Jeśli takie WT przeszłoby przez WT żeby je dopasować do aktualnych wymogów to w sumie nie byłoby już WT Twojej postaci, tylko nowe, bardzo podobne więc nie stałoby chyba nic na przeszkodzie, żeby to było WT kogoś tam kogoś, kto to jednak w zwoju spisał :P
Luźny pomysł, co wyjdzie to wyjdzie chociaż widzę że raczej nic :P
WT nieaktywnych/martwych postaci
- Jun'ichi
- Martwa postać
- Wiek postaci: 21
- Ranga: Dōkō
- Krótki wygląd: Przeciętnego wzrostu i wagi chłopiec, którego pokryte bliznami ciało skryte jest pod prostą, dwukolorową szatą. Twarz jako szczególnie szpetna jest całkowicie zakryta maską.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=32 ... 429#p86350
- Multikonta: -
-
- Support
Re: WT nieaktywnych/martwych postaci

2. Jak TF, większość WT jest tak mało przydatna, że zdobycie czegoś takiego po jakiejś misji będzie po prostu zawodem dla gracza... :P
3. Jak Shiga, większosć starych WT jest tak sprzeczne z teraźniejszym systemem i ustaleniami, że to głowa mała. A korygowanie tego dla zespołu moderatorów i adminsitracji to jest dużo bardzo zbędnej pracy. Co z tego, że jeden moderator ma na to czas i chęci, jak musi się tym zająć cała ekipa?
4. Jak Hikari, to potrzebuje sporego zaplecza, stworzenia bazy danych tych technik i pilnowania jej. Dodatkowa fucha, a już teraz mało chętnych z odpowiednimi kwalifikacjami do roboty... :P (jak już nawet ja mam jakiś stołeczek...)
Ewentualne usunięcie hajdów pomysły Yasuo byłoby łatwiejsze, ale wtedy też zaistniałyby sytuacje gryzące się z punktem regulaminu o plagiatach. Jedna stara technika własna stałaby się podstawą dla paru innych graczy. Komu puścić? Komu powiedzieć, że już nie można?
Ny dy ry dy, dla mnie do odrzucenia.
0 x
- Yami
- Wiek postaci: 25
- Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=4268
Ciekawy sposób na ominięcie Limitu Technik WT. Bo kto zabraniałby zrobić Tobie podobną technikę, no chyba, że właśnie te limity.
Jestem na nie. Przedmówcy już pewnie w większości wyjaśnili dlaczego to nie zadziała a ja dodaję wszak tylko tę jedną uwagę.
Jestem na nie. Przedmówcy już pewnie w większości wyjaśnili dlaczego to nie zadziała a ja dodaję wszak tylko tę jedną uwagę.
0 x
- Boyos
- Administrator
- Ranga: Starszy Kapral
- GG/Discord: Boyos#3562
- Multikonta: Ario
Tak jak było już wspomniane – to wymagało reworku tych technik, a na początek trzeba by było przygotować ich jakąś ilość. Jak dla mnie – szkoda zachodu. Kwestia fabularna również jest ważna.
Jak dla mnie – wszystko zostało już powiedziane.
Do odrzucenia. I w sumie to przenoszę, skoro lwia część administracji ma takie samo zdanie (: (i nie tylko administracja)
Jak dla mnie – wszystko zostało już powiedziane.
Do odrzucenia. I w sumie to przenoszę, skoro lwia część administracji ma takie samo zdanie (: (i nie tylko administracja)
0 x

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości