Rangi wyrzutków

Inoue

Re: Rangi wyrzutków

Post autor: Inoue »

Rayuś ale moja postać chciała się do niego nawet bujnąć by tam sobie pogadać, trochę nauczyć od niego. A że go porwali...to tego niestety nie wie D: Z resztą sam powiedział, że większość Juugo se chodzi, niektórzy mordują niektórzy nie, jego to chyba nie obchodziło.
Może moja postać będzie chciała mu pomóc? Wtedy ranga byłaby chyba jak dla jakiegoś neutralnego nukenina?
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

T.T Inuś, tłumaczę, że to "zagrożenie", to tylko formalność. Każdy, nawet Sentoki jest zagrożeniem dla innych rodów. A Nukenin dla każdego. To co określa ta ranga fabularnie, to już czysto fabularna sprawa. Czy tam chcesz pomagać Jugo, czy nie, czy oni sobie chodzą mordować albo nie - nieważne. Mogą nie być nawet zjednoczeni ciągle, ale tworzą jakąś strukturę, do której należą, lecz Ty nie. Dlatego jesteś wyrzutkiem. Bo jeżeli nie to... dlaczego masz taką rangę? No, myślę, że teraz jest już wszystko wyjaśnione. <3
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Awatar użytkownika
Hikari
Martwa postać
Wiek postaci: 26
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.

Post autor: Hikari »

No dobra 24h i wprowadzamy.
0 x
I'm never on fire
Cause i'm the real fire.
Hisato

Post autor: Hisato »

A co ze mną? Opuściłem razem z tatą Kantai po uzyskaniu zgody od lidera - w historii postaci. Mój ojciec zginął w pożarze i teraz jestem ja z rangą wyrzutka, czy powinienem być wyrzutkiem w takiej sytuacji, skoro lider pozwolił odejść? Może powinienem mieć zatem kolorek swojego klanu, bo moja postać jest do rany przyłóż, a nie jakiś rozbójnik ;__;
0 x
Inoue

Post autor: Inoue »

Hisato - przeczytaj posta Raya. Wszystko pięknie wytłumaczył ;)
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

A teraz serio 24h i wprowadzamy xD

A nawet mniej, bo swoje odleżał
0 x
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Wprowadzone”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości