Prośby do administracji
- Tatsuo
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 29
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Długie rude włosy opadające swobodnie na ramiona, blizny od oparzeń na prawej stronie twarzy.
- Widoczny ekwipunek: Płaszczyk i przyczepiona do niego biwa.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32&t=8019
- GG/Discord: Kraze#5092
- Multikonta: Don Patch | Fujiko
- Ario
- Martwa postać
- Wiek postaci: 22
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Pomarańczowo-włosy chłopak, noszący na plecach płaszcz z znakiem Kropli.
- Widoczny ekwipunek: Na plecach ma duży, dziwny plecak, a na jego barku spoczywa czarna salamandra w zółte kropki.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=8554
- GG/Discord: Boyos#3562
Re: Prośby do administracji
Prosba o zgode na pakt z wiewiórkami - temat już założyłem niechcacy, ale jak trzeba to usune i potem zaloze go jeszcze raz po akcepcie
0 x
- Kutaro
- Wiek postaci: 23
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Wysoki, młody mężczyzna. Czarne ścięte przy czaszce włosy, ciemne okrągłe okulary, kwadratowa szczęka. Popielaty płaszcz do kolan, bez rękawów, ciemne spodnie.
- Widoczny ekwipunek: Duży kunai przy pasie, czerwony karwasz na lewej ręce
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=8723
- GG/Discord: Templar#5431
- Multikonta: Templar
Ukryty tekst
0 x
"ale odkąd doszedł Templar, stał się wyrocznią na wszystko,
samemu wkładając w cokolwiek minimum pracy i effortu"

samemu wkładając w cokolwiek minimum pracy i effortu"

- Sashiko
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 24
- Ranga: Akoraito
- Krótki wygląd: Ciemne włosy zawiązane w kok, brązowe oczy, szczupła i zgrabna sylwetka, średni wzrost. Ubiór: biały strój z białym płaszczem, białe rękawiczki i maska wilka na twarzy (szczegóły i obrazki w KP)
- Widoczny ekwipunek: Łuk i kołczan ze strzałami oraz włócznia na plecach, torba na boku nieco z tyłu
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9309&p=165031#p165031
- Multikonta: Uchiha Tsuyoshi
- Raimei
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Doko
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10030
- GG/Discord: Mad Ero#0367
- Multikonta: brak
- Ryuujin
- Martwa postać
- Wiek postaci: 18
- Krótki wygląd: Długie czarne włosy częściowo spięte w kucyk, reszta puszczona luzem
przez co jeden kosmyk zasłania lekko lewą część twarzy. Spore płatki uszu w
których znajdują się duże, okrągłe czarne kolczyki. Ubiera się w stylu buddyjskich mnichów. - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9612
- GG/Discord: Aogiri#3463
- Multikonta: Zenin Toji
Ukryty tekst
0 x

Słowa|BattleTheme | +18 | Theme|Myśli
Jeśli to czytasz to chciałbym Ci życzyć cudownego dnia!
Lepiej tu nie zaglądać.
BabyRyuujin
- Airan
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Akoraito / Rekrut
- Krótki wygląd: Dość wysoka, opalona, kruczoczarne włosy do pasa, fiołkowe oczy.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=9681
- Multikonta: Yukirin
Ukryty tekst
0 x

·
nie przetnie białej ciszy pod chmurą ołowianą
lotu swego nie zniży nad łąki złotą plamą
przeraża mnie ta chwila, która jej wolność skradła
jaskółka czarny brylant wrzucony tu przez diabła
- Haru
- Wiek postaci: 19
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10147&p=185987#p185987
- GG/Discord: kos198#3978
- Haruzen
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=9756
- Multikonta: Harikido
Odwołanie od wyceny misji.
Odnośnie zarzutów co do 27 posta. Cóż, gracz może nie wykonywać akcji, jednak w tym czasie mogą coś robić npce. Jasne post nie jest najlepszy, ale nie chciałem zbyt wielu rzeczy opisywać w jednym poście, żeby gracz mógł zareagować na to co się dzieje. Dlatego tutaj wydarzyło się kilka rzeczy, zanim postać gracza zdążyła wykonać swoje akcje.
Przy mapce się starałem, jakkolwiek rozumiem, że przy takiej ilości postaci na niej może być to nieco nieczytelne. Na całe szczęście mapki są nieobowiązkowe, więc karać za ich istnienie się nie powinno.
Podział technik na sojuszników i przeciwników, czy podobny podział w legendzie mapki rzeczywiście jest dobrym pomysłem i postaram się go stosować w przyszłości. Wciąż jednak jest on nieobowiązkowy.
Coś poszło chyba nie tak z komunikacją. Zarzuca mi się brak obowiązkowej konsultacji misji wojennej z fabularem, co uczyniłem (pw na discordzie do Don Patcha) na dzień przed rozpoczęciem misji na co są oczywiste dowody.
Misja owszem badała granice charakteru postaci. Cóż, w życiu tak bywa. Zakładałem, że gracz może walczyć z sojusznikami. Było to konsultowane. Ostatecznie gracz wybrał inną ścieżkę i tego uniknęliśmy jednak wciąż, wszystko na bieżąco konsultowałem z Don Patchem, na co znów są oczywiste dowody (znów pw na discordzie).
Odnośnie uwagi z tym, że spalono kilka wiosek, a powinna spłonąć tylko jedna. Rozumiem, że w wyniku takiego wyboru nieco cierpi konstrukcja misji. Podczas konsultacji z Don Patchem używałem jednak liczby mnogiej słowa "wioska" i mimo to dostałem akcepta na pomysł misji.
Co Anzou robi na misji C w pobliżu stolicy Uchiha? Nie wiem, akcja toczy się w temacie, który według opisu znajduje się kilkadziesiąt kilometrów dalej. Na tyle blisko, że może być widać potencjalny dym płonącej wioski, a na tyle daleko, aby to nie były przedmieścia Kotei. No i też do końca nie wiemy jak wielkie są prowincje.
Racja przeciwnik nie jest idiotą, jest patriotą, co zaznaczyłem w poście. Być może troszkę zbyt słabo to podkreśliłem, nie mnie oceniać. Nie mniej jednak w patriotycznym geście postanowił zadać ostateczny samobójczy atak. Niestety dla niego, a stety dla Anzou, atak nie okazał się być skuteczny.
PS Ze względu na personalne uprzedzenia wobec mojej osoby prosiłbym, aby odwołaniem nie zajmowała się Koala. Oczywiście to wasz, jako administracji, wybór i w żadnym wypadku nie chcę niczego narzucać, jednak skoro konsultacje robiłem z Don Patchem i wydaje mi się, że w ich trackie przeczytał on część misji, więc z nim byłoby najwygodniej. Niemniej jednak, to wasz wybór i wy zadecydujecie. Prosiłbym jednak o sprawiedliwą i rzetelną wycenę.
Odnośnie zarzutów co do 27 posta. Cóż, gracz może nie wykonywać akcji, jednak w tym czasie mogą coś robić npce. Jasne post nie jest najlepszy, ale nie chciałem zbyt wielu rzeczy opisywać w jednym poście, żeby gracz mógł zareagować na to co się dzieje. Dlatego tutaj wydarzyło się kilka rzeczy, zanim postać gracza zdążyła wykonać swoje akcje.
Przy mapce się starałem, jakkolwiek rozumiem, że przy takiej ilości postaci na niej może być to nieco nieczytelne. Na całe szczęście mapki są nieobowiązkowe, więc karać za ich istnienie się nie powinno.
Podział technik na sojuszników i przeciwników, czy podobny podział w legendzie mapki rzeczywiście jest dobrym pomysłem i postaram się go stosować w przyszłości. Wciąż jednak jest on nieobowiązkowy.
Coś poszło chyba nie tak z komunikacją. Zarzuca mi się brak obowiązkowej konsultacji misji wojennej z fabularem, co uczyniłem (pw na discordzie do Don Patcha) na dzień przed rozpoczęciem misji na co są oczywiste dowody.
Misja owszem badała granice charakteru postaci. Cóż, w życiu tak bywa. Zakładałem, że gracz może walczyć z sojusznikami. Było to konsultowane. Ostatecznie gracz wybrał inną ścieżkę i tego uniknęliśmy jednak wciąż, wszystko na bieżąco konsultowałem z Don Patchem, na co znów są oczywiste dowody (znów pw na discordzie).
Odnośnie uwagi z tym, że spalono kilka wiosek, a powinna spłonąć tylko jedna. Rozumiem, że w wyniku takiego wyboru nieco cierpi konstrukcja misji. Podczas konsultacji z Don Patchem używałem jednak liczby mnogiej słowa "wioska" i mimo to dostałem akcepta na pomysł misji.
Co Anzou robi na misji C w pobliżu stolicy Uchiha? Nie wiem, akcja toczy się w temacie, który według opisu znajduje się kilkadziesiąt kilometrów dalej. Na tyle blisko, że może być widać potencjalny dym płonącej wioski, a na tyle daleko, aby to nie były przedmieścia Kotei. No i też do końca nie wiemy jak wielkie są prowincje.
Racja przeciwnik nie jest idiotą, jest patriotą, co zaznaczyłem w poście. Być może troszkę zbyt słabo to podkreśliłem, nie mnie oceniać. Nie mniej jednak w patriotycznym geście postanowił zadać ostateczny samobójczy atak. Niestety dla niego, a stety dla Anzou, atak nie okazał się być skuteczny.
PS Ze względu na personalne uprzedzenia wobec mojej osoby prosiłbym, aby odwołaniem nie zajmowała się Koala. Oczywiście to wasz, jako administracji, wybór i w żadnym wypadku nie chcę niczego narzucać, jednak skoro konsultacje robiłem z Don Patchem i wydaje mi się, że w ich trackie przeczytał on część misji, więc z nim byłoby najwygodniej. Niemniej jednak, to wasz wybór i wy zadecydujecie. Prosiłbym jednak o sprawiedliwą i rzetelną wycenę.
1 x
- Airan
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Akoraito / Rekrut
- Krótki wygląd: Dość wysoka, opalona, kruczoczarne włosy do pasa, fiołkowe oczy.
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=9681
- Multikonta: Yukirin
Ukryty tekst
0 x

·
nie przetnie białej ciszy pod chmurą ołowianą
lotu swego nie zniży nad łąki złotą plamą
przeraża mnie ta chwila, która jej wolność skradła
jaskółka czarny brylant wrzucony tu przez diabła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości