Masaru
Moderator: Souei
Re: Masaru
Ogólnie chodzi o to że planuję zrobić postać co ma na 2 stylu łańcuchy czyli w siłę pójdę, więc zdaje sobie sprawę tworząc tą technikę że musiałaby to być większa wartość. Fūma Ninken to skoczenie i próba siłowego wgniecie w glebę wroga skacząc od góry. Ja doskakuje skokiem troszkę podobnie jak przeskakiwanie przez kałuże na chodniku. Założenie jest żeby dobiec do delikwenta i kiedy on będzie próbował uniknąć to mając mniejszą szybkość ja i tak doskoczę. I cięcie od góry bo to jak złamie blok to ładniej go uderzy.
0 x
Na samym początku miało to być tylko bonus do szybkości, ale ktoś powiedział że do siły żebym dał. Te 20 szybkości podstawą by było to że no trzeba ten ruch wyćwiczyć.
0 x
Wydaje mi się że zrozumiałem. Tak więc jeśli dobrze zrozumiałem bonus obowiązywał by tylko pierwszą część techniki, do momentu kiedy wróg odskoczy, wtedy technika dalej idzie zgodnie z opisem ale bez bonusów. Dobrze ogarnąłem? Bo jak tak to jestem całkowicie za.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości