamy otwarcie rekrutacji na stanowisko suppa fabularnego. Osoby zainteresowane wspieraniem fabuły oraz ocenianiem misji, fabuły i kart postaci są proszeni o uzupełnienie ustalonego wzoru.
- Jawa w tej chwili będzie sprawował pieczę nad działem mechanicznym i ogólnym.
- Zbiórka na Hosting: Nadszedł czas, aby zebrać fundusze na hosting naszego forum. Wystosuję wkrótce jeszcze osobne ogłoszenie na ten temat, jednak wszelkie wsparcie finansowe będzie bardzo pomocne.
2 x
- Mukutaro
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 30
- Ranga: Tsume/Pazur
- Widoczny ekwipunek: Katana przy pasie, sztylet za pasem, plecak, Zanbatō na plecach
- Link do KP: viewtopic.php?p=212667#p212667
- GG/Discord: wolfig
Stanowisko: Supp fabularny/mod mechaniczny jeśli Papyrus mnie nie chce ;-;
Doświadczenie: Admin na forko przez długi czas i na wielu pozycjach
Coś od siebie: Forko jest w takim momencie że każda moc się przyda, więc chętnie pomogę papierkowi
Doświadczenie: Admin na forko przez długi czas i na wielu pozycjach
Coś od siebie: Forko jest w takim momencie że każda moc się przyda, więc chętnie pomogę papierkowi
4 x
- Rei Uta
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 16
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: - Różowe włosy.
- Czarne Haori przewiązane jedwabnym obi, tego samego koloru luźne spodnie oraz wysokie buty za kostkę.
- Patrz avatar.
- Po resztę zapraszam do kp. - Widoczny ekwipunek: - Torba biodrowa.
- Duży zwój na plecach. - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9566
- Aktualna postać: Rei
Stanowisko: Support Fabularny/pomoc w WT/sprawdzanie misji/gdziekolwiek
Doświadczenie: 1/4 życia w świecie Naruto
Coś od siebie: Bo jestem piękny, młody i mam chęci do robienia czegokolwiek by miło i przyjemnie ruszyć z nową erą
Doświadczenie: 1/4 życia w świecie Naruto
Coś od siebie: Bo jestem piękny, młody i mam chęci do robienia czegokolwiek by miło i przyjemnie ruszyć z nową erą
1 x
- Mijikuma
- Wiek postaci: 17
- Krótki wygląd: Białowłosy o wysokim wzroście (184cm) i krwisto-szkarłatnych ślepiach. Gustuje w pięknych, ale praktycznych ubraniach, ciemniejszej gamie barw, które łączy z często złotymi wstawkami. Przystojny chłopak, którego uśmiech zabija samym swoim wdziękiem
- Widoczny ekwipunek: Łuk | Kołczan | Kamizelka Shinobi | Torba | Ochraniacz na czole z wygrawerowanym symbolem "Zjednoczonych sił Sogen"
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=206813#p206813
- GG/Discord: bombel#0351
- Multikonta: Meguru | Akira
Stanowisko: Mod techniczny/Support fabularny, tam gdzie jest większa potrzeba to się zgłaszam!
Doświadczenie: Chwilkę byłem modem na innym forku nienarutowym, ale w zasadzie to bardziej mogę zaproponować swoje zaangażowanie
Coś od siebie: Chętnie pomogę, pomogę przy wspólnym tworzeniu treści i mechanik 8)
Doświadczenie: Chwilkę byłem modem na innym forku nienarutowym, ale w zasadzie to bardziej mogę zaproponować swoje zaangażowanie
Coś od siebie: Chętnie pomogę, pomogę przy wspólnym tworzeniu treści i mechanik 8)
1 x
- Ookami
- Wiek postaci: 14
- Krótki wygląd: przeciętny wzrost, oczy w wiśniowym kolorze, białe włosy związane w kucyk z czarnymi pasemkami.
- Widoczny ekwipunek: Odznaka Ninja, Manierka, Torba na lewym pośladku, Kabura na broń na prawym udzie.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=11188&p=209636#p209636
- GG/Discord: Ookami#2188
Doświadczenie: Mam staż w byciu MG na innych forach, a na niektórych trwa on nadal.
Coś od siebie: Dobrze znam uniwersum Naruto (Boruto nie liczymy, bo dalej niż połowa nie oglądałem już). Poza tym lubię babrać się w tworzeniu nowych rzeczy bądź ulepszaniu istniejących. KP też mogę sprawdzać
Doświadczenie: Mam staż w byciu MG na innych forach, a na niektórych trwa on nadal.
Coś od siebie: Dobrze znam uniwersum Naruto (Boruto nie liczymy, bo dalej niż połowa nie oglądałem już). Poza tym lubię babrać się w tworzeniu nowych rzeczy bądź ulepszaniu istniejących. KP też mogę sprawdzać
1 x
- Souei
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9235
Doświadczenie: Tyle co tu na forko
Coś od siebie: Mogę sprawdzać KP i misje, do prowadzenia rzeczy i pisania fabuły się nie nadaję.
Doświadczenie: Tyle co tu na forko
Coś od siebie: Mogę sprawdzać KP i misje, do prowadzenia rzeczy i pisania fabuły się nie nadaję.
1 x
Nowy Ład 2024!
Cześć!
Nastąpiły zmiany w składzie Administracji Shinobi War! Incinebro, zwany wam też jako Ookami obejmie stanowisko Supportu Fabularnego, za to Ryukoi znany jako Mijikuma podejmie się wyzwania jakim jest Support Techniczny.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości