Letnia Gala SW 2018

Awatar użytkownika
Seinaru
Martwa postać
Wiek postaci: 29
Ranga: Samuraj
Krótki wygląd: Trupioblada cera, charakterystyczny brak głowy
Widoczny ekwipunek: Nagrobek

Re: Letnia Gala SW 2018

Post autor: Seinaru »

Z dwóch wygranych przez mnie tytułów co do jednego mam wątpliwości. Problem w tym, że nie wiem czy na niego zasłużyłem, w końcu nie udałoby mi się zdobyć nawet jednego głosu gdyby nie wysiłki innych, którzy dawali mi inspirację, a swoimi słowami i postami dawali mi szansę jakoś podłapać temat i się wykazać. Dlatego mam mieszane uczucia co do Śmieszka i tym razem razem poproszę o Pracusia.

A jakby się dało to Śmieszka na Seinarze i Pracusia na TF'ie.
Tak czy siak odbieram 40 PH i 500 Ryo.
0 x
Jeśli czytasz ten podpis to znaczy, że jestem już martwy...
Murai

Post autor: Murai »

Z radością odbieram Stalowy Charakter i dziękuję z całego serca wszystkim, że nie chcieli robić postaci o podobnym upośledzeniu emocjonalnym co Muraia. No i tych którzy głosowali, doceniam.

No i odbieram PHcze i hajs.
0 x
Awatar użytkownika
Tsukune
Wiek postaci: 30
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska

Post autor: Tsukune »

odbieram swoje zwykłe 10PH i 100Ryo
0 x
Rindou Arashi

Post autor: Rindou Arashi »

Dziękuję wszystkim, którzy oddali ba mnie swój głos. Zremisować z takim wyjadaczem jak Koello to zaszczyt. Odbieram tytuł Mistrza Pióra oraz punkciki i kasiorkę. 40 PH i 500 ryo.

Wykresy niedługo naprawie, jak tylko dobiorę się do kompa.

EDIT: Poprawione :D
0 x
Kiku

Post autor: Kiku »

Ale ze mnie niespodziewanka. kappa Dziękuję za drugie miejsce i wszystkie oddane na mnie głosy. Moja niepełnosprawna postać wraz ze mną jest wzruszona! Odbieram PH i Ryo, dziękuję!
0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 27

Post autor: Yami »

3 miejsce w Misterze Lata...
Widocznie mój nijaki wygląd o aparycji nikogo w porównaniu do dwójki moich "rywali" zyskał sobie jakąś przychylność. A może to dlatego, że nie wyglądam jak postać żywcem wyjęta od kosmetyczki?

20PH i 250 Ryo za Dobromira +10PH i 100Ryo za oddanie głosu
Dziękuję i polecam się na przyszłość.
0 x
Hideki

Post autor: Hideki »

To ja odbieram punkty PH i piniądze za głosowanie ;)
0 x
Yura

Post autor: Yura »

Jak wyżej
0 x
Natsuki

Post autor: Natsuki »

Za głosowanie i 2 miejsce jako antybohater sobie odbiorę. A czemu by nie? Przy tym miło, że jeszcze jest tych 3-4 lojalistów, którzy głosowali na mnie.
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

40 PH i 500 Ryo bierę razem z tytułem Mocarza. Dziena~
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Dziękuję za głosy, bierem nagrodę i zmykam. :")
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Awatar użytkownika
Kenshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 25
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
Multikonta: Azuma

Post autor: Kenshi »

3 miejsce w kategorii Mocarza, ex aequo z taką osobistością jak Murai ;') Czuje się zaszczycony.
Odbieram 10PH i 100 Ryo za przyznane miejsce oraz dodatkowe 10PH i 100Ryo za głosowanie, dziękuje!
0 x
Wiem, że niektórzy mają ser­ca jak dzwon

Silne, głośne, pra­wie niez­niszczal­ne

Lecz zim­ne jak żela­zo, z które­go je odlano
Obrazek
Awatar użytkownika
Inoyū
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Albinos, brak źrenic, czerwony cień wokół oczu, dość niska, przewieszona zbędnymi wstążkami, talizmanami i ciężką, mosiężną biżuterią; źle jej z oczu patrzy; ubrana w białe keikogi i czerwoną hibakamę.
Widoczny ekwipunek: Wakizashi u boku, torba na biodrze, dwie kabury na udach, rękawiczki z blaszkami, bordowy płaszcz.
GG/Discord: Vay#6526
Multikonta: nope
Aktualna postać: Mayū

Post autor: Inoyū »

Ślicznie dziękuję za głosy i trzecie miejsce ♥ Odbieram hajsik i punkciki, razem 20 PH i 200 Ryo.
0 x
PH BANK GŁOS

Obrazek

· 鹿 ·
Tenshi

Post autor: Tenshi »

Odbieram 40 PH i 500 Ryo, a skoro ostatnio miałem łamagę to tym razem zostanę Ciapciokiem :3
0 x
Awatar użytkownika
Shikatsu
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Shikatsu to tam takie tam, jakaś tam laska. Taka se o, ciemne włosy, niebieskie oczy, kurtka na grzbiecie, znudzona mina.
Widoczny ekwipunek: Torba nad zadkiem. Dwie kabury na udach. Czarny płaszcz. Złożony Fūma Shuriken przytwierdzony nad torbą. Duży Shuriken przytroczony do pleców.
GG/Discord: urb#6156
Multikonta: -

Post autor: Shikatsu »

Gratuluję wszystkim zwycięskim i mniej zwycięskim i odbieram moje przydziałowe 10 PH i 100 Ryo za udział :')
0 x
猪 · 鹿 · 蝶 Obrazek ph · bank · kp · głos
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości