Kaikan - Dom Gościnny

Awatar użytkownika
Azuma
Wiek postaci: 18
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy
- wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy
- delikatne blizny na przedramionach i rękach
- przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu
- skórzana kamizelka shinobi
- kabury na broń na lewym i prawym biodrze
- torba z ekwipunkiem na lewym pośladku
- lekka zbroja

Re: Kaikan - Dom Gościnny

Post autor: Azuma »

Wysłuchał spokojnie opowieści Hiromi, mocniej tylko ściągając brwi, gdy usłyszał o chłopaku któremu miała wpaść w oko. Zupełnie nie podobała mu się myśl, że miałby walczyć o jej względy z innymi, ale też nie mógł się dziwić. Od Hiromi bił blask ciepła i dobroci, który pozwalał zjednywać sobie ludzi.

Ale to nie była jedną historia – Hiromi niebawem przeszła do kolejnej, gdzie wspomniany był inny chłopak, któremu przyjaciółka ukradła pieniądze. Gdy usłyszał, że Hiromi skoczyła z nią z klifu, już otworzył usta gotowy powiedzieć coś karcąco, ale dynamika opowieści tylko się zwiększyła, gładko zmieniając tory na jeszcze inną opowieść, a potem jeszcze kolejną. I kolejną.

Gdy doszło do wiedźmy handlującej specyfikami, z wrażenia aż pokręcił głową. – Naprawdę, tylko tego… Mam wrażenie, że zrobiłaś znacznie więcej ode mnie - powiedział z uznaniem, nieco skrępowany takim pocałunkiem, w takim miejscu, bo łatwo było sobie wyobrazić tak składane pocałunki na jeszcze innych partiach ciała. Jego czy jej. Dlatego jej słowa o tęsknocie skwitował w jeden sposób – gorącym pocałunkiem.

Już później, bo będącym przebranym i w posiadłości, w jadalni rozprawiali o tym co spotkało bardziej doświadczonego Uchihe. Ten podzielił się całą historią, a Hiromi potrzebowała chwili aby to przetrawić, a swoje spostrzeżenia ubrać we właściwe słowa. Gdy usłyszał jej odpowiedź, wcale się jej nie dziwił.

– Tak, gdybym tego na własne oczy nie zobaczył, a na skórze nie odczuł, to bym sam nie uwierzył… A jednak, są jeszcze takie dziwy, jakie nam się nie śniły - mruknął, całkowicie zgadzając się z jej słowami w których niedowierzanie mieszało się ekscytacją takim odkryciem. Chwilę później jednak się roześmiał, po żywiołowej wzmiance o wronie, która dosłownie postawiła nastoletnią Uchihe na nogi.

– Pewnie… choć nie wiem gdzie teraz jest. Wiesz, to ptak, niespecjalnie go pilnuje. Chce to gdzieś podleci, odleci, a innym razem, przysiadzie na ramieniu, lub na gałęzi obok i się przysłuchuje. Tak mi się przynajmniej zdaje - powiedział, wstając jednak w ślad za Hiromi, a potem skierowali się na tyły domu, do ogrodu. Wypatrując tego ptasiego towarzysza. – Hum… nie widzę go, może zwiedza Saimin. Ten Tengu, wspominał że będzie chciała zobaczyć coś więcej, poza górskimi szczytami - wzruszył ramionami, a potem pieszczotliwie zmierzwił nieco włosy Hiromi, gdy wspomniała że cała noc nie zaśnie – Taaaak i to z powodu wrony, los ci mój. Na koniec westchnął teatralnie, z powrotem kierując się do posiadłości, już po posiłku, do sypialni.
0 x
Awatar użytkownika
Uchiha Hiromi
Wiek postaci: 18
Ranga: Doko
Krótki wygląd: Czarne, długie włosy, ciemne oczy, delikatne rysy twarzy, lekka nadwaga.
Widoczny ekwipunek: Torba na pośladku, kabura na udzie
Multikonta: Yuki Hoshi

Re: Kaikan - Dom Gościnny

Post autor: Uchiha Hiromi »

Z/T - Uchiha Hiromi, Azuma
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Domy mieszkalne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości