Budka Ramen

W osadzie można odnaleźć wszystkie jednostki organizacyjne konieczne do normalnego trybu życia. Można tu odnaleźć szpital, restauracje, sklepy z różnymi towarami, a także gorące źródła bądź arenę.
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek C
Krótki wygląd: Krótkie, białe włosy oraz złote oczy.
195cm oraz 93kg
Widoczny ekwipunek: Kamizelka Shinobi - Tors
Torba - Prawy pośladek
Kabura x2 - Prawe i lewe udo
Multikonta: Mangetsu

Re: Budka Ramen

Post autor: Gundan »

Gdy dziewczyna poszła już przeglądać sobie jakieś materiały do dekoracji wnętrza ja siedziałem sobie dalej wpatrując się w kartkę. Czyli jednak nic nie masz... Pomyślałem dosyć zawiedziony z tej sytuacji. Początkowo miałem ochotę wstać i wyjść, jednak widoczna na "zleceniu" nagroda była na tyle kusząca bym sprawić, że siedziałem i myślałem. Chyba pierwszy raz w życiu tak bardzo skupiłem się na sztuce.
Obraz, co...najważniejsze rzeczy, jak najwięcej w jak najmniejszej postaci? Co jest najważniejszą rzeczą... Zacząłem interpretować pomału każdy element zadania. Początkowo zastanawiając się nad tym przez myśl przechodziły mi pieniądze, siła, pozycja społeczna, jednak gdy tak siedziałem ze wzrokiem wbitym w słowo "najważniejsze" dotarło do mnie, że to nic z tych rzeczy. Dla mnie najważniejszą rzeczą jest wolność, ale to dla mnie. Dla każdego może to być coś innego.
Wstałem pomału z taboretu i postanowiłem zrobić pewien wywiad. Na pierwszy ogień poszedł właściciel budki, który najprawdopodobniej był też zleceniodawcą.
- Ekhem... - odkaszlnąłem by zwrócić jego uwagę po czym nie mają pojęcia jak inaczej zapytać zapytałem wprost - Co dla Pana jest najważniejsze w życiu? I czy mógłbym dostać coś do rysowania? Drugie pytanie zrodziło się w mojej głowie jak tylko zacząłem zadawać pierwsze. W końcu wszystko super, fajnie i wogole ale nawet jak znalazł bym jakiś pomysł na rysunek to na czym mam to zrobić? Chyba tamta "światowej klasy dekoratorka budek z ramenem" nie myśli że wszyscy chodzą z chociaż atramentem, pędzlem i jakimiś chociażby kartkami.
W każdym razie po uzyskaniu odpowiedzi od właściciela i identycznym pytaniem podchodzę również do naszej "gwiazdy". Oczywiście pytam tylko o najważniejszą rzecz, ewentualnie jeśli właściciel nie miał sprzętu do malowania to wtedy o to również ją pytam.
0 x
Awatar użytkownika
Fumetsu
Gracz nieobecny
Ranga: Dōkō

Post autor: Fumetsu »

9/15Niech żyje sztuka
[ Gundan - misja D ]

Dziewczyna poszła przeglądać za materiałami, a chłopak siedział i wpatrywał się w kartkę. Gundan miał ochotę wyjść z budki, lecz niestety wynagrodzenie mówi samo za siebie, przecież z pewnością zachęciło by nie jednego, naprzykład takiego chłopaka, który jednak został w "knajpce" i zaczął myśleć, jaki wysyrój byłby odpowiedni. Pierwszy raz skupił się na sztuce? Nic dziwnego przecież przeciętnie nie otrzymuje się takiego zlecenia, a tym bardziej, że najważniejsze rzeczy, jak najwięcej w jak najmniejszej postaci. Teraz rozmyślanie co jest najważniejszą rzeczą, interpretowanie zdania kilka razy i to samo w kółko, lecz większość wie o tym, że trzeba kilka razy przeczytać, aby zrozumieć, ale czy tutaj było by na pewno co rozumieć? Pieniądze przecież dla nie jednego obywatela tej wioski, rzecz materialna jest ważniejsza od człowieka, siła, pozycja społeczna... WOLNOŚĆ, najważniejsza rzecz akurat tego młodzieniaszka. Dobrze kombinował, myśląc że dla każdego innego człowieka, rzecz ważna mówi co innego.

- Tak? - po wyraźnym odkaszlnięciu Gundana karczmarz skierował wpierw na niego głowę, ale po chwili spokojnym krokiem skierował się w jego stronę, lecz był po chwili wołany przez inną osobę, którą najwidoczniej zignorował -najważniejsze? Wiara i rodzina... - karczmarz zamilkł na chwilę po czym w jego oczach zakręciła się łezka - do rysowania mam pióro chyba? - kucnął po czym szukał coś pod ladą, zapewne poszukiwał pióra o którym wcześniej wspomniał, po chwili wstał i podał chłopakowi pióro, ale nadal brakowało atramentu… Gdy zapytałeś dziewczynę ona oczywiście poszła do swojej skrzyni po czym wyciągnęła z niej zestaw piór wraz z atramentem, po czym podała je Gundanowi
- Wszystkie pióra są tutaj – powiedziała z szerokim uśmiechem na twarzy, który był od ucha do ucha.

Teraz młodzieniec mógł działać, jego robota na pewno nie będzie trwać wieki, bo przecież każdy ma talent, tylko każdy musi go rozwinąć, ale ciekawe jaki talent ma ten chłopaczek, miejmy nadzieję, że przynajmniej zna podstawy i nie narysuje „Patyczaka”, a dziewczyna? Goniła po całej karczmie, po czym myślała, zapewne nad wystrojem tutaj, na okna dawała ciepłe kolory, zaś przy drzwiach zimne, zapewne miała swoją koncepcje twórczą, a młodzieniaszek, jeszcze miał sporo do zrobienia, bo przecież nawet nie namalował nawet kreski swojego dzieła, które chce wykonać własnoręcznie. Karczmarz co jakiś czas przychodził do was, pytając się o ciepły ramen, czy też coś do picia, oczywiście miał zapewne jakieś soki na zapleczu, specjalnie przygotowane dla was, oczywiście dziewczyna poprosiła o jeden sok, który został przyniesiony jej w szklance, przecież biegała od jednej ściany do drugiej, aby wymyślić idealny wystój…

Po kilku chwilach dziewczyna znajdowała się tuż przy skrzyni, miała przy sobie nóż i zaczynała rozcinać materiały o przeróżnych kolorach, które najwidoczniej miały być gdzieś powieszone, gdy zaczynała swój wzrok oraz wszystko pozostałe zrzucała na drugi plan teraz jej głównym skupieniem było, aby wykonać tą robotę perfekcyjnie, aby zleceniodawca, nie miał się do czego przyczepić i wydał jej całe wynagrodzenie. Gdy zaczęła ciąć patrzyła tak jakby miała sokoli wzrok, aby uciąć każdy materiał po kolei co do milimetra. Gdy skończyła ciąć pierwszy materiał wzięła głęboki wdech, po czym przewróciła oczami z lewej do prawej i z prawej do lewej biorąc się do roboty i ponownie ciąć kolejny materiał.
0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

Tak więc zdobyłem już wszystko, czyli zarówno atrament jak i pióro, swoją drogą trochę się zaskoczyłem z faktu, że dostałem pióro zamiast pędzla. Jednak darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby prawda? Uzyskałem też informacje od właściciela o tym co dla niego było najważniejsze tak więc nie zostało mi zbyt wiele więcej niż przystąpić do działania. Rodzinę można namalować z wykorzystaniem trzech postaci, ale nie wiem czy to nie za wiele...ale...jak zwizualizować wiarę?!
Myślałem, że mam wszystko ale jak się okazało natrafiłem na kolejny malutki problem. Byłem w kropce, myślami malowałem w wyobraźni najróżniejsze symbole próbując coś wymyślić z tą wiarą jednak nic mi nie pasowało. Dodatkowo znaczynał mnie irytować fakt, że się tym przejmuje. Co za beznadzieja, nie mogli zrobić jakiegoś pokazu talentów czy coś? Rodzina... Wiara...ehhh...
Trochę mi zeszło nad rozmyślaniami co by tu zrobić ale nic to nie zmieniło. Przez głowę mi przeszła nawet jedna myśl żeby może po prostu podejść do właściciela uprzejmie się przedstawić jako członek Akyamy zabrać co moje i iść ale stwierdziłem, że już i tak dużo czasu zmarnowałem na tej zabawie więc na początek spróbuję. Najwyżej jak coś mu się nie spodoba, to może bardziej spodoba mu się moje drugie oblicze.
Z frustracji postanowiłem odpuścić sobie dalsze rozmyślania nad tym jak zobrazować wiarę i skupiłem się na tym by jakoś przedstawić rodzinę która była jedną z dwóch najważniejszych wartości naszego zleceniodawcy. Postanowiłem iść na dosyć proste wykonanie bardziej stawiając na symbolizm. Bez zbędnych szczegółów postawiłem pierwszą linię w formie lekkiego łuku. I tak po prawdzie mówiąc to ta pierwsza linia była jedną z niewielu jakie jeszcze postawiłem, no ale miało być proste. Artysta był ze mnie taki jak z ramenu kebab ale gdy skończyłem praca nie wyglądała najgorzej. Jednak to miała być wystawa więc musiałem się skupić i zrobić przynajmniej jeszcze dwie prace. Jednak mimo to postanowiłem pokazać to dziewczynie która mnie wyrobiła w to wszystko.
- Czy coś takiego się nada? - zapytałem z lekką nadzieją bo własciwie z każdą chwilą zastanawiałem się co raz bardziej co ja tu właściwie robię.

https://picsart.com/i/299085651285201
0 x
Awatar użytkownika
Fumetsu
Gracz nieobecny

11/15Niech żyje sztuka
[ Gundan - misja D ]

Gundan zdobył wszystko to co było mu najpotrzebniejsze czyli atrament z piórem bowiem czym jest malarz bez przedmiotów, które musi wykorzystać do namalowania swojego dzieła sztuki, chodź był zaskoczony brakiem pędzla, przecież wszyscy słynni artyści powinni mieć pędzel. Idealne powiedzenie do wręcz wspaniałej sytuacji, ale chłopak jedynie wziął się do działania, ale przecież zapytał tylko jednej osoby, a przecież sam wcześniej myślał, że każdy ma inne najważniejsze wartości w życiu…

Rozmyślanie jak na malarza przystało, jak namalować rodzinę, wiarę… Trzech ludzi nie głupi pomysł, ale nie mógł wpaść na pomysł jak zwizualizować wiarę, odniesienie do wiary, symbole czy też inne rzeczy, które mogły by pasować do tego określenia, lecz jak to ująć. Rozmyśał nad tymi głupimi, czy też mądrymi słowami, lecz nadal nic nie wymyślił. Zrezygnować? Pojawiła się ta myśl u chłopaka, chyba w dzisiejszej młodzieży zero kreatywności, albo po prostu zero zaangażowania, a co idzie za młodzieńcem? Skończył myśleć, to chyba najlepszy pomysł, bo przecież najlepsze pomysły rodzą się pierwsze. Skupił się na razie na narysowaniu rodzinny, skoro miał tracić czas na rozmyślanie nad wiarą, to przecież lepiej wziąć się w graść i zacząć swoją robotę i namalować coś tym piórem. Kilka linii, niektóre w formie lekkiego łuku, zaś inne jeszcze inaczej, ale jakiś symbol jest! Pierwsze postępy zrealizowane!

- Nie wiem czy się nada, ty musisz ocenić, ponieważ ty tutaj jesteś artystą nie ja – powiedziała uśmiechając się i puszczając oczko, w razie zrezygnowania chłopaka zawołała go – Kolego, nada się zostaw mi tutaj swoją prace – dodała do wcześniejszej wypowiedzi, po czym oddaliła się trochę od Gundana, aby wziąć wcześniej cięte materiały i zawiesić je teraz w odpowiednie miejsca.

Ludzie, którzy teraz przekraczali przez próg tego miejsca, gdy tylko zauważyli ten obraz w ich oczach było widać podziw, lecz niestety nie wszystkich, oczywiście chłopaczyna mógł to zobaczyć, gdy tylko spojrzał na te twarze, przecież nic w tym dziwnego, dla niektórych ludzi było to dzieło, dla niektórych nie.
- Mamo patrz, ktoś nie umie rysować, krzywa twarz – jakiś bachor powiedział to do swojej matki, ale czy dzieci, zbytnio nie rozumiały jeszcze sztuki, ale mogłeś zauważyć, że jego mama uspokajała go, bo przecież tobie przez te słowa mogło się zrobić trochę przykro, no ale cóż, przecież nie jej wina, tylko dziecka.

Ludzie wchodzili i wychodzili, a karczmarz co raz bardziej cieszył się z waszych postępów, powoli widać było, że dziewczyna kończy swoją pracę, ponieważ zawieszała chyba ostatni, czy tam przedostatni materiał na jednej ze ścian, powoli będzie odbierała wynagrodzenie, a co chłopak zostanie sam? Chyba na to wychodziło, lecz może robota musi być cała ukończona wraz z twoją i kobieta ci pomoże?
0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

W sumie to nie spodziewałem się jakichkolwiek pozytywnych słów z ust kobiety. Jak tylko zacząłem z nią na początku rozmawiać odniosłem wrażenie, że nie będzie moją koleżanką. Także nieźle mnie tym zaskoczyła. Zostawiłem jej obrazek poczym wracając na swoje miejsce wpadłem na pewien pomysł.
Wziąłem kolejna kartkę i delikatnie nabrałem atramentu na pióro. Jednak nie tą końcówkę, którą zazwyczaj się bazgroli tylko tą całą chorągiew odstającą z tego trzonaka.
Delikatnie muskając zacząłem poszarzać kartkę by ta różniła się od poprzedniej pracy gdzie całe tło pozostałe białe.
Praca ta była nie ukrywając trochę nudna i w pewnym momencie irytująca przez to jak dużo czasu się marnuje na takie głupoty ale cóż. Musiałem to robić ostrożnie żeby przypadkiem nie pacnąć zbyt ciemnej plamy na kartce. Czasu było co raz mniej więc nie mogłem trwonić go na poprawki dlatego skupiłem na tym całą swoją uwagę. Gdy skończyłem co prawda pióro najpewniej było do wyrzucenia więc wziąłem drugie i tym razem korzystając już z odpowiedniej strony zacząłem od pierwszych kresek w prawym dolnym rogu.
Gruby kontur z początku idący z prawej na lewą delikatnie odbił w górę pod kątem tworząc pomału rękę. Następnie do tej ręki zostały przylepione kolejne czarne linie formujace się w klatkę. Taką najzwyklejszą klatkę, w której narmalnie trzyma się kanarki czy inne ptaki. Z tym że ta była pusta. Dopiero po przeciwnej stronie już w pewnej odległości z ciemnych plam zacząłem kształtować małego lecącego ptaszka. Wolnego ptaszka.
I na tym skończyłem swoją pracę artystyczną.
Dobra, chyba nie jest źle. Oooo ktoś chyba docenił moje wcześniejsze staranie... Chociaż w sumie to co mnie to. Grunt żeby właściciel zapłacił. Pomyślałem sobie idąc z dwoma kartkami ponownie do dziewczyny.
-Okej trzy pracę na mini wystawę powinno chyba wystarczyć co nie? - zapytałem zerkając po obecnych już ludziach - Ten pierwszy symbolizował rodzinę, chyba każdy będzie wiedział. Tu masz wolność, a tu... - to mówiąc podałem jej prace z klatka, a następnie pustą kartkę - a tą pozostawie do interpretacji Tobie.
Właściwie po tych słowach cała uwagę przeniosłem na mają koleżankę. Zastanawiało mnie jak zareaguje. Nazwie mnie leniem? Może zacznie faktycznie interpretować pustą kartkę? Wyśmieje mnie? Z jakiegoś powodu faktycznie interesowała mnie jej opinia w tej kwestii, choć sama sztuka w dalszym ciągu mało mnie obchodziła.

/Wizualizacja drugiej pracy\
https://picsart.com/i/299094580072201
0 x
Awatar użytkownika
Fumetsu
Gracz nieobecny

13/15Niech żyje sztuka
[ Gundan - misja D ]

Nie spodziewał się jakichkolwieg ppzytywnych słów z ust kobiety, jeżeli jego myśli nie były fałszywe, to się nie mylił, ale przecież kto mógłby wiedzieć jak zaregauje kobieta.Gduy zaczął z nią na początku odniósł wrażenie, że się nie polubią, jak mieli się polubić skoro pracowali osobno? Zostawił obrazek, do któtego w mgnieniu oka dziewczyna znalazła ramkę, aby go ozdobić po czym, wzięła materiał i zaczęła go ozdabiać, tak aby jakoś wyglądał.

Wrócił na miejsce i już miał kolejny pomysł, czyli jednak dobrze było wybrać opcję, aby zacząć malować, bo przecież pomysł sam przyszedł na kolejny rysunek, ciekawe co tym razem wymyśli...

Kolejna kartka i kolejne dzieło wziął się do roboty. Nabierał atrament, i spokojnie malował, bo przecież starał sie, aby nie zrobić zbyt ciemnej plamki na białej kartce. Skupiał swoją całą uwagę, aby nie robić już jakichkolwiek poprawek. Po prawej stronie było co raz więcej kresek, które formowały kolejne rzeczy.
Klatka, ręka, ptak~
Klatka była pozbawiona jakiegokolwiek żywego organizmu
Ręka była pusta, sięgała do klatki
Ptak był wolny tak jakby uciekł dopiero z klatki

Trzy prace powinny starczyć według Gundana i chyba tak było, bo co więcej on mógł zrobić? Jedną dodatkową pracę, która już nic by nie wnosiła, chyba, że dalej miałby wene artystyczną.
Zaniósł swoje prace do dziewczyny a po jego pytaniu dziewczyna odwróciła się do niego.
- wystarczą, tylko ozdób jeszcze te, które przyniosłeś - powiedziała po czym skierowała się w innym kierunku i zaczeła roboć swoją robotę ignorując ludzi wchodzących i przychodzących
0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

Nie ukrywając byłem całkiem zadowolony, że ta cała praca dobiega już końca. Oczywiście z siebie także byłem zadowolony, zrobiłem w końcu coś o co nigdy bym się nie podejrzewał. Jak to człowiek sam siebie potrafi zaskoczyć...
W każdym razie dostałem ramki od dziewczyny na obrazy. Po krótkiej chwili wszystkie trzy pracę miały już swoje oprawki, jednak nie ma tak dobrze. Mimo wszystko dalej nie mogłem zabrać sobie już pieniędzy i pójść bo wymyśliła sobie żeby jakoś ozdobić te ramy.
Ale czy ramki nie powinny być na tyle skromne by nie skupiać uwagi na sobie oglądających...eee a w sumie co ja się tam znam.
Wzruszyłem tylko ramionami i zacząłem się przyglądać scenerii, która już była w tej budce. Następnie zacząłem przebierać w tym co było w skrzyni tak aby znaleźć coś co by pasowało. Jeśli nic takiego tam nie ma to biorąc pierwsze lepsze ozdoby postanowiłem przymocować je do każdej ramki w trzech miejscach po jednym na pionowych szczęściach ramki i jedno u dołu. Oczywiście jak chyba można się było domyślić to robię to już raczej od niechcenia. W końcu nie mogą chyba wymagać, że cały czas będę tryskał entuzjazmem.
Gdy tylko kończę zadanie, które dodatkowo mi dołożył dziewczyna podchodzę do niej mówiąc.
- No to chyba starczy i czas iść po naszą zapłatę nie uważasz?
0 x
Awatar użytkownika
Fumetsu
Gracz nieobecny

15/15Niech żyje sztuka
[ Gundan - misja D ]

Był zadowolony, że robota dobiega końca, przecież każdy kto zakończy swoją robotę i dostanie wynagrodzenie jest szczęśliwy, dobrze myślę? Tym bardziej, że zabrał się za taką robotę, o której nie miał kompletnie pojęcia, a przecież tutaj każdy byłby zdziwiony, ale jak już kiedyś wspominałem każdy ma talent, który trzeba rozwijać. Zakończył swoje pracę, które znajdowały się w prostokącie, czyli w ramce, tylko ta kobieta ciągle utrudniała zadanie teraz chłopaczek musiał sobie poradzić w kolejnym zadaniu, ponieważ miał jeszcze je ozdobić, nie jego przepiękne rysunki tylko ramki. Ramki nie powinny skupiać uwagi… tak myślał Gundan, ale przecież skupiająca ramka, prowadzi do tego, aby człowiek, który zobaczy ramkę przyjrzał się też co się w ramce znajduję.

Przebieranie w skrzyni, przecież można było tam zobaczyć dużo rzeczy zaczynając od kartek, atramentów, pędzli, farb kończąc na liściach z drzew, może i troszeczkę gałęzi, ale przecież on szukał czegoś dla siebie! Wziął pierwsze lepsze ozdoby z góry skrzyni i zaczął przymocowywać je do każdej z ramek, ogólnie w czterech miejscach, a co za tym idzie kolejne zadanie było w trakcie. Choć i tak jego praca nie należała do najbardziej pracowitych, mu się po prostu nie chciało, a przecież zaczął swoje zlecienie to musiał i je dokończyć, aby odebrać swoją nagrodę. Po zakończeniu już swojej roboty, poszedł do dziewczyny, która akurat swoją robotę skończyła, lecz młodzieniec doniósł trzy kolejne pracę do zawieszenia, więc robota ciągnęła się i ciągnęła, bez końca.

- Już chcesz iść? - zapytała go z lekkim gniewem, lecz ten gniew raczej był udawany – Ja też bym chciała, ale trzeba dokończyć swoją robotę – po chwili milczenia dodała do wcześniejszej wypowiedzi, po czym odebrała od Gundana jego prace i skierowała się do pierwszej ściany i powiesiła obraz, a na jego płutnie, była nicość kompletnie biała kartka, potem poszła do kolejnej ściany a tam zawiesiła obraz, na którym widniało kilka kresek, a trzeci obraz, na którym widniał ptaszek z klatką i ręka, zawiesiła w miejscu w którym, najbardziej było to widoczne po czym przecierając czoło patrzyła na jej ogrom pracy włożonej w to, po czym skierowała się w stronę chłopaka, wolnym krokiem i z uśmiechem na twarzy wypowiedziała słowa: „Czas na rozliczenie?”

Kobieta skierowała się do karczmarza po czym przeprowadzili krótki dialog po czym karczmarz wyszedł na chwilę na zaplecze, nie było go dłuższą chwilę, lecz po chwili, gdy już wrócił zaczął oglądać ich pracę oraz ogólny wystrój, po czym podszedł do nich.
- Gdybym miał więcej pieniędzy, wręczył bym wam więcej, lecz tylko na tyle mnie stać – powiedział po czym podarował dziewczynie sakiewkę z pieniędzmi, a ona oddaliła się do osobnego stolika, który nie był już przysiadywany przez grupkę znajomych, najwidoczniej wcześniej musieli ją opuścić. Powracając usiadła tam wysypała monety na stół i zaczęła liczyć RYO. Po nie długiej chwili podzieliła pieniądze na dwa stosy, po czym jeden stosik monet wsypała z powrotem do sakiewki, zaś drugą połowę schowała do swojej torby. Podarowała, sakwę Gundanowi, a ona poszła sprzątać nie ład, który zostawili po czym spakowała wszystko do skrzyni zostawiła ją w kącie, zamknięta na kłódkę i przeszła przez próg, zostawiając knajpę daleko za sobą.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WNnzw90vxrE[/youtube]
[/size]
0 x
Awatar użytkownika
Gundan
Martwa postać
195cm oraz 93kg
Torba - Prawy pośladek

Cała przygoda z tą sztuką ciągnęła się niemiłosiernie, a mi się wydawało że wykonując każde kolejne zadanie nie zbliżam się do końca tylko do kolejnego zadania. Jednak ku memu pozytywnemu zaskoczeniu po jakimś czasie bawienia się w ozdabiania ramek, dziewczyna ogłosiła koniec. Po mojej twarzy wyraźnie było widać ulgę z tym związaną bo wcale tego nie próbowałem kryć. Gdy dostałem już swoją część pieniędzy postanowiłem ulotnić się jak najszybciej z tego miejsca. Tak więc prawie wykonując piruet obróciłem się na pięcie i poszedem w swoją strone.
Miałem mieszane uczucia co do tego wszystkiego ale przede wszystkim odczuwałem ulgę
Z/t
0 x
Awatar użytkownika
Han Gug
Postać porzucona
Wiek postaci: 19

Post autor: Han Gug »

0 x
Awatar użytkownika
Shiyasu
Postać porzucona
Wiek postaci: 17
Krótki wygląd: White Rabbit
Widoczny ekwipunek: Czerwony płaszcz z kapturem, wakizashi przy pasie.
GG/Discord: 12377440

Post autor: Shiyasu »

0 x
Awatar użytkownika
Han Gug
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Shiyasu
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Han Gug
Postać porzucona

0 x
Awatar użytkownika
Shiyasu
Postać porzucona

0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Osada Shigashi no Kibu”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości