Zimowa Gala SW 2020

Awatar użytkownika
Ame
Postać porzucona
Wiek postaci: 23
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: jak na av
Widoczny ekwipunek: *Zanbato na plecach
*Miecz obosieczny przy pasie
*Torba na zadzie

Re: Zimowa Gala SW 2020

Post autor: Ame »

odbieram 10 phaczy
0 x
Przez miesiące, patrzył na pełny lili wodnej staw i stawał się świadom, że nie może być to zwykły rekin morski. Element, który zmienił jego charakter to wlasnie wybor bestii. Kiedy wrócił był nieco inny. Nie posiadał jeszcze paktu, jednak już do czegoś się zobowiązał, reprezentowania cechy tego zwierzęcia swoim nastawieniem. - Hakai o Ame. Obrazek
Awatar użytkownika
Tamaki Hyūga
Martwa postać
Wiek postaci: 19
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Niska, szczupła, długie, ciemnoniebieskie włosy, białe oczy klanu Hyuuga
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z kapturem, czarne rękawiczki
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Toshiki Oden

Post autor: Tamaki Hyūga »

Odbieram nagrodę za głosowanie 10PH i 100 Ryo
0 x
Obrazek Kuźnia | Ryo | KP | PH | WT
Awatar użytkownika
Youmu Nanatsuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: W KP znajdziesz wszystko.
Widoczny ekwipunek: Po dużej, czarnej torbie nad pośladkami - nieco na boku, rozłożony fūma shuriken na plecach, katana o czarnym wykończeniu przytroczona do lewego boku
Multikonta: Airen Akamori

Post autor: Youmu Nanatsuki »

Dziękuję ślicznie za wszystkie oddane na mnie głosy. ❤ Jest mi naprawdę niezmiernie miło, że moje wypociny czy to pisarskie, czy graficzne zostały docenione. Daje mi to sporo motywacji, aby dalej tworzyć i jednocześnie czuję zobowiązanie, by Was nie zawieść. Dziękuję jeszcze raz. ❤

Oczywiście odbieram nagrody, czyli za pierwsze miejsce i głosowanie. Przepraszam Koalko, że tak wyszło - moim zdaniem piszesz cudnie, wielokrotnie barwniej niż ja. Jednak chciałabym utrzymać tytuł Najlepszego Damskiego Charakteru, bo naprawdę jestem wdzięczna, że tak parszywa z osobowości istotka jak Youmu jest brana z dystansem. I nikt się nie obraża za wszelkie obelgi skierowane w stronę postaci, które miały wątpliwą przyjemność poznać panienkę Nanatsuki. :>
0 x
Obrazek
| Youmu Nanatsuki |
Embrace | the | Perfection
Awatar użytkownika
Kakita Asagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 28
Ranga: Samuraj (Hatamoto)
Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan
GG/Discord: 9017321
Multikonta: Hayabusa Jin

Post autor: Kakita Asagi »

Skromność nie lubi długich przemów jednakże... Nie będę ukrywał, wyniki tegorocznej Zimowej Gali zupełnie mnie zaskoczyły - oczywiście, śledziłem jak głosują ci, którzy nie robili tego przez Uhide, ale nie na tyle dokładnie, by spodziewać się tylu wyróżnień i to w tak wielu kategoriach - był to wynik zupełnie niespodziewany :)

Bardzo dziękuję wszystkim za głosy i ich uzasadnienia - naprawdę niezwykle sympatycznie było to czytać. Jest to dla mnie informacja - trzeba się od teraz jeszcze bardziej starać, skoro się zostało docenionym, to nie za nic, lecz za coś, a ów "coś" nie jest dane raz na zawsze - by nie popadać więc w większy dramatyzm, raz jeszcze wszystkim serdecznie dziękuję :)

Odbieram swoją nagrodę:
  • 40 PH (30 za I miejsce + 10 za głosowanie)
  • + 500 Ryo (400 za I miejsce + 100 za głosowanie).
Pozostaje jeszcze kwestia tytułu - sądzę, że bohater powinien być jeden :) Tak więc, niech Reika nosi dumnie ten tytuł, ja natomiast poproszę o "Najlepszy męski charakter".

Raz jeszcze wszystkim dziękuję i starajmy się dalej, no i co najważniejsze, bawmy się wspólnie :)
0 x
Obrazek

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.

Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
  • Mokoto (walczyła na Murze)
  • Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
  • Inari (była uczennicą Seinara)
  • Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
Awatar użytkownika
Mujin
Postać porzucona
Wiek postaci: 34
Ranga: Wyrzutek
Krótki wygląd: Wysoki (197cm). Kobieca uroda i długie włosy ukryte pod czapką. Wątłej, niepozornej budowy. Maska na twarzy. Bandaże na rękach. Kurta, workowate spodnie, czapka z niewielkim daszkiem. Wszystko w ciemnozielonym kolorze. Lekkie buty ninja.
Widoczny ekwipunek: Duża torba przy prawym boku, duży zwój na plecach, po bukłaku przy pasie, ręce obwinięte bandażami
GG/Discord: Wolfig#2761

Post autor: Mujin »

Chyba odbieram za Pracusia II miejsce. Dziękuję serdecznie za głosy, doceniam każdego. I wiem który to, będziecie bezpieczni w razie czego ; )

30PH+350Ryo
0 x
Awatar użytkownika
Katakuri
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Krótki wygląd: Kolorowy płaszcz z długimi i bardzo szerokimi rękawami. Duża spinka w kształcie motyla we włosach. 154 cm wzrostu i 48 kg wagi.
Widoczny ekwipunek: Na plecach średni łuk i kołczan
Przy pasie No-dachi
Multikonta: -

Post autor: Katakuri »

Odbieram moje 10 PH i 100 Ryo za głosowanko :3
0 x
Obrazek Masaru[*] Masaru[*] Megumi [*] Masachi [*]
Awatar użytkownika
Toshiro
Wiek postaci: 24
Ranga: Akoraito | San
Krótki wygląd: Ubiór: https://i.imgur.com/4b7w2iP.png
Maska: https://i.imgur.com/NQByJxc.png
Widoczny ekwipunek: 2 wakizashi przy lewym boku, duża torba na dole pleców
GG/Discord: Harikken#4936

Post autor: Toshiro »

Dzięki za wszystkie głosy, a szczególnie te w kategoriach fabularnych. Cieszę się, że Toszir zaczyna pojawiać się tu i tam, a nie tylko w szaraku :D

30PH i 350 Ryo
0 x
Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Post autor: Jun'ichi »

Dziękuję i odbieram nagrodę za "Marudę".
Chciałbym jednak podziękować każdemu, kto zagłosował na mnie w "Mistrzu Opowieści", tutaj jestem zaskoczony. Sam nie jestem w pełni zadowolony ze swoich misji w tym sezonie, brakowało mi głównie czasu na to żeby poświęcić się w pełni dopieszczeniu niektórych elementów. Dlatego w tym miejscu chciałem obiecać, że postaram się do Letniej Gali zapracować na wyższą nagrodę w tej kategorii lub chociaż utrzymać poziom, który dla Was wydał się zadowalający. Dzięki jeszcze raz.

+20 PH i 250 Ryo
+10 PH i 100 Ryo
0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Awatar użytkownika
Han Gug
Postać porzucona
Wiek postaci: 19

Post autor: Han Gug »

Niby ustawiona, a bieda ;c
0 x
Awatar użytkownika
Sae
Wiek postaci: 20
Krótki wygląd: Smukła, przez co wydaje się wyższa niż w rzeczywistości. Brązowe włosy do ramion i prawie czarne oczy. Uroda i akcent typowe dla Prastarego Lasu. Ciemnobrązowe spodnie i dopasowana, beżowa bluza. Czarne buty z otwartymi palcami. Pachnie lasem i rosą.
Widoczny ekwipunek: Kabury na obu udach oraz torba

Post autor: Sae »

Gratuluję zwycięzcom i nie mogę się doczekać kolejnej Gali, gdzie (mam nadzieję), będę lepiej poinformowana :>

Odbieram 10 PH i 100 Ryo.
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Post autor: Seinaru »

Obrazek
Dziękuję bardzo i odbieram 40 PH i 500 ryo. Ze wszystkich wygranych przeze mnie tytułów poproszę o ustawienie Śmieszka.
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Awatar użytkownika
Aka
Martwa postać
Wiek postaci: 23
Ranga: Szczur
Krótki wygląd: Wysoki i drobny brunet o niebieskich oczach, zazwyczaj chodzący w stonowanych kolorach. Widoczna blizna po podcięciu gardła.
Widoczny ekwipunek: Katana, torba.
GG/Discord: Aka#1339

Post autor: Aka »

Odbieram 10 PH i 100 ryo za głosowanko ;3
0 x
Obrazek
I'd rather watch my kingdom fall
I want it all or not at all
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Gratuluję wszystkim zwycięzcom również i dziękuję za wszystkie głosy oddane na mnie.

Asaka, postaram się być silniejszy kappa :). I bardzo mi miło, że pomyślałaś, że mój Yasiek jest mocarzem :).

Niku, dzięki, że o mnie pamiętasz xD :).

Asagi, dzięki :). No, ale jeszcze Hayami jest chyba samurajem, więc 4 jest nas minimum ;).

No i wszystkim innym też dziękuję, co postanowili ukryć swoje głosy uhidem. No i tym wszystkim, których pominąłem.

Odbieram 10 ph i 100 ryo.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Awatar użytkownika
Yukari
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 11
Widoczny ekwipunek: Torba, kabura na broń

Post autor: Yukari »

Odbieram 10PH i 100 ryo za głosowanie
0 x
Awatar użytkownika
Azuma
Wiek postaci: 18
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy
- wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy
- delikatne blizny na przedramionach i rękach
- przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu
- skórzana kamizelka shinobi
- kabury na broń na lewym i prawym biodrze
- torba z ekwipunkiem na lewym pośladku
- lekka zbroja

Post autor: Azuma »

Gratuluję zwycięzcom :)
Odbieram swoje skromne 10 PH i 100 Ryo.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości