Grafik poszukiwany!

Tradycyjny offtop - można tutaj swobodnie rozmawiać na temat forum, rozgrywki, tematyki, albo nawet o tematach zupełnie z innej beczki. Ogólnie - piszta, co chceta!
Awatar użytkownika
Rika Kari Matsubari
Wiek postaci: 19
Ranga: Sentoki

Grafik poszukiwany!

Post autor: Rika Kari Matsubari »

Hej! Potrzebuję kogoś, kto potrafi zmienić mi kolorki zwierza :D
Obrazek
O co chodzi? Zależy mi na tym, by moja sówka była beżowo-brunatna, miała jakieś może zielone oczęta i jakieś bardziej pasujące (niebieskie? Nie wiem jak wyjdzie) tło. Ktoś jest w stanie się tego podjąć? :)
0 x
Kiku

Re: Grafik poszukiwany!

Post autor: Kiku »

Lepiej chyba nie potrafię.
Obrazek
Obrazek
0 x
Awatar użytkownika
Kenshi
Postać porzucona
Wiek postaci: 25
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
Multikonta: Azuma

Post autor: Kenshi »

Ładnie, sam bym tak nie zrobił ;)
0 x
Wiem, że niektórzy mają ser­ca jak dzwon

Silne, głośne, pra­wie niez­niszczal­ne

Lecz zim­ne jak żela­zo, z które­go je odlano
Obrazek
Zan

Post autor: Zan »

Sówka rzeczywiście wyszła pięknie i jest już w moich rękach ;)
Dzisiaj poszukuję człowieka dobrej woli o nieco mniej zaawansowanych skillach. Potrzebuję kogoś, kto dałby radę przekadrować 2-3 obrazki. Mi jakoś dziwnie wychodzą, choć rzadko mam z tym problem :| Czekam na rycerza na koniu! :D

Edit: Dzięki Shiga! :)
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piszemy o wszystkim!”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości