Fabularne realia problemów kilka...

Nara Shūsuke

Re: Fabularne realia problemów kilka...

Post autor: Nara Shūsuke »

Zdecydowane NIE dla elektryczności. Cały urok i oryginalność tego PBF'a opiera się na tym, że w przeciwieństwie do innych, również osadzonych w uniwersum Naruto, akcja dzieje się przed powstaniem Wielkich Wiosek. Jestem pewien, że wtedy nie było elektryczności. Zwróćcie uwagę na stroje, chociażby - we flashbackach Madary/Hashiramy widoczne były tylko kimona, szaty i te charakterystyczne zbroje, jakoś nie widziałem nikogo w dresie podobnym do tego który zwykł nosić Naruto kappa Tak jak w prawdziwym świecie i tam następował rozwój technologii.
Tradycyjne budownictwo, ubrania (oczywiście w granicach rozsądku), jedzenie (kebabów niestety niet). Zupełny brak elektryczności. Tak ja to widzę. Wiem, że nikt nie będzie tutaj wszystkich graczy śledził, ale za rażące olewanie realiów powinny graczom grozić jakieś konsekwencje. Chrońmy ten klimat bo jest naprawdę fajny i niepowtarzalny!
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Fabularne realia problemów kilka...

Post autor: Defrevin »

Temat omówiony - trzymamy się braku elektryczności.
Wyłapujemy gagi :) i informujemy o tym administrację.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości