Chēn

Moderator: Souei

Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Chēn

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Teien

Post autor: Teien »

Raczej nie, choć nie ma sensu dociekać bo forum to nie 100% M/A. Ale tak jak to powiedzieć, czemu nie można rzucić Genjutsu za plecy. Brzmi to bardzo dziwnie itp, ale jest wykonalne. Przecież taki Hyuuga czy choćby sensor który wie gdzie jest przeciwnik może go takim Genjutsu zaatakować spokojnie.
Zasięg Genjutsu z pieczęci zawsze był większy, a Tych mających inny czynnik jak przykładowa Utakata Itachiego, gdzie ruszył dłonią miała max 10 metrów. Również oczne techniki.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Teien

Misie pysie... To jest Genjutsu. Choćbyś miał 1000000 siły, to Ci to nic nie da VS Genjutsu. Iluzja. Wyjście za pomocą przegryzienia wargi wystarczy, choć jak chcecie to mogę dodać Kai jak mówiłem i tak tego nikt nie użyje... Skoro nie będzie mógł ruszyć rękoma ehh.
0 x
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Wzrokowo maksymalny zasięg 10m. Wiązka 20m. Reszta ok.
0 x
Teien

Edit poleciał
0 x
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

Dla mnie klakcept
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Po twoich postach wyjaśniających i zmianach jakie narzucił poprzednik - Odemnie także akccceeeept.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Teien

No to przenosimy ne?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Owszem.
Przenoszę.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Techniki”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości