Ciągłe zastoje przy technicznych rzeczach, brak klarownych odpowiedzi, długi czas oczekiwania.
ROZWIĄZANIE
Dodatkowy decyzyjny techniczny mod support zajmujący się bezpośrednio Kuźnią/WT i ewentualnie również działem pomysłów oraz może utworzenie jakiejś dokładnej procedury przez którą będą przechodziły wszelkie pomysły i projekty w WT i Kuźni
DODATKOWE UWAGI
Jest to zrozumiałe że każdy z moderatorów i adminów jest człowiekiem i potrzebuje czasu dla siebie także poza forum, także nie chcę aby zostało to odebrane jako atak na kogokolwiek w administracji, jest to po prostu mój pomysł, który pomoże zachować większą dynamikę we wspomnianych wcześniej działach.
Obecnie w związku z tym że forum się rozwija, jest więcej graczy oraz ludzie osiągają pułapy, które wcześniej nie były zdobywane, pojawia się coraz więcej rzeczy technicznych, które niestety ale leżakują bardzo długo i niestety niektóre takie kwestie powodują kolejne zastoje, już nawet poza działami technicznymi - na misjach bądź w fabule.
1) Czy Hozuki w formie wody może zostać otruty? - zadanie pytania w dniu: 30.09.2020
2) Czy systemy działania 3 Ayatsurii lalek? - zadanie pytania w dniu: 27.11.2020
3) Siła lalek? - zadanie pytania w dniu: 27.11.2020 + cały temat w pomysłach
4) Brakująca technika Ayatsurii: mógłbym już pingnąć 96h od ostatniej odpowiedzi
Kolejnym ważnym do poruszenia tematem jest fakt że dział WT został ponownie zamknięty i jest to już 3 raz w przeciągu ostatniego miesiąca czy dwóch a po otwarciu nie zdąży minąć nawet pełen tydzień zanim ponownie dział zostaje zamknięty. Graczy stale przybywa, więc jest to zrozumiałe że także pojawia się więcej technik które gracze chcą opracowywać, jednak nawet teraz jak jest po 5 modów i 3 nadzorujących to mimo wszystko za mało żeby wszystko działało bez opóźnień.2) Czy systemy działania 3 Ayatsurii lalek? - zadanie pytania w dniu: 27.11.2020
3) Siła lalek? - zadanie pytania w dniu: 27.11.2020 + cały temat w pomysłach
4) Brakująca technika Ayatsurii: mógłbym już pingnąć 96h od ostatniej odpowiedzi
Ostatnim ale na pewno nie najmniej ważnym jest dział pomysłów. Na obecną chwilę znajduje się tam AŻ 13 (z tym pomysłem 14) wątków i też się robi coraz to większy zastój a przecież wszyscy chcemy żeby forko działało jak najlepiej i każdemu grało się jak najfajniej