Pozostałe opcję zablokowałem (w czym poparła mnie znaczna część administracji), ale pozwalam sobie założyć tą ankietę, aby w końcu roztrząsnąć sprawę rang jakich będziemy używać na forum. Chodzi o propozycję z tego tematu.
Aby nie zmuszać do przeglądania całego wątku, propozycję podaję poniżej.
Obecne rangi:
Genin
Chunin
Tokubetsu Jounin
Jounin
Senin
Proponowana zmiana:
Genin -> Dōkō (Uczeń)
Chunin -> Akoraito (Akolita)
Tokubetsu Jounin -> Sentoki (Bojownik)
Jounin -> Kogō (Weteran)
Seinin pozostałby jaki jest.
Proszę głosować. W tym przypadku zdecyduje większość forum bo chodzi tutaj o walory estetyczne które jednak mogą mieć znaczenie dla klimatu fabuły forum.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zachęcam do głosowania bo na chwilę obecną jedynie 12 osób wyraziło w ankiecie swoją opinię.
Wyznaczyłem czas do piątku do 21. Wtedy powinienem już wrócić z urlopu więc w zależności od decyzji, zostanie zmodyfikowany lub nienaruszony system.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.