WT nieaktywnych/martwych postaci

Awatar użytkownika
Jun'ichi
Martwa postać
Wiek postaci: 21
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
Multikonta: -

Re: WT nieaktywnych/martwych postaci

Post autor: Jun'ichi »

Jeśli takie WT przeszłoby przez WT żeby je dopasować do aktualnych wymogów to w sumie nie byłoby już WT Twojej postaci, tylko nowe, bardzo podobne więc nie stałoby chyba nic na przeszkodzie, żeby to było WT kogoś tam kogoś, kto to jednak w zwoju spisał :P

Luźny pomysł, co wyjdzie to wyjdzie chociaż widzę że raczej nic :P
0 x
Obrazek

I do not want the sun to rise if she will not be there
Fuzhi

Post autor: Fuzhi »

za
0 x
Support nr 6
Support

Post autor: Support nr 6 »

Obrazek 1. Jak Yasuo, zero fabularności. Jeśli shinobi nie spisał swojej wiedzy na zwoju, to jak po jego śmierci/zaginięciu takie coś ma się pojawić?
2. Jak TF, większość WT jest tak mało przydatna, że zdobycie czegoś takiego po jakiejś misji będzie po prostu zawodem dla gracza... :P
3. Jak Shiga, większosć starych WT jest tak sprzeczne z teraźniejszym systemem i ustaleniami, że to głowa mała. A korygowanie tego dla zespołu moderatorów i adminsitracji to jest dużo bardzo zbędnej pracy. Co z tego, że jeden moderator ma na to czas i chęci, jak musi się tym zająć cała ekipa?
4. Jak Hikari, to potrzebuje sporego zaplecza, stworzenia bazy danych tych technik i pilnowania jej. Dodatkowa fucha, a już teraz mało chętnych z odpowiednimi kwalifikacjami do roboty... :P (jak już nawet ja mam jakiś stołeczek...)

Ewentualne usunięcie hajdów pomysły Yasuo byłoby łatwiejsze, ale wtedy też zaistniałyby sytuacje gryzące się z punktem regulaminu o plagiatach. Jedna stara technika własna stałaby się podstawą dla paru innych graczy. Komu puścić? Komu powiedzieć, że już nie można?

Ny dy ry dy, dla mnie do odrzucenia.
0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

Ciekawy sposób na ominięcie Limitu Technik WT. Bo kto zabraniałby zrobić Tobie podobną technikę, no chyba, że właśnie te limity.

Jestem na nie. Przedmówcy już pewnie w większości wyjaśnili dlaczego to nie zadziała a ja dodaję wszak tylko tę jedną uwagę.
0 x
Awatar użytkownika
Boyos
Administrator
Ranga: Starszy Kapral
GG/Discord: Boyos#3562
Multikonta: Ario

Post autor: Boyos »

Tak jak było już wspomniane – to wymagało reworku tych technik, a na początek trzeba by było przygotować ich jakąś ilość. Jak dla mnie – szkoda zachodu. Kwestia fabularna również jest ważna.
Jak dla mnie – wszystko zostało już powiedziane.

Do odrzucenia. I w sumie to przenoszę, skoro lwia część administracji ma takie samo zdanie (: (i nie tylko administracja)
0 x
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Odrzucone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości