Ja chce frytki.

Moderator: Souei

Tsuyoshi

Ja chce frytki.

Post autor: Tsuyoshi »

[center][img]http://www.laughingreaper.com/siteimages/cosplay_trigun_vash-gloves-v2-anime_laid-out-filled-1.jpg[/img][/center]
Nazwa
Shin'yōju tebukuro
Typ
Ubranie bojowe
Objętość
Zakrywa ręce od łokcia w dół.
Zdobycie
200ryo
Opis Na pierwszy rzut oka są to zwykłe rękawice, wykonane z bardzo dobrego materiału jakim jest jedwab. Sięgają one trochę ponad łokieć, a na samych łokciach umiejscowione są blaszki, które mogą posłużyć jedynie jak ochrona przed stłuczeniem podczas upadku, lub przy odrobinie szczęścia odbić kunaia czy też shurikena. Teraz przejdźmy do najważniejszej części rękawic, dziur na wszystkich kostkach. Są to cieniutkie otwory, które bezpośrednio prowadzą do skóry dzięki czemu możemy z nich wytworzyć i wystrzelić 10 senbonów z papieru.
Właściwości
  • Wytworzenie 10 senbonów z papieru zajmuje jedną minutę.
  • Senbony możemy wystrzelić wszystkie na raz, ale nie koniecznie. Możemy strzelać też pojedynczymi.
  • Senbony swoją twardością i ostrością są identyczne jak zwykłe te dostępne w sklepie.
0 x
Kamiru

Re: Ja chce frytki.

Post autor: Kamiru »

Same rękawice mogą być za 200ryo, ale strzelanie senbonami z papieru idzie do wt lub używasz pasywki.
0 x
Tsuyoshi

Post autor: Tsuyoshi »

Jako, że od rangi D w dziedzinie klanowej mam napisane, że mogę wytwarzać już przedmioty pokroju mieczy itp. To myślę, że nie będzie potrzebna aplikacja w dziale WT jeśli chodzi o senbony.
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Obrazek
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Akcept :)
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

I ja tez.
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

i ja / przenoszę
0 x
Zablokowany

Wróć do „Przedmioty”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości