Kozar

Kozaretsu Maji

Kozar

Post autor: Kozaretsu Maji »

//Pragnę nadmienić, że wszystkie moje statystyki oscylują około 50 pkt, natomiast KKG ma równe 100pkt

Imię: Kozaretsu

Nazwisko: Maji

Pseudonim: Kozar

Ranga:Gennin

Status:Shinobi

Klan: Maji

Kekkei Genkai: Jiton

Natura Chakry:Katon

Pochodzenie: Sunagakure no Sato

Aktualne Miejsce Pobytu: Pustynia Nara

Aparycja i charakter:

Wzrost i waga:180 cm, 70 kg

Aparycja: Kozaretsu, czy jak kto woli Kozar posiada okrągłe, średniego rozmiaru zielone oczy w których zależnie od sytuacji widać samotność, żal lub radość, które czasem zasłania długa, czerwona grzywka. Ogólnie jego włosy są rozwiane nawet wtedy, gdy nie ma wiatru. Są średniej długości, i jakoś nie rosną zbyt szybko, ale chłopakowi to nie przeszkadza. Zapuszczał je strasznie długo, toteż nie potrafi ich ściąć. Często się uśmiecha, ale nie wiadomo czy szczerze. Na szyi w tle czarnej bluzki widać mały, ciemnozielony medalik, odziedziczony po rodzicach. Nie jest zbyt wysoki, jednak nie należy do niskich. Jest hmhm...leciutko zbyt chudy w porównaniu do swych rówieśników, jednak nie zważa na to. Na czarnym T-shircie nosi niebieską kamizelkę z rękawami oraz kaptur. Na jego czarnych spodniach na prawym udzie posiada kaburę na broń. Na lewej ręce maszynkę załadowaną senbonami, w prawym rękawie wybuchowe bomby.

Ubiór: Czarny T-shirt, na niego narzucona ciemno niebieska kamizelka z kapturem, buty a la trampki.

Archetyp Charakteru:Neutralny dobry.

Cechy Charakteru:Młody, opryskliwy chłopak. Nie jest zadufany w sobie, potrafi kochać i okazywać innym swe uczucia. Jest leniwy i towarzyski, zawsze stara się być jak najbardziej samodzielny, poprzez to jest uparty niczym wół, zawsze dąży do własnych celów, jednak szanuje zdanie mądrzejszych i starszych osób, aczkolwiek potrafi zaleźć za skórę. Jest towarzyski, więc jak łatwo się domyślić uwielbia być w centrum uwagi...wszystko co robi, stara się robić jak najszybciej, przez co często wpada w kłopoty...jest lojalny względem przyjaciół, rodziny osób zlecających misję...Nigdy się nie poddaje, walczy do końca i dotrzymuje obietnic. Często sprawia problemy, jednak większość z nich udaje mu się rozwiązać samemu, czasem pomagają mu jego nieliczni przyjaciele..

Atrybuty fizyczne i duchowe:

Siła: Zero Kaishi.
Wytrzymałość: Zero Kaishi.
Szybkość: Zero Kaishi.
Zręczność: Zero Kaishi.
Kontrola Chakry:Zero Kaishi +
Zasoby Chakry: Znikome. ++
Kontrola Kekkei Genkai:Ichi Kaishi.
Potencjał Genjutsu: Zero Kaishi
Kontrola Natur Chakry:

Katon: Zero Kaishi.

Walka Wręcz: Zero Kaishi.
Punkty Rozwoju:43
Punkty Sławy:
Punkty Fabuły:0

Umiejętności:

Umiejętność Dodatkowa: Gakushi - Muzyk
Dostaniesz byle jaki instrument do ręki i zaraz grasz jak byś się z ów instrumentem urodził. Twój talent do muzyki zadziwia każdego. Niezwykle przydajesz się na weselach, a ludzie przy twoich techno bitach granych na cymbałkach świetnie się bawią.

Talent Wrodzony:

Styl Walki:Masutasutairu
Specjalizacja:
Dai Chakura

Pakt ze Zwierzętami:

Bijuu/Pieczęć/Inne:

Inne Umiejętności:
- Specjalista (może uczyć się nowych umiejętności)
-Kowal (lvl1)
-Wytrzymałość psychiczna (1lvl)

Ekwipunek:

Przy sobie: 5 tabliczek czekolady, Guma Balonowa, Haridoku załadowane 5 senbonami na lewej ręce, na plecach przyczepione 2 średnie zwoje, Fajki, zapalniczka, 2 tanto przyczepione do płaszca

Pojemnik na broń: - 15 kunai i 8 shurikenów , 30 makibishi.2 kunai pierwszego typu i 1 trzeciego typu,
Zapieczętowane: W 2 zwojach (średnich) żelazny piasek. Jeden zwój pojemności gurdy, czyli ok. 2 gurdy.

Przy sobie2 Tanto

Pieniądze: 605 rou.

Depozyt: (dom)
+ kawał metalu na 5 kunai/8 shurikenów
+ kawał metalu na prawie cały miecz/sierp

Przepisy:

Asortyment Technik:

Ninjutsu:
-Bunshin no jutsu (tworzy niematerialne klony)
-Henge no Jutsu)przemiana użytkownika w cokolwiek)
-Dekata Ki (chodzenie po ścianach)
-SHunshin no Jutsu
-Kai(uwalnia z działania prostych genjutsu)
Hishou Gu(pieczętuje przedmioty w zwojach)
Taijutsu:
Genjutsu:
-Utsusemi no jutsu(proste genjutsu, ofiara słyszy to co chce oprawca.)
Klanowe:
-Buki Tetsu no jutsu (Żelazny piach formuje się w kolce mogące przebić przeciwnika)
-Satetsu no jutsu (kontrola żelaznego piachu, zamiana w inne przedmioty)
-Henkan no Suna(zamiana piachu w piach żelazny)
Specjalizacji:
brak
Własne:
brak
Katon:

Inne:

Nindo:

Osiągnięcia:
-Narutolog
-Wieczny Gennin (przebywanie na randze gennina przez czas 8 miesiący) (+2 all staty)

Śmierć:
-Wysyp Żywych trupów, Suna

Choroby:
-Uzależnienie od papierosów
Fobie:

Ranga Dodatkowa:

Wypełnione Misje:

Rangi D - 8
Rangi C - 7
Rangi B - 0
Rangi A - 0
Rangi S - 0

Specjalne Wydarzenia: Wysyp Żywych Trupów, Suna
-Walka z Tosią, śmierć

Biografia:

Kozaretsu...był zwykłym dzieckiem..no prawie...Urodził się.. właśnie...nie wiadomo gdzie się urodził. Podróżował z ojcem ściganym przez jakąś organizację, matka natomiast zmarła przy porodzie. Gdy chłopiec miał 5 lat, ojciec wiedząc, że niedługo grupa ta go złapie, uczył syna tajników jego klanu...chłopiec szybko pojmował nauki ojca, i nawet nieźle wychodziło mu panowanie nad żelaznym piaskiem...potrafił tworzyć z niego proste rzeczy, a nawet zwykły piasek zamieniać w żelazny...Podczas pobytu w jakiejś małej wiosce ojciec hmm...dostał naprawdę dobrze płatne zlecenie. Miał zabić jakiegoś kupca. Jego ochroniarzami było jedynie 2 samurajów. Na nieszczęście Ikimuno (mój ojciec), w wiosce obecny był Przywódca ścigającej go organizacji , jako iż wioska ta znajdowała się blisko osady w której mieli oni zlecenie...zrobili sobie przerwę w tej wiosce Ojciec dzielnie walczył, w czasie gdy Ko oglądał wszystko z ukrycia...w końcu bezwładne ciało ojca Kozaretsu padło na ziemię... Ko zalany łzami biegł w stronę ojca...tamci już dawno się ulotnili...w osadzie obecny był jakiś Jounin z
Suna gakure...Ko nie chciał się tam udać, i po prostu zabił Jounina żelaznym piaskiem...udało mu się to, ponieważ nikt nie znał zdolności chłopca, a Jounin nie był gotowy na walkę...chłopiec uciekł z osady...w Sunie zrobiło się głośno z
powodu śmierci tego Jounina...przyjaciele poległego wrócili pewnego dnia do wioski i spalili ją...Oficjalnie byli to jacyś zbiegli ninja...Suna nie chciała niszczyć mniejszej wioski...więc wykorzystała mały oddział jouninów...Kozaretsu został oszczędzony, tak jak inne dzieci...zostały one dostarczone do Suna-Gakure, a następnie wysłane do Akademii...Ko wiedział, że dalszy opór nie ma sensu, więc pogodził się ze swoim losem...Pamięta jednak nadal to, iż musi pomścić śmierć swego ojca...
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Kozar

Post autor: Defrevin »

Link do karty postaci prosimy.
Czy aby przypadkiem ta postać nie poniosła śmierci?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kozaretsu Maji

Owszem, jednak na owym forum jest możliwość określonej liczby śmierci w danych okolicznościach w danym okresie czasu, więc nie widzę problemu.

http://ninjagaiden.pl/viewtopic.php?f=36&t=3407
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Bombowe zasady :)

Natsu oraz Itami, proszę o wypowiedzenie się.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Dobra powiem tak, we wszystkich statystykach masz niemalże zero kaishi, na nowym systemie NG są to niestety statystyki akademickie z tego co pamiętam, ale pamiętam też jaki próg miało to na starym systemie, zatem ode mnie możesz dostać na start:
  • Genin
  • 20 PA do rozdania w dowolne statystki
  • Jedna darmowa technika rangi D.
Mam nadzieję, że Ci to pasuje
0 x
Kozaretsu Maji

Jeśli rozumiem, to mam tylko 20PA i jedną technikę rangi D, a wcześniej miałem kilka technik rangi d/c i 43 PR?
http://ninjagaiden.pl/viewtopic.php?f=3&t=9027 -zwróć uwagę na plusy przy moich statystykach.
Koniec końców, przy każdej statystyce, niech stracę, miałem po 30PA, jednak KKG - równiutkie 100pkt.
Nie zamierzam się kłócić, jednak po prostu czuję się pokrzywdzony. Spójrz na arsenał moich technik. Jeśli nie zachowam tych technik i ewentualnych zamienników z tego samego poziomu oraz jak pisałem 30pkt w każdym atrybucie oraz 100pkt w KKG (ewentualnie proporcjonalnie odnośnie tego forum ( tam na genninie 100pkt to był maks danego atrybutu, dlatego KKG miałem tylko na 100)). Proszę o wypowiedzenie się wszystkich uprawnionych osób, które oczywiście mogąto zrobić w najbliższych dniach.
0 x
Awatar użytkownika
Rokuramen Sennin
Support
Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki

Post autor: Rokuramen Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Kozaretsu Maji

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź dlaczego jest tak, a nie inaczej. Jestem zadowolony. Z chęcią zgodzę się na te warunki. Czyli dodatkowe 30PA, 1 technika D plus dziedzina rangi D ?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Tak.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość