Proteza Gotowe ( poprzedni przedmiot porzucony)
Moderator: Souei
Re: Proteza Gotowe ( poprzedni przedmiot porzucony)
Czyli błyskawica C, tylko właśnie niech ktoś powie co ile można strzelać. A właściwie to Kan ma rację z tym łańcuchem. Założenie jak robiłem było troszkę inne niż jest teraz. W ostateczności można zrobić tak że ile się zmieści tle się zmieści i reszta oplata ten kawałek ręki. I zmniejszyć długość łańcuch do 10m ?
0 x
Napisałem w przed ostatnim poście rozwiązanie i zawarłem je w opis, co o nim sądzicie
?

0 x
Czyli można strzelać normalnie co 2 turę, tylko gdybym chciał przez 3 to muszę zwój zużyć, a tak normalnie to nie zużywa się ? A jak naładować zwój techniką ? Trzeba zaprojektować technikę która pieczętuje techniki błyskawicy w zwoju ?
0 x
to 1 czy 2 cd
? A jak z ładowaniem, trzeba jakąś technikę wymyślić ? Czy po porostu idę ze zwojem na misję rangi D żeby mi go naładowali, albo jakiegoś gracza który ma otwarta dziedzinę raiton proszę żeby użył jakieś techniki na zwój ? I wystarczy do tego mieć ten zwój technikę czyjąś i pieczętowanie na D ?

0 x
Ale na starcie dostaje jeden zwój zrobiony
? A to może być technika raiton rangi D na przykład ?
Proponuje takie rozwiązanie
- 1 tura - 1 cd - 1 tura - 1 cd - 1 tura -> Koniec zwoju
- 2 tury - 2 cd - 1 tura -> Koniec zwoju
- 3 tury -> Koniec zwoju
( Rozumiem ze skoro mogę łańcuchem kierować czakrą to gdybym teoretycznie oplótł przeciwnika i użył tego to łańcuch przewodzi prąd i tamtego porazi i ograniczy jego zdolności ruchowe ? A mnie nie z powodu tego że drewno nie przewodzi prawda ? )

Proponuje takie rozwiązanie
- 1 tura - 1 cd - 1 tura - 1 cd - 1 tura -> Koniec zwoju
- 2 tury - 2 cd - 1 tura -> Koniec zwoju
- 3 tury -> Koniec zwoju
( Rozumiem ze skoro mogę łańcuchem kierować czakrą to gdybym teoretycznie oplótł przeciwnika i użył tego to łańcuch przewodzi prąd i tamtego porazi i ograniczy jego zdolności ruchowe ? A mnie nie z powodu tego że drewno nie przewodzi prawda ? )
0 x
W sensie że założenie było że kieruje do niego czakrę i zwyczajnie podczas np sterowania kukłami jak coś leci to łańcuch robi młynek i zbija to. Albo jak ktoś jest blisko to uderza normalnie, a siłą rzeczy jak się uderzy czymś takim to się oplecie raz czy 2 i wtedy można dłonią normalnie pociągnąć.
I teraz kwestia z płatnością mnie ruszyła była mowa że 5000 teraz, albo po osiągnięciu odpowiedniej rangi, zrobić to tak jak normalna lalkę ( czyli dużo taniej
). Czyli ranga A bo technika Hitokugutsu, i tak myślę że po wbiciu tej dziedziny i oczywiście odbębnieniu tej misji D żeby mi jakiś lekarz lub Aytsuri wczepił protezę, to jaki byłby koszt jej stworzenia ?
I teraz kwestia z płatnością mnie ruszyła była mowa że 5000 teraz, albo po osiągnięciu odpowiedniej rangi, zrobić to tak jak normalna lalkę ( czyli dużo taniej

0 x
Sorki byłem zajechany po całym dniu, już się poprawiam
Czy musiałbym wtedy do kogo się zwrócić ? No kiedy w przybliżeniu będzie ta technika od zwojów ?
No i tak właściwie to czekamy tylko na akcepty bądź kolejne uwagi.

No i tak właściwie to czekamy tylko na akcepty bądź kolejne uwagi.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości