Letnia Gala 2019

Minami

Re: Letnia Gala 2019

Post autor: Minami »

1. Miss Lata - Pani Sandała - Asaka jako dobra żona dająca wenę mężowi do zabijania.

2. Mister Lata - Wesprę moją trapową rodzinę i zagłosuję na Mujina. Musimy być tolerancyjni i wspierać takie avatary!!

3. Forumowy No-Life - Poproszę o wybór Yamiego. Tak o.

4. Pechowiec - Z tego co wiem to Kimiko, dawniej Masachi, który sobie umarł przez nieaktywność Harumi, poor one.

5. Mocarz - Tyle tutaj postaci mogło być zanim umarli... Chyba Natsume się takim wydaje.

6. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki to chyba dość specyficzna i zarazem interesująca osóbka.

7. Najlepszy Męski Charakter - Dałbym Shigę, ale chyba go nie mogę już... Seinaru, jako szalony samurajowiec kopiący demona w dupala.

8. Szarak - Harruchi, tak o, na evencie jest, ale jakoś go nie widzę :(

8. Dobry Duszek Forum - Venus, nie znam, ale kazdy wydaje się być radosny, kiedy wchodzi no i pomocny supporcik z niej, chociaz chyba czasu mniej ostatnio ma

9. Pisarz Lata - Chyba Shikarui lubi snuć te piękne opowieści z eventu poznane.

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Youmu Nanatsuki!

11. Maruda - Isei nie mogący otworzyć swojego sharingana, biedak :( (tak wiem, ze to nie pechowiec)

12. Mistrz Pióra - Hibana jak dla mnie wycisnęła z misji D coś naprawdę ciekawego, w czym trzeba było pomyśleć. Im shooketh.

13. Złoty Leniwiec - Ame co ma wiecznie czas na odpisanie w misji swojej

14. Złoty Pracuś - Ocir

15. Śmieszek - No to musi polecieć do Shikatsu. Normalnie zero konkurencji.

16. Najlepsza Letnia Scena - Zjedzenie Hirokiego przez bidżu.

17. Bohater Lata - Yami uratował wszystkich od podłego demona i bardzo ładnie to animowsko opisywał

18. Czarny Charakter Lata - Shikarui za wiele morderstw i bycie niegrzecznym : (

19. Nocny marek - Akaruidesu Yoake szczycący się swoim tytułem Nocnej Straży

20. Niespodzianka Lata - Dla mnie chyba każdy jest niespodzianką.
0 x
Awatar użytkownika
Boyos
Administrator
Ranga: Starszy Kapral
GG/Discord: Boyos#3562
Multikonta: Ario

Post autor: Boyos »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Shikarui
Postać porzucona
Wiek postaci: 24
Ranga: Sentoki | Lotka
Krótki wygląd: - Czarne, długie włosy; w jednym paśmie opadającym na prawą pierś ma wplecione kolorowe, drewniane koraliki
- Lewe oko w kolorze lawendy
- Na prawym oku nosi opaskę
- Średniego wzrostu
Widoczny ekwipunek: Łuk, kołczan ze strzałami, zbroja, płaszcz, torba na tyłku, kabura na prawym udzie, wakizashi przy lewym boku i za plecami na poziomie pasa, średni zwój, mały zwój przy kaburze,
GG/Discord: Angel Sanada#9776
Multikonta: Koala

Post autor: Shikarui »

1. Miss Lata - Inoyu - bo osoba, która kocha pieniądze, po prostu musi być piękna. Przecież tak to działa.

2. Mister Lata - Zawsze głos leciał do Ocirka dla zasady, ale niestety w tej gali konkurencja została zdeklasowana przez Mujina <kreygasm>

3. Forumowy No-Life - W tym roku kategoria należy ta doo..! Tum Tum TUUUM! Ocirka! Dzielnie pręży swe palce przed komputerkiem, by na czaciku spędzać poranki a wieczorami pisać posty!

4. Pechowiec - Juranu, przecież to dla ciebie powstała ta kategoria! Wybacz mi, only love feelings! :C

5. Mocarz - Istnieje ktoś, kto mógłby stanąć w szranki z Natsume i wygrać? Nie istnieje, proste!

6. Najlepszy Damski Charakter - Konkurencja jest duża, ale dla mnie głos jest jasny - Asaka, Asaka, z ciebie to jest wielka draka! W moich oczach tylko moja żonka! Świetnie prowadzona postać, bardzo wyraźna i spójna ♥

7. Najlepszy Męski Charakter - Jun'ichi. Jestem zachwycona postaciami Shoku i tutaj nie ma wyjątku. Naprawdę świetnie wykreowana postać i jeszcze lepiej prowadzona, kawał dobrej roboty! (:

8. Szarak - Toshiro sobie wypracował u mnie tutaj mój głosik za swój performance. Jego postać jest niepozorna, taka na uboczu, a potem nagle lecą piórka. Ale to już na końcu tej opowieści <opieop>

8. Dobry Duszek Forum - Asaka, pomocna, pracowita i zawsze na stanowisku!

9. Pisarz Lata - Skoro Aka powrócił, to mój głos należy do niego!

10. Najlepsza sygnatura/avatar - Shikatsu! Ooo, ten avatarek ujął moją duszyczkę! Jesteś wspaniała, multiku!

11. Maruda - Dałabym tu Shige, za swoje świetne wywody w postaci odwołań, ale szkoda głosu >:V Dlatego pojawi się Inoshi - jak dla mnie większego marudy od niego na tym forum nie ma.

12. Mistrz Pióra - Jedną z najlepszych misji, jakie miałam okazję zagrać sama i jakie zagrałyśmy z Asaką, była misja u Muraia. Plot nie był bardzo skomplikowany, a jednak zaskakujący. Cudowne wykorzystanie mechaniki jutsu naszego forko i świetne zbudowanie NPC. Więcej takich misji ♥

13. Złoty Leniwiec - "Hej, Koala, wznówmy misję!" - "Jasne!". Kolejka raz na tydzień. Aka, masz mój głos!

14. Złoty Pracuś - Asaka, która cały czas pogania wszystkich do roboty i sama bierze się dosłownie za wszystko, żeby nasze forko było coraz lepsze!

15. Śmieszek - Seinar, zwłaszcza po wczorajszym, świetnym żarciku o papierusach.

16. Najlepsza Letnia Scena - Bardzo podobała mi się Inoshi w scenie w podziemiach z szalonym naukowcem, podczas wyprawy z Hikarim (:

17. Bohater Lata - Dla mnie bohaterem lata był Kuroi Kuma, który dzielnie wspierał i osłaniał naszą grupę ♥ No i chciał uwolnić konika <kappapride>

18. Czarny Charakter Lata - Shiga. Na tym forum nie było i nie będzie większego zwyrola od niego.

19. Nocny marek - Halo, czy Harumi jest na sali?

20. Niespodzianka Lata - Yami. Zaskoczył mnie strasznie - strasznie pozytywnie - i urzekła mnie jego postać. Świetnie prowadzona, z utrzymaniem klimatu i cieszę się, że mogłam jego postać poznać (: No i hej - nasz nowy jinju!
0 x
Obrazek

Fine.
Let me be Your villain.
Awatar użytkownika
Kakita Asagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 28
Ranga: Samuraj (Hatamoto)
Krótki wygląd: Mężczyzna o ciemnych włosach i niebieskich oczach, wzrostu około 170 cm. Ubrany w kremowe kosode, z brązową hakama oraz granatowym haori z rodowym symbolem. Na głowie wysłużony, ale nadal w dobrym stanie kapelusz.
Widoczny ekwipunek: - Zbroja
- Tachi + Wakizashi
- Długi łuk + Kołczan
GG/Discord: 9017321
Multikonta: Hayabusa Jin

Post autor: Kakita Asagi »

1. Miss Lata - Well, w tej kategorii zawsze była tylko jedna postać, która mogła ją ode mnie zdobyć, ewentualnie jeszcze była taka druga, ale... obie nie żyją so number 3 Chise (nawiasem mówiąc, też nie żyje, jak wszystkie kobiety, które spotkały Asagi'ego :( )

2. Mister Lata - a nie można tej kategorii zmienić na Ichirou Lata i Zimy? Przydomek jego postaci zobowiązuje, a Ichirou się z tego obowiązku w pełni wywiązuje.

3. Forumowy No-Life - ND

4. Pechowiec - Zagłosowałbym na siebie (patrz wyjaśnienie do kat. 1), ale nie wolno mi...

5. Mocarz - Ostatnimi czasy coraz większy respekt mam do mistrzów piaskowej zadymy, tak więc Ichirou

6. Najlepszy Damski Charakter - No i znów problem jak w pytaniu numer 1, ale odpowiedź taka sama Chise - Asagi znalazł w niej swoistą bratnią (siostrzaną?) duszę i co...

7. Najlepszy Męski Charakter - Jun'ichi - postać zdecydowanie niecodzienna, miałem przyjemność dokończyć mu misję i nawet tak mnie zaintrygował, że postanowiłem pośledzić inne jego posty, więc dla mnie jasna sprawa.

8. Szarak - Keizo - bo w zasadzie, on chyba silnym Senju jest, prawda?

9. Dobry Duszek Forum -

10. Pisarz Lata - ND

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Reika - stale i niezmiennie, ta sygnatura mi się szczególnie podoba i zapada w pamięć.

12. Maruda - Hm, kto był szczególnie niegrzeczny i marudny w WT... Shiga - oczywiście, bez urazy i nadmiernej złośliwości :)

13. Mistrz Pióra - jest jeden GM, który sprawia, że na tym forum mam szansę się samurajsko realizować. Ten mistrz pióra to: Ichirou

14. Złoty Leniwiec - na siebie podobno nie wolno...

15. Złoty Pracuś - Shoku - za dzielne motywowanie modów WT do pracy i udzielanie się tam w mojej opinii bardzo ładnie :)

16. Śmieszek - Seinaru - rozważasz może jednak te batutową dietę ;)?

17. Najlepsza Letnia Scena - Nie wolno na siebie :(

18. Bohater Lata - Kuroi Kuma - tak, zdecydowanie sabakowy duet na evencie był bohaterski, ale muszę wybrać jednego z nich, a więc skoro piękny młodszy, to niech bohaterski będzie starszy ;)

19. Czarny Charakter Lata - Pamiętacie odpowiedzi w kategoriach 1 i 6? No, to już wiecie kto tutaj wyląduje Shikarui ale nie sam, bowiem to, co potencjalnej samurajce (taka na Z była, pamiętacie?) zrobił w ramach edukacyjnych niejaki Shiga też zasługuje na skrzyczenie, więc nominuje obu panów, o!

20. Nocny marek - Skończyły mi się możliwości głosowania na "mojego GM" i nie wiem, kto tam jeszcze po nocy odpisuje :(

21. Niespodzianka Lata - ND
0 x
Obrazek

Poza tym, uważam, że należy skasować Henge i Kawarimi.

Heroic battle Theme|Asagi-sensei Theme|Bank|Punkty historii|Własne techniki| Przedmioty z Kuźni | Inne ujęcie | Pieczątka
Lista samurajek, które były na forum, ale nie zostały moimi uczennicami i na pewno przez to nie grają.
  • Mokoto (walczyła na Murze)
  • Mitsuyo (nigdy nie opuściła Yinzin)
  • Inari (była uczennicą Seinara)
  • Sakiko (byłą roninką, obierała ziemniaki na misji D)
Awatar użytkownika
Ame
Postać porzucona
Wiek postaci: 23
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: jak na av
Widoczny ekwipunek: *Zanbato na plecach
*Miecz obosieczny przy pasie
*Torba na zadzie

Post autor: Ame »

1. Miss Lata - Jak wy wszystkie fajne jesteście ;/ Jak dla mnie to możecie użyć tu jakiegoś RNG i wrzucić jako mój głos wynik tego losowania

2. Mister Lata - a dam na Ocira bo tradycja

3. Forumowy No-Life - Wiadomo, że jak ktoś ma więcej PH ode mnie to nolajf a jak mniej to noob. Jestem gdzieś w połowie stawki, więc ciężko zagłosować. Nerdy get life, nooby get gut.

4. Pechowiec - Jurek, jeden albo drugi, chodzi o tego co ma teraz nick w starszej mowie

5. Mocarz - Kyoushi. Traktuje poważnie Twoje wyzwanie do walki i wsadzę Ci łeb do pralki.

6. Najlepszy Damski Charakter - Naoki : DDDDDDDDDDD

7. Najlepszy Męski Charakter - Natsu - cesarzowanie się znudziło? Eeee nooo ... zostawiłem frytkownice z pączkiem w środku na Hyogashimie!

8. Szarak - Rika. Nie ma najdziwniejszej postaci żeby kontynuować tradycje, ale Rika Kari na zawsze w serdusiu. Jak zakrzep.

9. Dobry Duszek Forum - Hajami - jak jest na forumku to czuje się jakbym dostał mleczną milkę wraz ze słowami "bądźmy delikatni"

10. Pisarz Lata - Harruchi, awangardowy styl, nieprzewidywalna riposta, niespodziewane zakręty, pościgi, wybuchy.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Szikatzu za samochód z wkrówioną Inojką

12. Maruda - bez Shigi to nie to samo. Głosen nicht.

13. Mistrz Pióra - przypomnienie: kategoria dla najlepszego MG - Asaka - kopnęło Cię błogosławieństwo Rekina Drzewnego. Jesteś najsilniejszym ogniwem.

14. Złoty Leniwiec - Ocir - co on w ogóle adminuje?

15. Złoty Pracuś - Asaka - Wiadomo, publikuje zmiany czyli jest autorką

16. Śmieszek - Seinar - bywasz śmieszny i czasami nawet śmieje się z Tobą a nie z Ciebie

17. Najlepsza Letnia Scena - Starsza mowa.

18. Bohater Lata - Kuroi. Starał się na evencie, pomocny i w ogóle. Nie zmył randomowego Uchichy ze ściany. Wzór jak kafelek w salonie łazienek.

19. Czarny Charakter Lata - Shikarui - złożyłem już ofiarę z eukaliptusów na ołtarzu w trosce o bezpieczeństwo rodziny.

20. Nocny marek - Nie wiem czy Shins ma na imię Marek, ale siedzi w nocy

21. Niespodzianka Lata - Mnie nic nie zaskakuje.
0 x
Przez miesiące, patrzył na pełny lili wodnej staw i stawał się świadom, że nie może być to zwykły rekin morski. Element, który zmienił jego charakter to wlasnie wybor bestii. Kiedy wrócił był nieco inny. Nie posiadał jeszcze paktu, jednak już do czegoś się zobowiązał, reprezentowania cechy tego zwierzęcia swoim nastawieniem. - Hakai o Ame. Obrazek
Awatar użytkownika
Mujin
Postać porzucona
Wiek postaci: 34
Ranga: Wyrzutek
Krótki wygląd: Wysoki (197cm). Kobieca uroda i długie włosy ukryte pod czapką. Wątłej, niepozornej budowy. Maska na twarzy. Bandaże na rękach. Kurta, workowate spodnie, czapka z niewielkim daszkiem. Wszystko w ciemnozielonym kolorze. Lekkie buty ninja.
Widoczny ekwipunek: Duża torba przy prawym boku, duży zwój na plecach, po bukłaku przy pasie, ręce obwinięte bandażami
GG/Discord: Wolfig#2761

Post autor: Mujin »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

0 x
Awatar użytkownika
Yoshimitsu
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Ranga: Pazur
Multikonta: Arata

Post autor: Yoshimitsu »

0 x
Obrazek -Mowa Myśli
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

1. Miss Lata - Namida (Piękny avek i moja ulubiona postać z Noragami w sygnaturze <3)

2. Mister Lata - Ichirou (Pod warunkiem, że nie ma avka z makijażem, bo tak to fujka)

3. Forumowy No-Life - Yami (Kiedy nie wejdę na forum, zawsze jest on)

4. Pechowiec - Isei (Nie dość, że oberwał przypadkowo od Ichira, to jeszcze Demon go zjadł)

5. Mocarz - Natsume (Byłby Murai, ale no [*] Dlatego jest Natsume, który statami rozwali każdego)

6. Najlepszy Damski Charakter - Asaka (Kobieta i żona z charakterkiem <3)

7. Najlepszy Męski Charakter - Kuroi Kuma (Świetnie odgrywana postać i te teksty w postach <3)

8. Szarak - Yami (Taki niepozorny i cichutki)

9. Dobry Duszek Forum - Asaka (Wystarczy napisać i już ma się pewność, że będzie ogarnięte)

10. Pisarz Lata - Kuroi Kuma (''Do złudzeń przypominał dziecko, które w swe ręce chwyciło cukierka i nie zamierzało go oddać nikomu choćby miało narobić w pampersa przy wszystkich ludziach.'' Po prostu Piękne XD)

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Namida (Cud, miód i orzeszki <3)

12. Maruda - Seinaru (JęczyBuła pełną gębą~!)

13. Mistrz Pióra - Shikarui (Jak misje i wyprawy, to do Koalki <3)

14. Złoty Leniwiec - Ocir (Jak nie ta sobota, to następna kappa)

15. Złoty Pracuś - Yukirin (Zawsze pomocna i pracowita Pani Admin <3)

16. Śmieszek - Shikatsu (Mnóstwo pozytywnej energii i poczucia humoru)

17. Najlepsza Letnia Scena - Hiroki zjedzony przez Demona! (Teraz Yamiemu wyrośnie w pępku Sharingan)

18. Bohater Lata - Ichirou (Zawsze w centrum wszystkiego i po właściwej stronie)

19. Czarny Charakter Lata - Murai/Mujin (Złodupiec Kakuzu, pozbywający się balastu <3)

20. Nocny marek - Natsume (Posty po 2 w nocy? Proszę bardzo!)

21. Niespodzianka Lata - Natsume (Cesarz wypina się na Cesarstwo i przywdziewa biel!)
0 x
Awatar użytkownika
Akaruidesu Yoake
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Niski, blond włosy z ciemniejszymi końcówkami, młodo wyglądająca twarz. Czarne ubranie z długimi rękawami i stojącym kołnierzem, na to żółte haori w białe trójkąty.
Widoczny ekwipunek: Kabura na broń na obu udach. Torba nad lewą nogą. Tanto przy pasie po prawej stronie, katana po prawej.
Multikonta: Budyś

Post autor: Akaruidesu Yoake »

1. Miss Lata - Beznosa Shikatsu

2. Mister Lata - Kyoushi. W końcu wzór dla dzieci.

3. Forumowy No-Life - Yami, bo z kim się tyle narozmawiało na discordzie, na czaciku, czy czekało w nocy na posty w evencie.

4. Pechowiec - Yoshimitsu. Purysta swego ciała przypadkiem zostaje wcielony do mafii w której nagrodą jest przeszczep...

5. Mocarz - Harruchi. Jeden z wytrwalszych na evencie, nic go nie ruszało. Jaką trzeba mieć moc, by oskarżyć Aburame przed Aburame?

6. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki. Rozwija szkołę krawca ninja, szyjąc igłami przeciwnika tak samo, jak swoje ubranka.

7. Najlepszy Męski Charakter - Harruchi. Jego postępowanie na evencie było niezwykłe.

8. Szarak - Yami. Szary król na jego szarym tronie.

9. Dobry Duszek Forum - Akashi/Naoki. Miłego dnia!

10. Pisarz Lata - Youmu Nanatsuki, której wielbię każdy post.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Youmu Nanatsuki, gdyż ma nie jeden świetny avatar, a wiele.

12. Maruda - Jun'ichi/Shoku. Co mam powiedzieć? Może: "Rozważmy idealnie niezniszczalny zwój..."

13. Mistrz Pióra - Yamanaka Inoshi, za stworzenie mi Arcu, który nadał sens postaci Juranu.

14. Złoty Leniwiec - Jun'ichi

15. Złoty Pracuś - Yukirin, robiąca we wszystkim na forum.

16. Śmieszek - Zagłosowałbym na Keizo [*], ale żeby się nie zmarnowało, to jego memiczny przeciwnik - Yami.

17. Najlepsza Letnia Scena - Akurat ja polecę niefabularnie - inba z odwołaniami Shigi na evencie.

18. Bohater Lata - Byłby Shiga, za szlachetność na evencie i godny pochówek. Zamiast tego jednak Seinaru, pomagający w pieczętowaniu kopniakiem w ogoniastego dupala.

19. Czarny Charakter Lata - Shikarui. Zabija przypadkiem, potem się tłumaczy, że tak nie było w poście, a potem czytasz tego posta i faktycznie tak było.

20. Nocny marek - Shins, chociaż skubaniec oszukuje, bo zawsze gdy rozmawiamy w nocy, to on w sumie nie ma nocy, a dzień w Chinach. No ale dla każdego innego użytkownika forum.

21. Niespodzianka Lata - Minami - niby z nami niedługo, ale jakże z przytupem nam wszedł tu ze swoim trapem!
0 x
Do hidów polecam używania mojego ID: 2457
Awatar użytkownika
Ryu
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 17

Post autor: Ryu »

1. Miss LataNamida - „Leśna” blond-włosa piękność - będziemy obserwować:)

2. Mister LataIchirou – bo jego avek to odzwierciedlenie postaci, którą prowadzi.

3. Forumowy No-Life

4. PechowiecReika – bo chyba nie ma szczęścia w miłości.

5. MocarzNatsume – oddajmy cesarzowi co cesarskie.

6. Najlepszy Damski CharakterNikusui – kwestia gustu – wszystko mi w tej postaci się układa w piękną całość od charakteru, po prowadzenie postaci (parę postów się przeczytało) - no ma ten niepowtarzalny urok.

7. Najlepszy Męski CharakterIchirou – ponieważ to wzór konspekt pod kątem wypieszczenia i konsekwentnego prowadzenia postaci.

8. Szarak -

8. Dobry Duszek ForumOshi – może głupi argument, ale dla mnie jedyny sensowny w tym momencie. Mianowicie nie znając mnie, nie wiedząc jak będę pisał i prowadził postać, zdecydował się prowadzić ze mną wątek fabularny.

9. Pisarz LataIchirou – ponieważ przez lata wspólnej gry czytałem jego posty, i wszystkie wymiatały, wpędzając mnie w kompleksy, że ja tak pisać i prowadzić postaci nie potrafię

10. Najlepsza sygnatura/avatarKakita Asagi – jakoś ten avek mi się spodobał. Ale ja nie mam gustu jeżeli chodzi o avki więc nie wiem czy reszta ma takie same odczucia

11. Maruda -

12. Mistrz PióraNatsume – za ogarnięcie eventu (podobno ogarnął)

13. Złoty Leniwiec

14. Złoty PracuśYukirin/Asaka – ponieważ dużo ludzi tak głosuje a ja nie mam podstaw by im nie wierzyć

15. Śmieszek -

16. Najlepsza Letnia Scena -

17. Bohater Lata -

18. Czarny Charakter LataKyoushi – bo mi groził, że las mi spali

19. Nocny marek

20. Niespodzianka LataNatsume - z Cesarza na Wyrzutka - sensacja
0 x
Obrazek
Unari

Post autor: Unari »

1. Miss Lata - Asaka - kwestia gustu i do tego kontroluje kryształki, co jest dużym plusem.

2. Mister Lata - jak grałem dawniej, to każdy oddawał swój głos tutaj na Ichirou, także podtrzymam tę tradycję. Ah... kiedyś to było.

3. Forumowy No-Life - Ichirou - nieważne kiedy bym nie wszedł na forum, to i tak któreś z jego kont jest aktywne, no po prostu zawsze.

4. Pechowiec - Reika - za to, że jej były ukochany już jej nie chciał :(

5. Mocarz - hmm... zakładam, że moja postać i tak nie miałaby szans z większością forum, ale jeśli mam już wybrać jedną najpotężniejszą osobę to wydaje się nią być Natsume - Pan cesarz, który aktualnie zrobił sobie przerwę w rządzeniu wyspami.

6. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki - porwała mnie swoją historią, charakterem oraz nastrojem w jakim utrzymana jest postać.

7. Najlepszy Męski Charakter - Mujin - to samo co powyżej, uwielbiam nastrój tej postaci i to jak każdy element historii, charakteru i wszystkiego innego pasuje do siebie.

8. Szarak - Khusara Hatakame - gdyby nie to, że zobaczyłem jego posta w temacie do zmiany misjodawcy, to pewnie nie wiedziałbym nawet, że takie konto istnieje ;)

9. Dobry Duszek Forum - wydaje mi się, że każdy wchodzący w skład administracji by tu pasował, ale jeśli mogę wybrać jedną osobę to niech to będzie Yukirin.

10. Pisarz Lata - Shikarui - pamiętam jak dwa lata temu Koala prowadziła mi misje na starym koncie, a ja czytając jej posty czułem się jakbym czytał książkę z najwyższej półki, od tamtej pory nic się nie zmieniło.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Youmu Nanatsuki - ma parę avatarów, które są przewspaniałe według mnie.

12. Maruda - nie mam zdania, sam jeszcze nie zauważyłem, żeby któryś z użytkowników marudził nadzwyczaj wiele.

13. Mistrz Pióra - Shikarui - wracając do tematu mojej misji sprzed 2 lat, którą prowadziła Koala, polegała ona na tym, że moja postać towarzyszyła staruszce w jej ostatnim spacerze na końcu którego umarła, a mój bohater własnymi dłońmi wykopał jej grób w ziemi. Tyle mi wystarczy żeby oddać na nią głos.

14. Złoty Leniwiec - bezkonkurencyjnie dla mnie Oshi, to on poprowadził moją pierwszą misję na forum, która trwała prawie półtorej miesiąca, gdzie niekiedy czekałem na odpis tydzień, oczywiście proszę patrzeć na tę kategorię z przymrużeniem oka ;)

15. Złoty Pracuś - Natsume za poprowadzenie i ogarnięcie całego eventu. Szacun.

16. Śmieszek - nie mam zdania :|

17. Najlepsza Letnia Scena - może nie najlepsza, ale scena która mnie najbardziej zaskoczyła, czyli śmierć Muraia - był chłop, dostał wielkim laserem i nie ma chłopa.

18. Bohater Lata - niech to będzie Kyoushi za noszenie Masako na rękach pod koniec eventu kappa

19. Czarny Charakter Lata - Shins - za to, że chce polować na każdego nowego Ranmaru i zabierać nasze oczka >:[

20. Nocny marek - nie jestem na tyle aktywny w nocy, żeby móc się wypowiedzieć na ten temat.

21. Niespodzianka Lata - za krótko gram na tym koncie i za mało przyglądam się innym postaciom, żeby zauważyć kogoś kto pasowałby do tej kategorii.
0 x
Awatar użytkownika
Youmu Nanatsuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 21
Krótki wygląd: W KP znajdziesz wszystko.
Widoczny ekwipunek: Po dużej, czarnej torbie nad pośladkami - nieco na boku, rozłożony fūma shuriken na plecach, katana o czarnym wykończeniu przytroczona do lewego boku
Multikonta: Airen Akamori

Post autor: Youmu Nanatsuki »

1. Miss Lata - Zdecydowanie wygrywa Inojka, ma tę stylówę, której zazdroszczę. :>

2. Mister Lata - Rok temu głosowałam na Kuroia i w tym roku też głosuję na Kuroia. Wśród plagi mężczyzn z damską urodą lub gładkimi rysami jest on - zarośnięty, starszy, zmęczony.

3. Forumowy No-Life - Ichirou, bo nieważne o której godzinie wejdę na forum, to widzę jak pisze na czacie lub za chwilę zaczyna pisać. Najbardziej zastanawiające jest to, że od rana jest. Czy tak naprawdę pieniądze na serwer idą na utrzymanie Ichirou? Z czegoś musi żyć.

4. Pechowiec - Oczywiście, że Juranu aka Akaruidesu Yoake, którego postać wreszcie nabrała jakiejś siły i sensu, a niedługo po tym umarł. XD

5. Mocarz - Sama nie wiem... Ichirou jest niesamowicie silny, ale na ile to kwestia klanu, a na ile PH?

6. Najlepszy Damski Charakter - Bad girl kapłanka Inojka.

7. Najlepszy Męski Charakter - Właściwie to mało czytam cudze posty... ciężko zdecydować. Kuroi, bo jego postać zachowuje się tak naturalnie, ludzko.

8. Szarak - Kto to jest Kaze Tetsu? XD Codziennie go widzę w online na forum, jest z Maji, a nie napisał posta od 12 maja. XD

9. Dobry Duszek Forum - Yoshimitsu jest milutki. Można z nim pogadać, pożartować, podrażnić się. Fajny gość.

10. Pisarz Lata - Tak jak nieco wyżej - mało czytam cudze posty. Raczej jedynie przeglądam. Wstrzymam się od głosu.

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Inojka <feelsgoodman> <kappapride>

12. Maruda - Ostatnio nikt jakoś się nie wybijał ze swoim marudzeniem. Przynajmniej nie pamiętam tego. Brak głosu.

13. Mistrz Pióra - Aktualnie jestem pod wrażeniem wzrostu umiejętności pisarskich Juranu aka Akaruidesu Yoake. Prowadził mi misję kiedyś, prowadzi też teraz i widzę drastyczną różnicę w prowadzeniu. Teraz jakby przychodziło mu to z większą łatwością.

14. Złoty Leniwiec - Arisa Terumi. Hayami, ile jeszcze każesz mi czekać? <notlikethis>

15. Złoty Pracuś - Każdy z administracji coś tam swojego dokłada. Może jakby mniej widzę Koalę, ale może to przez specyfikę jej pozycji.

16. Śmieszek - No wiadomo, że odlotowa agentka Shikatsu. Twardo walczy o swój tytuł z poprzedniej gali. Niejednokrotnie to udowodniła.

17. Najlepsza Letnia Scena - Starsza Mowa. XD

18. Bohater Lata - Kyoushi, bo uratował koleżankę z Uchiha. :>

19. Czarny Charakter Lata - Reika, przy której Jashinista Shiga wypadł na całkiem życzliwego, dobrodusznego i pomocnego medyka. XD

20. Nocny marek - Shins, ale przeczytałam głosy Yoshimitsu i teraz wiem, że oszukuje.

21. Niespodzianka Lata - Namida, bo wydaje się fajna i ma ładną KP oraz avki. XD
0 x
Obrazek
| Youmu Nanatsuki |
Embrace | the | Perfection
Awatar użytkownika
Shimazu
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 17
Ranga: Doko

Post autor: Shimazu »

Czas na głos Shina:
1. Miss Lata -

2. Mister Lata -

3. Forumowy No-Life - Ichir chyba jest już bezrobotny.

4. Pechowiec - Pechowiec – Juranu. Powód śmierci: kamienie w nerkach. Wbite z zewnątrz, z zawalonego stropu. Wprowadzone inwazyjnie do organizmu. Przez przypadek.

5. Mocarz - Ichirou. Zaczyna się robić ciekawie.

6. Najlepszy Damski Charakter - Nadal Reika. Wybaczcie.

7. Najlepszy Męski Charakter -

8. Szarak - Minami, bo nic o niej nie wiem.

9. Dobry Duszek Forum - Ryuuuu

10. Pisarz Lata -

11. Najlepsza sygnatura/avatar -Kyoushi, Nibi rządzi :D

12. Maruda - TwoFace. Zawsze.

13. Mistrz Pióra - przypomnienie: kategoria dla najlepszego MG

14. Złoty Leniwiec -

15. Złoty Pracuś -

16. Śmieszek - Twoface. Chociaż go nie lubię. Wystarczy poczytać SB.

17. Najlepsza Letnia Scena -

18. Bohater Lata -

19. Czarny Charakter Lata -18. Czarny Charakter Lata – Shins, bo jest tak czarny, że murzyni wygnali go z wioski i nazwali to "poganianiem czarnucha". A tak na serio - poczytajcie jego losowy post fabularny, i to naprawdę LOSOWY.

20. Nocny marek -

21. Niespodzianka Lata -
0 x
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz
GG/Discord: Michu#5925

Post autor: Kuroi Kuma »

1. Miss Lata - Youmu Nanatsuki - przez te wszystkie avki dograne razem, które co chwila są zmieniane na jeszcze lepsze. Świetna koncepcja postaci, mnie kupiła xD

2. Mister Lata - Ichirou - najbardziej mi tutaj pasuje

3. Forumowy No-Life - Akaruidesu Yoake - on jest chyba na forum zawsze, nawet jak go nie ma :v

4. Pechowiec - zagłosowałbym na siebie, bo sprzed nosa uciekła mi kosa i biżu, ale drugi w kolejce jest zgon Dżuranu, czyli głosik na Akaruidesu Yoake xD

5. Mocarz - brak ._. nie wiem, jakoś nikt nie pasuje mi do tej kategorii, soreczka

6. Najlepszy Damski Charakter - Youmu Nanatsuki - ponownie, bo jej koncepcja postaci jest po prostu świetna, a wszystko perfekcyjnie do siebie dograne.

7. Najlepszy Męski Charakter - Seinaru - bo kto inny zajada się kanapkami i kopie demona w tyłek? Do tego trzeba mieć jaja.

8. Szarak - Harruchi

9. Dobry Duszek Forum - Asaka - dobra duszyczka i wielbicielka bekonu, ma mój głos

10. Pisarz Lata - Shikarui - Mickiewicz jest tylko jeden

11. Najlepsza sygnatura/avatar - Youmu po raz trzeci i niestety ostatni - serio tu trzeba cokolwiek tłumacyzć?

12. Maruda - Reika - bo kto inny narzeka, że nie uwzględniłeś jego obecności w swoim poście, obecności która nie wpływa na Twoją postać w żadnym razie xD

13. Mistrz Pióra - Natsume - za prowadzonko eventu, dobra robota chłopaku

14. Złoty Leniwiec - Seinar - tak mu się nie chicało nic robić, że poszedł na emeryturę kappa

15. Złoty Pracuś - Natsume / Murai - po pół głosu ode mnie. Za przeprowadzenie eventu w całości

16. Śmieszek - Shiga i jego stara mowa, a potem konkurs piękności na najlepszego kandydata na biżu xD

17. Najlepsza Letnia Scena - Ohayo Gozaimasu Subarashi Sonzai

18. Bohater Lata - Yami, syn kupca z demonem w środku :O

19. Czarny Charakter Lata - Mujin - ma potencjał, nie spierdziel tego stary

20. Nocny marek - nie siedzę w nocy :(

21. Niespodzianka Lata - śmierć Musa ._.
0 x
Obrazek
PH | BANK
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości