Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Sekki

Re: Prośby do administracji

Post autor: Sekki »

Pozmienianie nieco aparycji postaci w KP po dosyć długim okresie czasu. Wiele się wydarzyło, trzeba wiele zmienić.
0 x
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

Ukryty tekst
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

@Sekki
  Ukryty tekst
@Kaien, Hikari, Reika
  Ukryty tekst
@Venus,
  Ukryty tekst
Do wszystkich:
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kaien

Post autor: Kaien »

http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... 439#p18439

Jeśłi Reika nie ocenia moich technik dopóki jej nie przeproszę, to proszę także by nie robiła sobie z nich notatnika pisząc hide'ami których nie widzę. :) Z gory dziękuje za interwencję.
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Zrzekam się stanowiska moderatora działów WT i Kuźni.

Dziękuję pozostałym modom i Defowi za dobrą współpracę i życzę im wytrwałości w pracy.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Na siłę nikogo trzymać nie będę, niemniej dziękuje za Twój czas i pracę. Na prawdę doceniam (i myślę, że nie tylko ja).
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Natsume Yuki
Postać porzucona
Wiek postaci: 31
Ranga: Nukenin S
GG/Discord: 6078035 / Exevanis#4988
Multikonta: Iwan zza Miedzy

Post autor: Natsume Yuki »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

Fabuła z Inu, wycena PH za temat (dla mnie i Inu poproszę):

http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=64&t=1392
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Shigeru

Post autor: Shigeru »

Prosiłbym o przyznanie PH za fabułę :)
  • 1 post - opuściłem mieszkanie i wyruszyłem na główny trakt skąd potem zaczęła się misja w której dołączyłem do Natsume
  • 2 posty - pobyt/leczenie w szpitalu, a następnie jego opuszczenie
  • 4 posty - wpadnięcie na Nikusui, słowna utarczka
  • 1 post - szlak transportowy, powrót do Ryuzaku no Taki
  • 11 postów - powrót do domu, wytłumaczenie Reice przyczyn tak długiej nieobecności, zapoznanie z nowym członkiem rodziny
  • 10 postów - podróż do Shinrin, odwiedzenie rodziców, powrót do Ryuzaku no Taki
  • 4 posty - zdanie raportu z misji w Siedzibie Władcy prowincji Shinrin, rozmowa z Liderem
  • 4 posty - powrót z Shinrin i udanie się na plaże, tam poznajemy Toshio z którym zawiązujemy wspólną fabułę
  • 2 posty - wpadamy do karczmy, gdzie dla całej trójki zamawiam posiłek, a po posileniu, kierujemy się już do domu wraz z Toshio
  • 9 postów - powrót do domu, przygotowanie posłania dla Toshio, oprowadzenie go i wspólna kąpiel, opuszczenie domostwa
  • 5 postów - ponowne spotkanie Nikusui, tym razem w parku, gdzie wspólnie rozpoczęliśmy później misję
  • 1 post - po zakończeniu misji, wraz z Nikusui postanowiliśmy uczcić to wspólnym posileniem się w jakieś karczmie
  • 3 posty - punkt gastronomiczny, gdzie chwile porozmawiałem z Nikusui, a następnie odwiedził nas Toshio, który zabrał mnie do mieszkania
  • 1 post - powrót do domu i propozycja udania się na Event, opuszczenie mieszkania
  • 1 post - wspólna podróż na szlaku transportowym
Posty podliczone, nie liczyłem uczestnictwa w misjach - za to jest oddzielna płaca. Naliczyłem łącznie 59 grubych postów kappa Nie liczyłem jeszcze wejścia na trybuny, to pojawi się już w następnym zestawieniu.
0 x
Awatar użytkownika
Rokuramen Sennin
Support
Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki

Post autor: Rokuramen Sennin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
Edit.
  Ukryty tekst
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości