Główna ulica

Awatar użytkownika
Shirayuki
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 16
Ranga: Doko

Re: Główna ulica

Post autor: Shirayuki »

//Przepraszam za brak aktywności//

Wszystko wydarzyło się tak szybko... Dla mnie zaś czas niemalże zatrzymał się w miejscu. Każdy kolejny krok jakby stał się spowolniony. Na plecach czułam dokładnie miejsce w które uderzył mnie senpai. Domyślałam się jedynie, jak długo mogłam stać tak nieruchomo nim postanowiłabym sama ruszyć do przodu. Stało się jednak. Nie było już odwrotu od tej decyzji. Los mi dzisiaj sprzyjał. Tak jak się spodziewałam, chłopak nie zdawał sobie sprawy, że cały czas ktoś go obserwował. Nawet jeśli widać mnie było jak na tacy. Wracając jednak to tych ważniejszych spraw. Sprawnym ruchem złodziejaszek został podcięty i znalazł się na glebie. Chyba nie zdążył nawet dojść do siebie po zderzeniu z podłożem, a już został przygnieciony moim ciężarem. Dopiero kiedy sensei przejął "więźnia" wręczając mi nagrodę mogłam go spokojnie puścić. Dziękuję - ukłoniłam się. Dopiero chwytając woreczek ujrzałam jak całe dłonie niemalże drżały z powodu krążącej w organizmie adrenalinie. A do był zaledwie mały złodziejaszek. Oby nie doszło w najbliższym czasie do jakiejś walki. No ale póki co, mogłam udać się do domu i opowiedzieć tacie o dniu "pełnym" przygód.

[z/t do domu]
0 x
Zablokowany

Wróć do „Lokacje”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości