Szóste Urodziny Shinobi War
- Youmu Nanatsuki
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: W KP znajdziesz wszystko.
- Widoczny ekwipunek: Po dużej, czarnej torbie nad pośladkami - nieco na boku, rozłożony fūma shuriken na plecach, katana o czarnym wykończeniu przytroczona do lewego boku
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=103822#p103822
- Multikonta: Airen Akamori
Re: Szóste Urodziny Shinobi War
Najlepszego życzę całemu forum. :>
Wybieram Jeźdźca Wojny, Iwaru.
Wybieram Jeźdźca Wojny, Iwaru.
0 x

☾ | Youmu Nanatsuki | ☽
Embrace | the | Perfection
- Souei
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9235
Wszystkiego najlepszego całemu forko i oby trwało przynajmniej dopóki nie skończy się główny wątek fabularny.
Poproszę Akuryo bo jednak ciągle mam słabość do tufejsów.
Poproszę Akuryo bo jednak ciągle mam słabość do tufejsów.
0 x

- Mei
- Wiek postaci: 30
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Niewysoki wzrost, niebieskie do pasa włosy oraz oczy z heterochromią. Lewe szkarłatne, zaś prawe koloru lodowego sopla. Budowa ciała szczupła, skóra śnieżnobiała o niskiej temperaturze. Strój miko. W skrócie młody wygląd jak na 29 lat.
- Widoczny ekwipunek: Jedną z bardziej widocznych rzeczy jest wachlarz noszony przez kobietę na plecach. Zaraz po nim uplasowała się duża torba znajdująca się pod nim. Poza nimi ma jeszcze dwie kabury, każda przypada na jedno udo (od czasu do czasu są widoczne spod ubrania). Do kompletu dochodzą rękawiczki z ochraniaczami, a także sznureczek obwiązany na ręce z kluczykiem zawieszonym na nim.
- Link do KP: viewtopic.php?p=5659#p5659
- GG/Discord: Mei#0402
- Multikonta: Yona
Na początek chciałabym życzyć wszystkim graczom, tym co są i tym, co aktualnie piszą kartę postaci, by mieli w sobie trochę cierpliwości, dużo pomysłów oraz by ich fabuła wiodła się jak najlepiej. Bądźcie odważni, spełniajcie forumowe marzenia i przede wszystkim bawcie się na różne sposoby.
Aczkolwiek jeśli o mnie chodzi, to dziwnie tak wracać po kilku latach na nową odsłonę. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak to forum się zmieniło, ile rzeczy urzeczywistniło, ile pomysłów stało się częścią tego wszystkiego. Zaczęłam tutaj grać z dobre sześć lat temu, przynajmniej z jedną rocznicę przeżyłam, lecz teraz jak wróciłam, aż głupio nie zostać. Każdy na Shinobi war ma swoje miejsce, jest ważny dla wszystkich. Można tego nie dostrzec pod ogromem graczy, ale tak naprawdę jest. Na przykład nigdy nie myślałam, że zostanie jakaś pamiątka po mnie, a jednak Gala jest kontynuowana po dziś dzień. Dlatego niech nikt się nie boi podsunąć szanownej administracji swoich twórczości oraz trwajcie kolejne lata. Po upływie lat, zrozumiałam jak to miejsce jest ważne oraz jak trudno się od niego oderwać. Dziękuję wszystkim, których poznałam, a także tym, którzy dalej tutaj tworzą. Jesteście wielcy, szczęśliwej szóstej rocznicy kochani!
Wybieram: Jeźdźca Iwaru
Aczkolwiek jeśli o mnie chodzi, to dziwnie tak wracać po kilku latach na nową odsłonę. Wciąż nie mogę wyjść z podziwu jak to forum się zmieniło, ile rzeczy urzeczywistniło, ile pomysłów stało się częścią tego wszystkiego. Zaczęłam tutaj grać z dobre sześć lat temu, przynajmniej z jedną rocznicę przeżyłam, lecz teraz jak wróciłam, aż głupio nie zostać. Każdy na Shinobi war ma swoje miejsce, jest ważny dla wszystkich. Można tego nie dostrzec pod ogromem graczy, ale tak naprawdę jest. Na przykład nigdy nie myślałam, że zostanie jakaś pamiątka po mnie, a jednak Gala jest kontynuowana po dziś dzień. Dlatego niech nikt się nie boi podsunąć szanownej administracji swoich twórczości oraz trwajcie kolejne lata. Po upływie lat, zrozumiałam jak to miejsce jest ważne oraz jak trudno się od niego oderwać. Dziękuję wszystkim, których poznałam, a także tym, którzy dalej tutaj tworzą. Jesteście wielcy, szczęśliwej szóstej rocznicy kochani!
Wybieram: Jeźdźca Iwaru
0 x
- Isei
- Martwa postać
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Dosyć wysoki facet, o kruczoczarnych włosach średniej długości. Wąskie, delikatnie przymróżone oczy również w kolorze czarnym. Wyraźnie widoczne kości policzkowe, które podkreślają kształt twarzy.
- Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z wysokim kołnierzem, pozbawiony kaptura. Na plecach zawieszone złożone Fuuma shuriken, układające się w kształt litery 'X'. Zawsze posiada przy sobie parasol, który często zawieszony jest przy pasie chłopaka. Na prawym palcu wskazującym złoty pierścień z wygrawerowanym emblematem Uchiha.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=125465#p125465
- GG/Discord: Silens#9436
Wybieram Jeździec Głodu (Yoshimitsu).
Oby jak najdluzej forko stalo
Oby jak najdluzej forko stalo
0 x

It's pointless...
Don't you know? Because that's the way death works.
Wandering the world of the living unnoticed as a spirit, that isn't a continuation of life.
When you die, that's it... There's nothing more... Nothing new begins.
No matter how much you regret or wish, if you couldn't do something in life, you can't suddenly do it when you die. That's just how it works, no way to defy it, try and you end up like this.
We no longer have future to fight for.
- Yui
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 15
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=9505#p170927
- GG/Discord: Yui#7531
Wszystkiego najlepszego dla forum i liczę na miło spędzony tutaj czas!
Wybieram Iwaru

Wybieram Iwaru
0 x
- Mayū
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Średni wzrost, ciemna karnacja, złote, podkreślone kredką oczy i czarne, długie włosy. Pieprzyk pod lewym okiem. Nadmiernie obwieszona złotą biżuterią i odziana w absolutnie niepraktyczną na pustyni czerń.
- Widoczny ekwipunek: Gurda; duży zwój pod gurdą; fūma shuriken u boku; duża torba na biodrze; kabura na udzie; rękawiczki z blaszkami.
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=8392&p=139116#p139116
- GG/Discord: vaynei
- Kan Senju
- Wiek postaci: 20
- Ranga: Akoraito
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9151
- GG/Discord: Hikari#5885
- Katetsu
- Wiek postaci: 22
- Ranga: DOKO
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=7060&p=113183#p113183
Wszystkiego Najlepszego, oby forum stało jak najdłużej
Wybieram Jeźdźca Głodu (Yoshimitsu)
Wybieram Jeźdźca Głodu (Yoshimitsu)
0 x
-Myśli-
-Słowa-
-Słowa-
- Yūta
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 36
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=151750#p151750
- Multikonta: Nie mam
- Kakita Ayame
- Gracz nieobecny
- Wiek postaci: 23
- Krótki wygląd: Niezbyt wysoka ciemnowłosa kobieta o ciemnych oczach o gęstych rzęsach i bladych ustach. Ubiera się w tradycyjne kimono. Posiadająca urodę charakterystyczną na Lazurowego Wybrzeża.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 62#p134862
Zleciało... a dopiero była piąta rocznica.
Działo się i niech się dzieje dalej!
Wszystkiego najlepszego dla Administracji i całej ekipy forumowej.
Nie wiem czy ta zabawa ma nam coś zasugerować? Czterech jeźdźców zwiastujących... no właśnie co?
Wybieram Jeźdźca Wojny
Działo się i niech się dzieje dalej!
Wszystkiego najlepszego dla Administracji i całej ekipy forumowej.
Nie wiem czy ta zabawa ma nam coś zasugerować? Czterech jeźdźców zwiastujących... no właśnie co?
Wybieram Jeźdźca Wojny
0 x
- Tatsuo
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 29
- Krótki wygląd: Długie rude włosy opadające swobodnie na ramiona, blizny od oparzeń na prawej stronie twarzy.
- Widoczny ekwipunek: Płaszczyk i przyczepiona do niego biwa.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=8019
- GG/Discord: Kraze#5092
- Multikonta: Don Patch | Fujiko
Miłego roku, a także smacznej kawusi życzę. Słaby jestem w pisanie życzeń tak bardzo publicznych, więc jedynie życzę wszystkim zdrówka, weny, chęci i spokoju ducha, bo to prawie jak nasze wspólne urodziny! Szkoda tylko, że Michał Szpak nam nie zaśpiewa na urodziny, ach... No, mógłby.
Miałem wybrać waifu wojny, ale każdy ją bierze, to ja tak nie mogę i wezmę Akuryo, bo jakiś taki brudny policzek ma.
Miałem wybrać waifu wojny, ale każdy ją bierze, to ja tak nie mogę i wezmę Akuryo, bo jakiś taki brudny policzek ma.
0 x

- Yasuo
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Hahahaha. Zobaczyłem swój komentarz z poprzednich urodzin xD. W sumie sam o to poprosiłem, więc dzięki
.
No i standardowo, życzę wszystkim spełnienia najskrytszych marzeń, nie tylko tych forumowych takich jak mega mocna postać, cudowne fabuły, etc. Ale też tych życiowych. Z własnego doświadczenia wiem, że jak w życiu są jakieś problemy, to człowiek nie ma nawet ochoty pomyśleć o forum... i o grze. Dlatego życzę wszystkim, żeby Wam się wiodło w życiu. Życzę miłości, zdrowia i pieniędzy (bo internet jednak swoje kosztuje, huehuehue + trzeba coś jeść, żeby mieć siłę pisać kolejne wyrazy), a także mnóstwa wolnego czasu na to, byście mogli spełniać swoje marzenia, realizować pasje, pisać na forum (sobie w sumie też tego życzę).
A jeśli chodzi o forum, to życzę wszystkim wiadomo: morza PH, gór złota (ryo), cudownych fabuł, żeby zgonów było jak najmniej (*oczy zwrócone w kierunku administracji z racji nadchodzącego eventu*), fabularnych seksików, bo są super (tylko ciężko znaleźć osobę towarzyszącą) i czego sobie zażyczycie.
A forum życzę, żeby trwało i nie umarło. Przynajmniej jeszcze przez rok. Za rok pewnie odświeżę te życzenia i może jeszcze kolejny przeżyje.
Plus szykuję pewną niespodziankę, ale praca inżynierska mi strasznie dużo czasu pochłania... może za rok
.
A co do wyboru jeźdźca, to... Yukirin miała rację i nie mogę wybrać inaczej, chociaż już mnóstwo osób dokonało tego samego wyboru... z racji tego, że jeździec ten był moją pierwszą postacią na tym forum, która zginęła w jeden z najgłupszych możliwych sposobów, ale i tak mam do tej postaci wielki sentyment... wybieram Iwaru, Jeźdźca Wojny.
EDIT:
Dołączam się do życzeń Hanumana
Mniej dram, mniej drodzy państwo
.

No i standardowo, życzę wszystkim spełnienia najskrytszych marzeń, nie tylko tych forumowych takich jak mega mocna postać, cudowne fabuły, etc. Ale też tych życiowych. Z własnego doświadczenia wiem, że jak w życiu są jakieś problemy, to człowiek nie ma nawet ochoty pomyśleć o forum... i o grze. Dlatego życzę wszystkim, żeby Wam się wiodło w życiu. Życzę miłości, zdrowia i pieniędzy (bo internet jednak swoje kosztuje, huehuehue + trzeba coś jeść, żeby mieć siłę pisać kolejne wyrazy), a także mnóstwa wolnego czasu na to, byście mogli spełniać swoje marzenia, realizować pasje, pisać na forum (sobie w sumie też tego życzę).
A jeśli chodzi o forum, to życzę wszystkim wiadomo: morza PH, gór złota (ryo), cudownych fabuł, żeby zgonów było jak najmniej (*oczy zwrócone w kierunku administracji z racji nadchodzącego eventu*), fabularnych seksików, bo są super (tylko ciężko znaleźć osobę towarzyszącą) i czego sobie zażyczycie.
A forum życzę, żeby trwało i nie umarło. Przynajmniej jeszcze przez rok. Za rok pewnie odświeżę te życzenia i może jeszcze kolejny przeżyje.
Plus szykuję pewną niespodziankę, ale praca inżynierska mi strasznie dużo czasu pochłania... może za rok

A co do wyboru jeźdźca, to... Yukirin miała rację i nie mogę wybrać inaczej, chociaż już mnóstwo osób dokonało tego samego wyboru... z racji tego, że jeździec ten był moją pierwszą postacią na tym forum, która zginęła w jeden z najgłupszych możliwych sposobów, ale i tak mam do tej postaci wielki sentyment... wybieram Iwaru, Jeźdźca Wojny.
EDIT:
Dołączam się do życzeń Hanumana

0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Noguchi Akane
- Martwa postać
- Wiek postaci: 29
- Krótki wygląd: Akane jest dość wysoką kobietą, o pociągłej twarzy i długich, ciemnych włosach i jasnej cerze. Sylwetkę ma dość szczupłą, z lekko zarysowanymi mięśniami, sugerującymi raczej zwinność, aniżeli czystą, fizyczną siłę.
- Widoczny ekwipunek: Wygodny strój podróżny, kamizelka shinobi, torba na pośladkach i kabura przy udzie. Dwa złożone Fuma Shurikeny przy pasie, na wszystko zaś narzucony ciemny, wygodny płaszcz z kapturem. Maska Oni skrywająca twarz.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=156179#p156179
- Multikonta: Hoshigaki Toshiko
Kolejny rok mija, a my tu dalej sobie z Hanem nie możemy poradzić - no ale przynajmniej wiemy, jak się nazywa i gdzie mieszka(ł). Życzę nam wszystkim, żebyśmy się mimo wszystkich mniejszych i większych dramek dalej rozwijali, fabułki szły pięknie, a mechanika była z każdym updatem coraz lepsza.
No i żebyśmy doczekali końca sagi o Hanie i poznali, co tam nam Natsu przyszykował. : ) Ze swojej strony wybieram Akuryo i czekam okazji na zapoznanie się z tym koleżką.
No i żebyśmy doczekali końca sagi o Hanie i poznali, co tam nam Natsu przyszykował. : ) Ze swojej strony wybieram Akuryo i czekam okazji na zapoznanie się z tym koleżką.
0 x
- Kazuma
- Wiek postaci: 18
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9545
- GG/Discord: Avarice#3584
- Multikonta: Avarice
Najlepszego wszystkim, biorę NES'a
0 x
~ Zawsze i wszędzie, reberu j... będzie ~

Henge

Henge
- Asaka
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 27
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Białowłosa, złotooka, niewysoka
- Widoczny ekwipunek: Kabury na broń na udach; duża torba na pośladkach; bransoletka na prawym nadgarstku; obrączka na palcu; wielki wachlarz na plecach
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=5564
- Aktualna postać: Airan
Aż trudno uwierzyć, że za niecały miesiąc stukną mi trzy lata gry tutaj. Nigdy nie przypuszczałam, że wciągnę się tak bardzo, że zostanę na tyle czasu. Cieszę się, że niektórzy (khem, na Was patrzę, Shikarui, Jun, Ao…) mnie jednak namówili, żebym spróbowała 
Życzę wszystkim dystansu i weny na kolejny rok. Fajnych fabułek ♥
Wybieram NESa :>

Życzę wszystkim dystansu i weny na kolejny rok. Fajnych fabułek ♥
Wybieram NESa :>
0 x
赤 · 水 · 晶

· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain

· · ·
seasons don't fear the reaper
nor do the wind, the sun or the rain
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości